Mire kérnek néha időt a pasik?

2021. január 26. 07:55 - csajokespasik

       

                Posztolónk párja nem törekszik önállóságra, elvan még otthon a mamahotelben, és a barátnőt nem is zavarná ez, de az már annál inkább, hogy nem tudja, miért nem kívánja mostanában a pasija látni őt?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Mit jelent az, amikor egy férfi egy kis időt kér? Mert ilyennel még nem találkoztam.

27 éves férfi, de még otthon él, anyagi okok miatt, amit én teljesen megértek. Viszont azt látom, hogy nem is törekszik nagyon az önállóságra, nem nagyon vágyik rá, úgy vettem le, de soha nem beszéltünk erről, pedig lassan egy éve leszünk együtt, márciusban egész pontosan. A kényelem és megszokás egy férfinél nagy úr, tudom, de nem ösztönözte eddig semmi, hogy magára főzzön például. Pedig valahogy ezeket el kéne kezdenie. És most annyi történt, hogy 2 hétig semmit nem hallatott magáról, majd amikor rákérdeztem, röviden annyit válaszolt, hogy egy kis időre van szüksége.        

       

               Tehát nem találkozunk? Én miért nem férek bele az idejébe kicsit sem? Mit jelent ez? Mennyi a kis idő, 1 hét? Tudom, hogy nem mi vagyunk az álompár, nem is hiszek az álompárságban (a környezetemben voltak párok, akikre irigykedve néztem és csodáltam őket, de hamar szétmentek, volt, hogy durván is, olyanok viszont, akikről azt hittem, nem maradnak együtt, mert mindig marták egymást és látványosan nem egyeztek semmiben, azok meg évek óta bírják és együtt vannak. Hogy mi tartja össze őket, azt nem tudom, lehet, hogy ők se.) A miénket nem éreztem soha kirakatkapcsolatnak, nekünk is megvannak a saját kis harcaink, vitáink, egyszer azt mondta, hogy humortalan vagyok, ami alapból nem jellemző rám. Szóval, fiúk, mi az a kis idő és mire kell: egy kapcsolatban?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5316403548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása