„Nyugi, nem fogok alád feküdni”

2023. május 15. 07:45 - csajokespasik

       

               A Legyünk barátok-dolog eddig még sosem ment Levélírónknak, és azt is furcsállja, hogy exének csak most, jóval a szakításuk után jutott eszébe. Így olyan, mintha nem régen csalódott volna, és most sürgősen egy vigaszpartner kéne neki, akit már jól ismer, és akivel bizonyos dolgokat meg tud beszélni.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Röviden: a volt barátnőm fél év után felkeresett egy ajánlattal: felhozta, legyünk barátok. A baj, hogy szakítás után nekem ez még sose ment. Akárhogy is váltunk el. Vele úgy vagyok, hogy valahol még kötődünk egymáshoz. De ő úgy akarja élni az életét, mint előttem, nagy szabadságigénnyel, amúgy a szakítás oka is ez volt, ennek egy része miatt, ezt most nem is fejtegetném.
A kapcsoltunk először lazának indult, barátokból lettünk pár. Aztán én akartam volna komolyabban, és akkor próbált változtatni magában pár dolgot. Neki nagyobb a függetlenség és szabadságigénye, de nem is azzal van a baj, ha valaki csak lazát akar, hanem azzal, hogyha a másikkal ezt nem közli. Nem kell többet belehazudni, mint amennyi benne van.        

       

               Mindketten egyformán kerestünk, nem volt anyagi gondunk, egyedül is megálltunk a lábunkon, és nem irigyeltük semmiért a másikat. Viszont volt most egy mondata, ami megragadt bennem: „Nyugi, nem fogok majd néha alád feküdni” – tudom, mire célzott, csak a megfogalmazás nem volt túl szép, kicsit így nyers... :) Lehetnénk barátok, csak miért épp most? Eddig nem jutott eszébe? Olyan, mintha frissen csalódott volna és azonnal vigaszpartner kell, akivel bizonyos dolgokat meg tudna beszélni, mert már ismeri...
Nem sérültem lelkileg miatta, és minden nyomás nélkül lehetnénk barátok, döntsük el közösen, mi legyen. Nem sértett meg, de volt egy érzés bennem, hogy a szakításunk után ő arra számított, hogy nem tudok hova menni és kicsit majd futok utána, keresem őt. Ez az alád fekvős szöveg viszont szokatlan volt tőle, eléggé megütötte az ingerküszöbömet. És ezek tükrében lehet, hogy a barátkozást is hagynom kéne...         

 

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4118124172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antisocialnetworkagain 2023.05.16. 05:02:23

Teljes mértékben, hidegen hagy, és érdektelen amiről szól.

Cpt. Flint 2023.05.16. 12:13:51

szerintem meg mondd meg neki, hogy te csak úgy barátkozol, ha néha alád fekszik. :P

Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.05.16. 12:54:20

@Cpt. Flint: És tedd hozzá, hogy nincs ez ingyen, de neki kedvező óradíjjal számolsz.

szeme közé, laposan! 2023.05.16. 17:21:40

Kis csicska vagy, ha abban reménykedsz, hogy néha majd alád fekszik annak ellenére, hogy az ellenkezőjét állította. Légy férfi és küldd el a francba.

2023.05.16. 22:53:47

Nyugo én sem fekszek se alád se föléd.

VOGAben 2023.05.17. 11:03:09

Alád feküdni... Az aláfekvőt a műhely udvarán használtuk anno, ha épp nem volt szabad emelő vagy akna. :))))
Alfától a Zilig én már annyi mindennek feküdtem alá, hogy... szépi rég idők. De legalább lesz mit mesélni. Az ilyen tuttkó barátnőktől érkezik a felnőtt adag szifilisz...

jegeskaveee. 2023.05.17. 13:46:14

Nem sérültem lelkileg miatta, de megütötte ez ingerküszöbödet, és valahol még kötődtök egymáshoz...:) Akkor kössetek pulóvert, de ne barátságot.

fkv.119 2023.05.25. 02:04:43

Mi a probléma, nehezére esik megkúrni a csajt időnként?
süti beállítások módosítása