Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szerinte nem tűnünk egy párnak...

2021. június 03. 07:00 - csajokespasik

       

               „Ő szereti, ha szex során a másik bejáratot használom, de én csak miatta vállalom be, engem ez annyira nem izgat.” - És egy kitartó pasi még erre is kapható, a többi fura dolgot pedig elviseli, vagy hetekig agyal rajta.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A barátnőm nem rég mondott egy olyat, amin hetek óta rágódom: szerinte nem nézünk ki egy párnak. Nem tűnünk annak... Magasabb vagyok, igaz, idősebb (3 évvel), ez is így van, de ezek sokaknál egyeznek. Végzettségünk + családi hátterünk kb. hasonló, nem értem, mire célzott, és amikor rákérdezek, azt mondja: még mindig ezen agyalok? És felejtsem már el, gondoljam azt, hogy csak elszólta magát. Bár ilyen egyszerű lenne, mert én már külső emberek véleményét kérdezem, hogy ők vajon hogy látják, de azt mondják, nekünk kell éreznünk, mennyire illünk össze.        

       

               Hozzá tartozik, hogy ő furán tudja kimutatni az érzelmeit: könnyen kijön az emberekkel, gyorsan haverkodik, megtalálja a közös hangot másokkal, de egyetlen komoly barátnője sincs, vagy nem tudok róla. Ő a haverkodásnál nem tud senkivel tovább jutni, ahogy láttam. Nem tud Kijövök vele- állapotból a mélyebb barátságig jutni. Az előző kapcsolatainál is voltak gondok, ahogy mesélte, persze, a saját szempontjából, de én azt vágtam le, hogy ő az, aki nehezen tud kötődni.

Ő szereti, ha szex során a másik bejáratot használom, de én csak miatta vállalom be, engem ez annyira nem izgat. A másik furcsa dolog, hogy az ő szemében „kalandos életem” van, és irigyel, mert ehhez képest az övé „állóvíz”. De nem értettem ezt sem, ugyanis semmi rendkívülit nem csinálok. Totál átlagos életet élek. Ő volt inkább az, aki szeretett utazgatni, táncórákra, meg önvédelmi órákra járt. Erre sem kaptam magyarázatot. Szerintem nem is fogok. Ezért is írtam, hátha valaki tudja, mit jelentenek ezek egy nőnél.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr416580490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása