Lelki dolgokra másik nőt tart

2021. február 25. 07:49 - csajokespasik

       

               Ez a kapcsolat szépen indult, aztán elsikkadt és valami fura irányt vett. Levélírónk sajnálja, hogy már elapadtak a tartalmas beszélgetések a párjával, mégis abban bízik, hogy ha már a harmincat együtt lépték át, majd a negyvenet is együtt fogják. De kin múlik?          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

a mi kapcsolatunk is szépen indult anno, Balaton, nyaralás, hamar összegabalyodás. Azóta eltelt pár év és most olyat érzek, amit nem tudom, helyesen érzek-e. Valamiért azt érzem, hogy nem tudom őt abban támogatni, amit én egyrészt nem értek (akkor sem, ha a helyébe képzelem magam) ha meg igen, akkor sem úgy hoznám meg azt a döntést. Ilyenkor általában kitérő választ kapok, vagy azt érzem, kiskapukat keres. A kapcsolat elején elégedett voltam, 100%-ban azt a törődést, gondoskodást kaptam meg tőle, amit eddig kevesektől.        

       

               Én változtam meg, vagy ő? Sokat beszélgettünk, minden szabadidőnket együtt töltöttük, mostanában meg szex után a fal felé fordul, nulla ágyban beszélgetés. A problémákat elvicceli.

Van egy barát-barátnője, akit én úgy hívok Érzelmi Szerető, mert nincs szex köztük, csak együtt lógnak néha, kibeszélik a dolgokat. Valahogy azt a feladatot látja el az a csaj, amit nekem kéne, és amire szerinte már nem vagyok jó. De gyakorlatilag én is pont ezt várnám tőle. Aztán ha kiborulok kicsit, jön a kapkodás, a bocsánat kérés, az ígérgetés...

Már nem vagyunk huszonévesek, egymás mellett léptük át a harmincat. Neki is van tapasztalata, amit az élet adott, nekem is, ezért sem értem, hogy miért nem tudjuk megbeszélni, amit meg kéne. Pedig én meg szeretném.

Férfiak válasza is érdekel.

Anna          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3216438638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása