Ennyire mazochista lenne?

2020. december 28. 07:53 - csajokespasik

       

               „ Z-nek gyakran kevés az igénye a szexre, ha meg belekezdenek, nem ritka, hogy a merev állapota nem tart ki sokáig” - Lenne más jelentkező erre a csajra, de ő mégis inkább tovább őrlődik a jelenlegi párjával, akivel csak a zenei ízlésük egyezik          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem rólam szól a történet, csak érdekelne, miért marad együtt valaki egy ilyen emberrel? Egy régi jó barátnőm az érintett. Kb. 9 éve őrlődik egy kapcsolatban, 24 volt, amikor megismerte, megéltek pár szakítást, és nem is az volt utána, hogy a férfi (legyen Z,) mindig visszakönyörögte magát, vagy ő húzott vissza, hanem valahogy újra egymáshoz sodródtak. Pedig előtte is világos, h. egy megbízhatatlan ember, akinek pszichés gondjai vannak – nem súlyosak, szerintem az emberek többségének van hasonlója, de mégis csak probléma, amiről próbál nem tudomást venni. A barátnőm sem tökéletes, érzelmileg végkép, és még pajzsmirigy problémái is vannak.        

       

               Tudom, hogy nagyon alacsony az önértékelése, és szerintem ezért nem mer szakítani egyszer és mindenkorra, mert fél, hogy nem talál mást, pedig külsőleg rendben van. Egy nagyobb szakításuk után Z beszerzett valami más nőt, akivel aztán később tagadta, hogy lett volna intim viszonyuk, csak el voltak - és a barátnőm VÁRT RÁ közben! Miért alázza meg magát ennyire valaki? És ő mindig megégeti magát, de nem hajlandó másban gondolkozni, pedig több férfiről tudom, hogy bele vannak zúgva és még próbálkoznának is nála, de nem. Mert hát foglalt...

Amikor rákérdeztem, mi értelmét látja ennek, azt mondta, hogy a zenei ízlésük tökéletes összhangban van... - ja, és ennyi elég egy kapcsolathoz??? szerintem több kéne hozzá. Z. amúgy nem gonosz, nem jellemtelen, csak totál megbízhatatlan és csak teng-leng az életben, nem manipulálja, nem zsarolja, nem féltékeny, néha egyenesen lesz*rja, és a csajnak ez se baj. Ennyire mazochista lenne?

Tudom, hogy gyárilag bizonytalan, nem ismeri azt a várost sem, ahol született, mióta az eszét tudja, képes eltévedni.

Z a csajnál idősebb, és sokat mesélt róla, sok mindent tudok, de mióta kínos kérdésekkel „zaklatom” már ez is ritkult : Z általában este él, aludni nem tud, csak nappal, ha nagyon rossz kedve van, nekilát inni, de ez alkalmi, utána hetekig száraz.

Elmondta, hogy már érezte Z mellett a társas magányt is, de folyton keresi a kiutakat, hogy ne kelljen nélkülöznie, és kis utakkal bár tovább folytatható ez a kapcsolat, de hova vezetnek azok a kis utak: az erdőből kifele vagy befele?

Elmesélt pár intim élményt is vele, és mondta, hogy Z-nek gyakran kevés az igénye a szexre, ha meg belekezdenek, nem ritka, hogy a merev állapota nem tart ki sokáig.

Ezt most nagyon nem értem. Nekik már nagyon régóta nem kéne együtt lenniük, mert fiatalabbak nem lesznek, és semmi értelme ennek az egésznek, arról nem szólva, ha most ilyen, mi lesz később!? Nem azért, de én mindezek töredék részéért szakítanék egy férfivel.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2216359382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása