"Ritka jó ember vagy"

2020. december 16. 07:37 - csajokespasik

       

               A kiszemelt lány egy „Se veled-se nélküled” kapcsolatban tengődik, pedig lenne rá jelentkező, akivel még közös szálak is összekötik. Vajon most a csaj kivár, mi lesz a jelenlegi kapcsolatával, és csak utána engedi közeledni a riválist?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kinek mi a véleménye arról, mikor egy csaj ezt mondja egy srácnak, aki próbálkozna nála: "Ritka jó ember vagy". Ugyan most a csajnak van valakije, de elmondása szerint ez se veled-se nélküled kapcsolat, még nem tudja, mi lesz a vége. Egyébként munkatársak, normál szinten beszélnek egymással mind élőben, mind a neten keresztül, vannak közös témáik.

A srác szokott inkább ráírogatni, a lány készségesen válaszolgat, legtöbbször jó hangulatú beszélgetés kerekedik ki belőle, bár a csajnál érződik némi visszafogottság.        

       

                A lány nem kezdeményez chatelést, talán azért, hogy nehogy azt az  érzést keltse a srácban, hogy szabad a pálya? Személyiségjegyekben is van hasonló vonásuk, bár eltérőek is. Párszor már megtörtént, hogy a lány a srác nevét  szinte sóhajtva mondja ki, hozzátéve valami rövid , de pozitív megjegyzést.  

Vajon a lány nem meri megmondani keményen a srácnak, hogy ha nem lenne jelenleg kapcsolata akkor sem foglalkozna vele, magyarul: kopjon le, vagy inkább kivár, mi lesz a mostani kapcsolatával? Bár ha ez így lenne, akkor adhatott volna némi jelet hamarabb a srácnak, hogy érdeklődik iránta és összehozhatnának valamit, még mielőtt a jelenlegi kapcsolatát kialakította volna...

Várom a véleményeket, ötleteket, ki hogyan véli mindezt? Lehet, hogy volt már valaki hasonló szituációban?          

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5816345000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TellVilmos 2022.03.13. 21:56:14

Nem tudom, hogy alakult azóta, de ez a "Ritka jó ember vagy" meg társai kifejezések riasztóak. Kb. azt jelenti, hogy barátnak jó vagy.
süti beállítások módosítása