Hol van benned romantika ? !

2021. április 16. 07:49 - csajokespasik

       

               „Sokszor nincs kedvem összebújni vele, mert a „dugunk?” - szólamra nem megy, mert nekem ez romantikus szövegnek kevés, poénnak meg túl sok” – Néhány hónap után már kiderülnek mindenféle dolgok, és ha nem változik, amit kifogásolsz, nem érdemes ehhez az úrhoz költözni.          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A férfi 43, én 36 vagyok. Aki ismer engem, az tudja, nem vagyok olyan hogy mindegy, mit szeret a párom, eszi, amit elé rakok, sőt inkább olyan vagyok, aki annyira meg akar menteni egy kapcsolatot, hogy észre sem veszi, hogy már magának is hazudik. Nem vagyunk régóta együtt, mindössze néhány hónapban mérhető. Én járok nála, nem lakunk együtt, a leghosszabb idő, amit együtt töltöttünk, körülbelül 8-9 óra volt -és azért, mert én láttam jónak, én éreztem úgy, hogy távoznom illene.        

       

               Eleinte azt hittem, hogy az, hogy ő nem túl romantikus, egy fejlesztés alatt álló személyiségjegy, változó, nem alkati tényező, vagy csak rájátszik, mert belülről ő valójában nagyon romantikus (utálom ezt a szót, mert félreérthető, de momentán nem jut eszembe kifejezőbb). Van törődő oldala, ebből fakadóan sokszor teszek megjegyzéseket arra, hogy mit hiányolok néha. Az elején még voltak spontán ölelések és csókok. Mindig próbált változtatni, de néhány alkalom után abba maradt. És bevallom, sokszor nincs kedvem összebújni vele, mert a „dugunk?” - szólamra nem megy, mert nekem ez romantikus szövegnek kevés, poénnak meg túl sok. Ha látja, hogy erre a finom kezdeményezésre nem izgulok fel, ha elhúzódom, és megmondom neki, értetlenkedik. Biztos van nő, aki erre beindul...

Az a kérdésem, hogy ennek vége is lesz, mielőtt komolyabban elkezdődhetne, vagy mindkettőnknek tudatosabban kéne csinálni, ha komolyan gondoljuk ? Sosem voltam az a helyzetekből megoldás nélkül azonnal menekülős fajta, ezért kérdezek minél több embert.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3816502756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása