Két pasi, egy csaj. Te kit választanál?

2021. március 17. 07:50 - csajokespasik

       

                Adott két pasi, akik közül Posztolónk választani szeretne: az egyik vagányabb, viszont hadilábon áll az itallal és kissé gyerekes, a másik pedig játékfüggő, sértődékeny és fura humora van. ...Lehet, hogy várni kéne egy harmadik jelentkezőre?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kit választanál? Egyik férfivel sincs még intimebb viszonyom, csak érdeklődünk egymás irányába:

1. Nálam idősebb, nagydumás, sportos, versenyszerűen motorozott, határozott. Az ivászatot sem veti meg, azt nehezen kontrollálja, de csak ha alkalom van rá. Spontán, talpraesett a legtöbb helyzetben. Van humora, de nem túl kifinomult. A face megszállottja, naponta több posztot kirak, kicsit gyerekes és önfényező dolgokat üzen magáról (tudom, hogy nyilván mindenki csak pozitív dolgokat rak fel magáról általában, semmi olyat, hogy pl. bunkó vele a párja, szakításon gondolkodik, vagy nem főz, nem takarít, nem kapott tőle semmit a szülinapjára) olyanokat is büszkén megoszt, amit más már nem tenne. Ha hív, nem tudok rákészülni, azonnali választ akar. Elvileg nincs senkije. Ezt nagyon határozottan állítja.        

       

               2. Velem egyidős. Szellemibb, mélyebb érzésű ember, viszont határozatlan, még mindig hiányzik neki a volt barátnője. Helyesebb, mint 1. jelölt. Művészibb, lehet rá számítani, de gyakran lelkizős, gyakran bizonytalan és iszonyú sértődékeny. Nagyon nehéz a humorát megállapítani, de szórakoztató tud lenni így is. Viszont simán beletörődik dolgokba és megpróbál a hiánnyal együtt élni, semmint megváltoztatni és megoldani, vagy azt várja, majd mások megteszik helyette. Hirtelen döntései nincsenek, megfontolt. Viszont sokat játszik, és mondja, hogy már kapott külföldi visszajelzést is, hogy mennyire jó benne, de szerintem csak azért mondták neki, hogy érezze magát sikeresnek a játékban és vegye meg a következő verziót is. Mondjuk ez nem rám tartozik, csak a személyiségéről, a függőségéről nekem azért elárul valamit.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8716467390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása