Jobbnak látta visszamenni a volt pasijához

2020. október 20. 07:45 - csajokespasik

       

               Az ex nagyon maga alatt van, a barátnő pedig, aki még mindig szívén viseli a sorsát, azonnal ugrik neki. Valamiért nem időt kér aktuális pasijától, hanem rögtön szakít vele. Vajon hányféle módon lehet meggyőzni magunkat arról, hogy a jobb kapcsolatok felé tartunk?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Kíváncsi lennék pár véleményre...mert ilyet én még nem éltem meg. 1 hónapja lett vége egy kapcsolatomnak. Kb. egy évet voltam együtt egy velem egyidős Hölggyel. Úgy gondoltam naivan, hogy ennyi idő talán elég arra, hogy az exet elfelejti. Tudtam, hogy nagyon szerette és mély kapcsolat volt az övék, de a pasi rakta ki. Ez fontos részlet. Azt vettem le a sztorijaiból, amiket megosztott róla velem, hogy az illető pszichológiailag problémás. Mégis jónak látta visszamenni hozzá. Eleinte csak úgy adagolta, hogy nagyon rossz passzban van az exe, és ő hívta, nem akarja cserben hagyni, szüksége van rá. Ezt komolyan nem értem, és nem hiszem, hogy azért, mert hülye vagyok.        

       

                Nekünk volt egy jól működő kapcsolatunk, és mikor épp stabilizálódna a dolog, képes visszamenni egy rossz kapcsolatba. Tényleg elhiggyem, hogy csak azért ment vissza, hogy a lökött exén segítsen, mint egy védőangyal? Adja meg neki egy jó pszichiáter számát és helló. Nekem úgy jött le, hogy a faszi nem veszélytelen, a csaj is szabályosan félt tőle olykor. De ha a híres női megérzés egyszer eldönt valamit, akkor ott nincs helye fellebbezésnek. (Valahogy az önsorsrontás kifejezés ugrott be). Meg annyi volt még, hogy meghalt egy családtagja, és amiatt borult ki a csávó. Kövezzetek meg, de rossz ember vagyok, ha az exeim szakítás utáni élete már kicsit sem érdekel? ...Jaj, egyedül van, jaj, segíteni kell... És ezért szakítani kellett neki velem. Rendes voltam, nem vitatkoztam vele, noha nem időt kért, hanem rögtön szakított velem. Inkább a nők válasza érdekelne, hogy ilyenkor szerintük mi játszódik le valakiben? Vagy valakinél ez így izgi és a következő pasijától meg hozzám fog visszajárni, ha rossz passzban leszek? :D          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7416246998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása