Mindig van nálam fontosabb dolga

2020. október 16. 07:48 - csajokespasik

       

               Amikor a barátnődet egy romantikus bicajozásra invitálod, de ő azt feleli, hogy bringázni egyedül is tudsz, az még belefér. Viszont ha a lerázások rendszeresek, akkor el lehet tűnődni azon, hogy mit is gondol párunk a barátnő kategóriáról. Posztolónk nem azt akarja, hogy kizárólagosan vele foglalkozzanak, csak annyit szeretne, hogy éreztessék vele, számít valamit.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Három éve vagyunk együtt, én 31, ő 27. Az elején mindent együtt csináltunk, mindent megbeszéltünk, akkor még egy helyen is melóztunk. Beszéltünk az összeköltözésről is, de azonnal rávágta, hogy majd talán jövőre... Mert jövőre mi lesz, jobb lesz? Inkább azt érzem most, hogy eltávolodik tőlem. El tudja foglalni magát sok mindennel egyedül is, és nekem ez rosszul esik. Mert én többet szeretnék vele lenni. És igen, zavar ha mással van, vagy arról áradozik nekem, milyen buliban járt – nélkülem.

Hónapok óta aggaszt, hogy a barátnőm a korábbi viselkedésével ellentétesen nyilvánul meg.        

       

               Nem azt akarom, hogy csak és kizárólag velem foglalkozzon mindig, csak annyit szeretnék, hogy éreztesse velem, hogy számítok neki. Ez nem hiszem, hogy sok. Tiszteletben tartom, amikor a saját dolgával törődik, csak akkor nem tetszik, amikor ez a közös időnkből vesz el. Szeretem, hogy önálló, de nekem eddig ilyen szellős kapcsolatom nem volt, mint amivé a miénk vált. És mindez nem jó dolgokat hoz ki belőlem. Nem veszi észre magát.

Megfigyeltem, ha én nem jelentkezem, magától ő sem. Ez sokat elárul. Mondtam neki, hogy bringázhatnánk, amíg még jó idő van, mire azt felelte, bringázni egyedül is tudok.

Hogyan lehetne ezen változtatni?

Én se vagyok tökéletes, nekem is vannak egyéb elfoglaltságaim, mégis tudok rá időt szánni. Ha beszélünk erről, nyafogásnak nevezi, majd megadja magát inkább, hogy ne kelljen vitázni. Mennyi esélye van annak, hogy idővel ez jobb irányba változik?         

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9716241042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása