Másképp gondolkodunk az őszinteséggel kapcsolatban...

2021. július 02. 07:51 - csajokespasik

A páros szünetet tart, és amikor a pasi újra bejelentkezik, lazán megjegyzi, mintegy mellékesen, hogy amúgy nem unatkozott az eltelt fél év alatt, ugyanis beújított egy alkalmi kapcsolatot. De hogy mit jelent ez nála, és hogy az alkalmi tényleg csak alkalmi volt-e, az talán sosem derül ki.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mi a véleményetek erről?

A barátommal (28) tartottunk fél év szünetet, illetve technikailag nem szakítottunk, csak megegyeztünk abban, hogy egy ideig nem találkozunk. Nem rég ő jelentkezett fél év után és mondta, hiányzom neki, hiányoznak az együtt töltött idők. A meglepetés akkor várt, amikor mellesleg megjegyezte, hogy neki ez alatt a 6 hónap alatt volt egy futó kapcsolata. A gáz az, hogy nem egyből mondta el, hanem valahogy ilyesmiről beszéltünk. Előtte nem tett említést róla egy szóval se. Még ő volt meglepve, hogy kiakadtam. Ezen még túl is lennék, hiszen egyedül volt, de a szünetből bármi más is kisülhetett volna nála.

Azt mondta, nem egy másodperc gondolkodási időt kértem...Részben azért lett a szünet, mert mindig az volt köztünk, hogy csak én alkalmazkodjak hozzá, képes volt régebbi sérelmeket felhozni, ha vitatkoztunk, olyat is, ami nem volt igaz.

Amikor ezekkel szembesítettem, simán csak megrántotta a vállát, majd azt mondta, hogy amúgy én akartam a szünetet és biztos én sem voltam ez idő alatt szent. Szent nem, de nem volt kapcsolatom, se alkalmi, se más.

Nekem ebből az jön le, hogy nem becsül még most sem. Szerinte a kelleténél jobban felnagyítom ezt a dolgot. A szavakkal és magyarázatokkal bőkezűen tud bánni, de még mindig az bukik ki, ami miatt szüneteltünk!

Másképpen gondolkodunk az őszinteségről. Nálam sosem volt fölös körítés, vagy mellé beszélés, sumákolás, ferdítés. Ezután kezdjük újra, mintha semmi nem történt volna? Ő ezt szeretné. És ha az „alkalmi csaj” újra akarná vele, csont nélkül letagadná.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2516610550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása