Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szeretne mellettem szabad lenni

2020. július 30. 07:32 - csajokespasik

       

               Öt hónap után a pasi elejti, hogy neki még élnie kell, és a barátnő ekkor rögtön arra gondol, hogy azt, ami most köztük van, a párja egyáltalán nem tekinti életnek? Mit ért egy pasi szabadság alatt egy párkapcsolatban?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

23 éves nő vagyok. A barátommal 5 hónapja vagyunk együtt. Minden nap írunk egymásnak, találkozunk is sokat. Olyankor érzem, hogy szeret, szeretem megölelni, szeretek vele lenni, és még mindig olyan, mint az elején. Viszont egyszer azt mondta, hogy szeret, de most kell élnie. Ami nem tudom, mit jelent. Megragadt bennem ez a megjegyzése. Egyből rákérdeztem, hogy ezen azt érti, hogy más nőkkel is akar ismerkedni? De egyből mondta, hogy nem arról van szó, csak szeret néha ellenőrzés nélkül lenni, ahogy ő fogalmazott „hogy ne csipogjon örökké a telóm”.        

       

               Ez nekem még így is azt jelenti, hogyha alkalom adódik, bele fog menni bármibe, akár megcsalásba is. Mert erről szól a szabadság, ha jól tudom, hogy mindent bele. Akkor arra gondoltam, hogy azzal van a baj, hogy én olyan sűrűséggel nem kívánom a szexet, mint ő. De ezt megbeszéltük.

Ő sem tökély: vannak érdekes dolgai, amiket mindig megjegyzek, pl. azt, hogy dobozos sörrel, amiből kortyolgat, ne sétálgasson az utcán, nagyon prosztó. Jó kiállása van, sportos és jó a munkája is, csak ezt a pózt valakitől látta és eltanulta. Nagyon lejáratja magát ezzel. Nem rászóltam, nem kioktattam, hanem érthetően a tudtára adtam, megjegyeztem, az ő érdekében. És ehhez tartotta is magát, azt mondta, igazam van.

Ha csak szabadságot akar, bárkivel italozgatni és elmászkálni ellenőrzés nélkül, és erre gondolt, amikor azt mondta, élnie kell, akkor én ezt nem nevezem olyan hű de nagy dolognak. Szóval még ő se tudja, mit akar. Én tudok az apró örömöknek is örülni, ha csak együtt töltünk egy egész napot, nekem ennyi elég, nekem ez az „élni”.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7516085320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása