Mit akar egy harmincas nő egy ötvenes férfitól?

2020. szeptember 16. 08:41 - csajokespasik

       

               „Nem szép, de titokban azért drukkolok, hogy egyszer átgondolja ezt és szakít vele, a saját érdekében” – Elég nyíltak Posztolónk szándékai, ugyanis nem érti, milyen jövőképet vár a kiszemeltje egy olyan pasitól, akitől generációs szakadék választja el.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Egy érdekes helyzetbe kerültem.

Kb. 1 éve baráti viszonyba keveredtem egy nagyon aranyos harmincas nővel, aki viszont együtt van évek óta egy ötvenes úrral, akinek már felnőtt gyereke van. Azt nem kérdezhetem meg tőle, hogy miért van vele és mit vár attól a kapcsolattól, ez egyértelmű.

Én hasonló korú vagyok vele, hasonló az érdeklődésünk, a gondolkodásunk és megértjük egymást. Néha azt vonom le a sztorijaiból, hogy nem érzi jól magát vele, merthogy elvált és gyakran rigolyás és felé is olyan elvárásokat támaszt, mint talán anno a felesége felé. És ő bele is megy ebbe a játékba, csak nem értem, mit vár tőle, és milyen közös jövőt lát?        

       

               Mint már kitalálhattátok, tetszik a hölgy, szeretnék tőle többet barátságnál. És valljuk be, a fordított helyzet sem ritkább, amikor egy idősebb nő egy fiatalabb pasival van, valahogy az nekem egyértelműbb. De az apakomplexust ennyire kitartóan megjelenve még nem láttam. Én persze nyilván hazabeszélek, hiszen a saját érdekeimet nézem, de azért főleg neki is jót szeretnék.

A párja most már abba is beleszól, hogy mit, vagy milyen minőségű képet, vagy bármit rakjon ki a face-re. Mert ő ebben is szakértő...

Ami még érdekes, hogy a fb. oldalán nem tűnik felvállaltnak a kettejük viszonya. Persze várhatok rá, nincs más jelöltem, de hogyan tudnám kiszedni belőle finoman a terveit? Nem akarok betolakodni, csak egy egyértelmű választ. Nem azért, de egy korabelivel – például épp velem -, jobban tudna jövőt tervezni. Nem szép, de titokban azért drukkolok, hogy egyszer átgondolja ezt és szakít vele, a saját érdekében.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7916203054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása