Nem tudom, miért támadom a páromat

2021. február 16. 07:48 - csajokespasik

       

               Elég ritka, amikor valaki egy párkapcsolatban kijelenti, hogy itt bizony kerek-perec ő a hibás, ezért becsülendő minden olyan törekvése, ami az önelemzés irányába történik.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves CsP! Hol is kezdjem...? már most leszögezem: a probléma én vagyok, ezt tudom, nem kell külön felhívni rá a figyelmem. Van egy másik dolog, amit úgy szoktak mondani, hogy A hűség döntés kérdése. Annak vélelme meg a másik félé. A hazugságok nem mindig megcsalást lepleznek, én mégis sokszor üres balhét kreálok belőle. Nem féltékeny vagyok, inkább valami egyéb (a barátom szeret flörtölni másokkal, de azt sem tartom kizártnak, hogy a természetéből fakadó sztenderd udvariasságot vélem annak mindig).        

       

               Ő tagadja, én lenyugszom. Próbálok tényszerűen érzelemmentes lenni önmagammal, úgy áttekinthetőbb lesz olykor. Amúgy együtt élünk egy rövid ideje, de meg tudok állni a saját lábamon, szeretem őt és el tudnám képzelni vele a jövőmet, de nélküle is. Ő szeret, amit sokszor sokféleképpen kimutat, ahogy én is. Sokat tett már ebbe a kapcsolatba bele, a nehézségekbe pedig én is közrejátszom. Mostanában vannak dühkitöréseim irányába, amit ő higgadtan kezel. Apróságokból csinálok vitát. Van, hogy csúnyán beszélek vele, amikor rám jön rohamszerűen ez a dolog. Amiről nem tudom mi, és hogyan lehetne csillapítani. Kérdésem: Milyen könyvet olvassak el, milyen oktatóvideót nézzek meg, hogy megtudjam, mi a bajom?

É. (31)          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7516428946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása