A barátnőinek nincs agya

2020. november 05. 07:30 - csajokespasik

       

                Még a legtoleránsabb férfinál is betelik a pohár, ha a csaja folyamatosan lemondja a randikat a barátnői miatt. Posztolónknál sem történt ez másként: kiosztotta párját, s bár jogosan tette, a lány sértődött meg. Most kéne abbahagyni?         

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

előzmények: nem vagyok annyira féltékeny típus, de szeretem tudni a részleteket, és azt, hogy a kedvesem éppen kivel lóg, ha nem velem, vagy otthon, vagy melóban van épp. Nem rég lemondott egy találkozót, mert inkább barátnőzött, ...mivel nem először csinálta, hát nem tudtam másra gondolni, csak egyből arra, hogy lerázott. Később dühből azt írtam neki, hogy hagyjuk az egész kapcsolatunkat a fenébe. Ő bocsánatot kért, amit nem fogadtam el. Rajta vezettem le az addigi dolgokat. Pár nap kellett, hogy lehiggadjak, aztán normálisan felvettem vele a kapcsolatot, de nem írt vissza.        

       

               Nem kedvelem a barátnőit, találkoztam már velük eleget, és meg is lett a véleményem. Olyan, mintha nem lenne agyuk, ostobaságokról beszélnek teljesen komolyan és jobban bírják az italt, mint én. Igen, sokszor vádoltam azzal, hogy biztos megint a barátnőkkel van, akikkel kibeszél engem. Neki is voltak durva beszólásai, bár utána bocsánatot kért, amiket most elővehetnék: pl. azt mondta egyszer, amikor vitáztunk, hogy „örülj, hogy fontolgatom a hozzád költözést” Miért is örüljek? Volt, hogy a barinői közül a leghangosabb egyszer ok nélkül elkezdett engem sértegetni. De csak ennyi a rossz-rész. Inkább magamra vállalom és belátom a hibám, minthogy hiúságból elhagyjam.

Ezt hogyan tudnám kijavítani és jóvá tenni? Megbocsáthatatlan volt, ahogy és amit legutoljára írtam neki? Bétaként viselkedtem, talán leírtam magam előtte, és ki is ábrándult. Viszont, ha még többször megírom neki, hogy sorry, azzal tovább is süllyedhetek a szemében, hogy megalázom magam.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1716274478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása