A csajom bárki ölébe beleül

2021. január 22. 07:46 - csajokespasik

       

               „Jelenlegi Kedvesemmel nagyon jól megvagyunk, mindössze egy bajom lenne, az, hogy neki csak és kizárólag pasi haverjai vannak” – Elfogadható érv egy barátnőtől, aki néha pasik ölébe huppan, hogy neki az ilyesmi nem jelent semmit és bőven belefér a barátságba?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Életem eddigi leghosszabb párkapcsolatában vagyok. Harmadik éve tart. Előző kapcsolataim úgy max. fél évekig tartottak kb., részben miattam, mert beleuntam, és megvallom férfiasan azt is, hogy a nők nyelvén a mai napig nem tanultam meg. Vannak, akik képesek a félig elejtett jelzésekből, vagy akár a hallgatásból is, messzemenő következtetéseket levonni, de én erre képtelen vagyok. Én annak látom a dolgokat, amik, szó szerint veszem, amit mondanak (vagy nem mondanak) és nagyon rosszul működik nálam a fantázia, meg a kódfejtés. A világos és egyértelmű jelzéseket értem csak.        

       

               Hogy valami pozitívat is írjak magamról, nem vagyok hűtlen típus, csak akkor vágok bele újabb kapcsolatba, ha az előző teljesen lezárva. A jelenlegi Kedvesemmel nagyon jól megvagyunk, mindössze egy bajom lenne, az, hogy neki csak és kizárólag pasi haverjai vannak. Együtt szilvesztereztünk az egyiknél, és ő ritkán iszik sokat, de valahogy ott akkor mindenki kissé feszült volt, nem nagyon tartotta a mértéket, mert a 2020-as évtől mindenki szabadulni akart, mert kevés jót hozott. Szóval benyomott, és amelyik faszi kérte, hogy üljön az ölébe, gondolkozás nélkül megtette, vihorászva. Én nem szóltam, érezze jól magát. Én addig csak baleknak éreztem magam csendben. Nem csak ezt az egy esetet tudnám felhozni, volt már hasonló, de kidumálta magát.

Ő így nőtt föl, ilyen környezetben, fiú barátokkal. Egyébként sem tud nemet mondani senkinek. Azt mondta, hogy fordított esetben ő abszolút nem féltékenykedne, ha az én ölembe ülnének nők, ha annak van egy kiemelt alkalma, mondjuk egy ünnep. Szóval, van kötődés köztünk, néha bizalom is, sokszor annyira szeretem, hogy kevésnek érzem magam hozzá, de ha azt várja el, hogy én ezt megszokjam, az nem biztos, hogy menni fog nekem.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8916399116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása