Már nem érdekli, ha megbánt

2021. június 04. 07:30 - csajokespasik

       

                4,5 év után még nem kéne egy pasinak ott tartania, hogy a barátnője mellett nála sokkal fiatalabb lányokkal chat-el titokban, sőt, képeket is kér tőlük. Hogy ezt milyen megfontolásból csinálta, nem tudni, csak annyit, hogy nem viseli el, ha a párja közös programokban gondolkodik.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

4,5 év után csak én próbálok mindig újítani, hogy a kapcsolatunk friss maradjon, én kezdeményezem mindig, hogy próbáljunk ki valami újat. Kóstoljunk bele új dolgokba, menjünk újra túrázni, ahogy régen, fogjunk valami másba, ami mindkettőnket érdekel, amit együtt tudunk csinálni. Ő ellentart, nem tudom már elvinni sehová, mert szerinte: minek? és időpazarlás. Én sokáig azt hittem, hogy ez minden párnál így van ennyi idő után. Kiderült, hogy nem, mert jócskán vannak kivételek. Lehetséges, hogy nem leszünk hosszú (vagy ennél hosszabb) -távon egy pár, mert ha ő valamit akadálynak tart, az mehet a dolog rovására is.        

       

                Valamivel dobjuk fel a napjainkat, pláne ezekben az időkben ráfér mindenkire. Nem volt mindig ilyen, alapvetően kultúra kedvelő ember, járt hangversenyekre, koncertre, színházba, de amikor olyanokat mond nekem, hogy hiányzik a régi élete, napokra elveszi a kedvem, hiszen nyilván engem hibáztat érte, ha így érzi...

Aztán azzal jön, hogy ne panaszkodjak, mert ő már sokkal több dolgot megtett értem, mint akármelyik exem. Utálom viták alkalmával a múltat hánytorgatni, de ilyenkor emlékeztetem, hogy év elején volt egy kis balhénk, amikor kiderült, hogy ő, nála sokkal fiatalabb lányokkal chat-el, sőt, képeket is kért tőlük. Azzal vágta ki magát, hogy ártatlan szórakozás, mindenki csinálja, úgysem akart velük semmit. (Mindegy, nem szeretnék elveszni a részletekben, a lényeg, hogy most jönnek elő belőle dolgok, de nem értem, minek a hatására?)

Olyan szövegeket talál ki, amik eddig nem voltak rá jellemzőek: azt mondja, hogy ma úgy van a világ, hogy a nőknek tengernyi elvárásai lehetnek, hogy soha ne érezzék magukat igénytelennek, de a férfiaknak nem lehet semmi, vagy ha van, a nők kapásból „leugatják” - szó szerint így mondta. Ha ilyen ellenséges gondolatai vannak, miben segíthetek? Amikor másoknak is előáll ezzel az elméletével, az engem nagyon feszélyez, mert én is jelen vagyok. De őt ez nem érdekli

A barátaival nem nagyon tudok miről beszélgetni, akikhez szoros szálak fűzik, a kapcsolatunk elején előfordult, hogy ő elfelejtkezett rólam, míg belemerült a dumálásba, és még azt se vette észre, hogy hazajöttem.

Szóval, én megbocsátottam ezeket, vagy ha nem, elnéztem, de még jobban puhíthatóbb lennék, ha lennének közös kihívások, olyan dolgok, amiket mindketten örömmel csinálunk. Nem vágyom annyi mindenre az életben, mint ő, kisigényű vagyok, de egy kis közös programnak is jobban örülnék a semminél. Úgy, hogy nem csak miattam jön el, hogy befogjam, hanem azért, mert ő is jól érzi magát benne és szereti. Semmi erőszak. Ezek szerintetek tényleg követelések? Ennyi már nem fér bele ennyi idő után egy kapcsolatba?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr616581470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása