Egy pasi felismeri, ha egy másiknak bejön a csaja

2021. március 12. 07:44 - csajokespasik

       

               „Már többször kérdeztem tőle, mit eszik rajta, de annyit mond csak, hogy jó fej, érdekes ember...Mindig kitér a válasz elől” – És ez bármit jelenthet, bár semmi olyat, ami egy pasit biztosítana a barátnője hűségéről.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A barátnőmmel együtt vagyunk huzamosabb ideje, és van egy vele egyidős pasi haverja, akivel kapcsolatban sokkal nyugodtabb lennék, ha lenne valakije, vagy ha legalább meleg lenne, mert sajnos elég sokat kommunikál a párommal.

Ő persze biztosított róla, hogy csak barátok és ne parázzak, mert 1 hónapja nem találkoztak. Eddig egyszer vitt el a baráti társaságába, így láttam a csávót, és egy férfi valahogy felismeri azokat a jeleket egy másik férfinál, amik a szimpátiára utalnak.

Nem rég visszamenőleg megmutatta azokat az üzeneteket, amiket váltottak, persze nem kizárt, h. törölt belőlük, de mondtam, hogy nem kértem: aki neked ír, az neked ír, nem nekem.        

       

               Amúgy semmit nem bizonyít. Nem akarom túlféltékenykedni a dolgot és elrontani ezt, de azt nem kérhetem tőle, hogy nézze őt levegőnek, x év barátság után, miattam.

A barátaival többször összejön, ha nem is hív (nem is mennék) és ott van ez az illető is. Én meg bízzak benne, hogy soha nem lesz semmi. Plusz, nehezen viseli a kritikát

Már többször kérdeztem tőle, mit eszik rajta, de annyit mond csak, hogy jó fej, érdekes ember...Mindig kitér a válasz elől, úgy, hogy valójában mégis válaszol.

Mi baj van velem, hogy nem tudom ezt elfogadni?

Másfél év után ez megbocsátható, vagy én reagálom túl?

Előfordult, hogy azért állt fél órát a hideg lépcsőházban, mert azzal az emberrel beszélt telefonon hosszasan. Szóval, van okom rá.

R.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5616458412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása