Ez a csaj sok pasinak megvolt

2021. július 05. 07:52 - csajokespasik

„A háta mögött mindenféle lotyónak elhordják, de amikor betoppan és jelen van, mindenki bájosan mosolyog” – Levélírónk nem érti, miért nem zár ki a pasitöbbség a baráti társaságból egy olyan nőt, aki mindenféle szempontból parazita.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

A párom baráti társasága elég nagy. Még évekkel ezelőtt bejött a képbe egy vidéki csaj, akit hétvégente, mikor Pesten járt, be kellett fogadnia valakinek, pontosabban, mindig bearanyoskodta magát valakihez. A lényeg annyi, hogy ez a csaj a társaság 80%-ával lefeküdt már, nagyon csúnyán nyomult, piált is rendesen (gyakran nem ő fizette) erre még én is emlékszem, és elég nagy kavarásokat csinált. Voltak kisebb szóváltások emiatt, voltak, akik emiatt összevesztek egy időre, és nem álltak szóba egymással, aztán észhez tértek, mert emiatt nem érdemes.

A párom nem volt meg neki, úgy fogalmazott, hogy nem is érti, mit látnak a haverjai abban a csajban, mert nem egy lángész, és nem is annyira szép, mint ő maga hiszi.

Az a vonzereje, hogy könnyen kapható?

Ráadásul ő valami vallási közösségbe is jár, és néha áradozik arról, milyen jó ott, és hányszor megtisztult már... én ezen mosolygok csak magamban, bár azt nem vitatom, hogy szüksége van rá, de szerintem nem megtisztul, hanem csak elfojtja, amíg tudja. Nagy különbség.

 

És mostanában úgy kéthetente előkerül a semmiből.

Az volt az utolsó csepp, amikor a páromra elkezdett ráirkálni, és nem olvastam mit, de azt mondta, jobb, ha nem tudom, de kb. a szimpátiáját fejezte ki...

Szerintetek ez a csaj beteg? Azok a pasik miért nem fordulnak el tőle egyszerűen? Nem értem, hogy többször bekavart nekik és amikor nincs ott, a háta mögött mindenféle lotyónak elhordják, de amikor betoppan és jelen van, mindenki bájosan mosolyog, gügyögnek neki, és kedvesek vele. Nem hiszem, hogy szánalomból.

Ezt a pasi-gondolkodást soha nem fogom megérteni. Ezek után miért nem küldik el ? Ez nem fér a fejembe. Végül is a csajnak se jó így, mert abban a tévhitben van, hogy a helyén van és ez neki is jó, azt éreztetik vele, hogy tovább csimpaszkodhat beléjük, tovább élősködhet rajtuk.

De nem, mert egyszer csak megint megjelenik. Hova lett a méltósága? Ennyire ne lenne valakinek önbecsülése? Amúgy ránézésre, ha valaki először találkozik vele, akkor tünemény, mosolygós, szolid, normálisnak, értelmesnek tűnik, de ez csak kezdeti benyomás.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4516612996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása