Párkapcsolatból vissza barátságba?

2021. április 01. 07:44 - csajokespasik

       

               Egy érzelmileg furán hangolt párkapcsolat után mit tud nyújtani egy ebből kanyarított baráti kapcsolat, feltéve, ha sikerül még kialakítani? Posztolónk szeretne az exével jóban maradni, de vajon a volt barátnő is hasonlóan érez?          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Elég érzékeny a helyzet, így megfogadok pár tanácsot, mivel én már mindenre gondoltam magamtól.

Egy évet voltam együtt a lánnyal. Barátságból alakult. Ő vadabb, életrevalóbb nálam, ha együtt voltunk, akkor nagyon jó volt vele, nagyon szenvedélyes (szenvedélyesebb, mint én), viszont ha írtunk egymásnak napközben, csak úgy, akkor a stílusa olyan volt, mintha semmi nem lenne köztünk. A szakítást valahogy mindketten jónak láttuk, én arról kérdeztem, hogy legyen ezután, de időt kért ehhez is. Simán váltunk el. Lehet, hogy ő úgy érezte, felületes érzelmeim vannak, de ez nem igaz, csak én nagyon nehezen tudom kimutatni, bármennyire is szeressem a másikat.        

       

               (csak megemlíteném: Emlékszem, amikor még csak összejöttünk, még szinte semmi nem történt köztünk, de ha más nőkkel beszéltem, már ennyitől is úgy éreztem, mintha megcsalnám Őt – tehát vannak érzelmeim)

Ő azt mondta, nem passzolunk egymáshoz, de ami jó volt ebben, az jó volt, vitán felül. Lehet, az volt a baj, hogy az elején túl nagy lángon égett a dolog mindkettőnk részéről és amiatt lett ez a vége?

Neki is voltak idegesítő dolgai, bár nem sok, de az a kevés is kiadós volt: pl. nem velem ünnepelte a szülinapját, hanem egy (pasi) haverjával, akit már 10 éve ismert. És nem értette meg, hogy nem is a neme zavar, hanem inkább az, hogy nem velem volt akkor. Hiába az ő szülinapja.

Ő olykor cikizett, hogy nekem túlzott rendszer van az életemben, de nem tudom, miért baj, ha rendszer van valaki életében, az csak jó.

Csak a baráti kapcsolatot akarnám megmenteni, szeretném ezt vele rendezni, nagyon értékes számomra így is.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2616487220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása