Ennél azért találsz jobb partit is

2021. május 04. 07:55 - csajokespasik

       

               Nem tanácsos mások párkapcsolatába kívülről beleszólni, de ha megkérdez a legjobb barátnőd, akkor már nem tudod kivonni magad a dologból, különösen, ha markáns véleményed van kettejük jövőjéről.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

van egy jó barátnőm, szerintetek megfelelő tanácsot adtam neki?

Hozzáteszem: ő kérte.

A helyzete: van egy se veled-se nélküled barátja... Számomra elég beképzelt, nem is láttam még ilyet. Nem lehet a szavába vágni, ha elkezd valamit, véletlenül se, ha eszébe jutna esetleg a másiknak valami, nagyon szereti a hangját. Nem megalkuvó típus, a kapcsolatuk is elnyomáson alapszik. A barátnőm mellette csendes, visszafogott. Valahogy ő sajnos olyan, hogy a megértő, megbízható, intelligens, dolgokban végig kitartó pasik sosem vonzották. Ő megkérdezett, én meg csak tettem a dolgomat, válaszoltam. Azt kérdezte, otthagyja-e? Én meg, mint régi barátnője, azt tanácsoltam, hogy ha a helyében lennék, rég otthagytam már volna, de ugye ők más nexusban vannak.        

       

               Aludjon rá egyet és döntsön, de határozottan, én elmondtam, mit gondolok. Talán azért kérdezett meg, mert a pasija mostanában hozta fel az összeköltözést, és azért ez nem egyszerű döntés. A csaj viszonylag önálló, nem kell kiszolgálni, de ha a pasijával van, egész máshogy viselkedik. A pasijának túl jó dolga van, gyakran motiválatlan, a lánynak meg voltak rossz kapcsolatai, de azért jók is. A pasi nem egy törtetős fajta, azt mondta egyszer, hogy a modern munkamorál szerinte az, hogy élet-halál harc folyik a profitért, és aki ebbe beszáll, megalázza magát... Köszi, hát így is fel lehet fogni ezt, sarkítva.

A barátnőmben fix ágytársra talált, de semmi többre... sajnos azt nem érzem, hogy jó párost alkotnának, nem lehet megmondani, hogy igazából mennyit jelent a férfinak. A barátnőm megtehette volna, hogy engem kihagy ebből, de megkérdezett, és én úgy látom, hogy nem együtt vannak, hanem csak egymás mellett. Szerintem ennél jobbat érdemelne.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr516521668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása