A tehetős nők nem szívesen közösködnek

2021. július 06. 07:33 - csajokespasik

Levélírónk új barátnője nála kilenc évvel idősebb, de nem is ez a gond, a nő hangulatingadozásaival jobban meggyűlik a baja. A kiegyensúlyozódást tovább akadályozza, hogy kettejük közül a nő a tehetősebb.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Arról, hogy a tökéletest keressem, már rég lemondtam, elfogadtam, hogy senki se az. 33 éves, megfelelő EQ-val rendelkező férfi vagyok. Megismertem egy nálam 9 évvel idősebb nőt. Ő tavaly novemberben szakított a pasijával pár hónap után, aki külföldön dolgozott, és ott voltak a gyerekei is. Ügye, ez nem egy tiszta helyzet, megértem. Nem kényszerből volt vele, alkalminak indult, és végül az is lett belőle. Mi május óta vagyunk együtt. Viszont vannak olyan hangulatingadozásai, amit nem tudok mire visszavezetni.

Néha minden megváltozik, nem keres engem, távolságtartóvá válik. De van, amikor órahosszákat telefonon beszélünk. Így úgy érzem magam, mintha csak pótszer lennék, hogy ne legyen egyedül.

Néha azt játssza, hogy valamit folyamatosan mondogat, engem is győzköd, majd hirtelen annak a szöges ellentétét mondja. Gyakran hallom tőle, hogy a női megérzése súgta... - de amikor a női megérzés működésbe lép, mindenki meneküljön. Nem akarom túlspilázni, de tény, hogy nálunk ő kezdeményezett. Vad és szenvedélyes valamikor, de ez is ingadozó. Van, hogy hirtelen rám mászik és mindent magától csinál. Viszont az is van, hogy nekem kell olyan állapotba hozni, hogy kedve legyen hozzá.

Nem azt mondom, hogy nem tudok és nem is akarok erőn felül teljesíteni, de az is tény, hogy kettőnk közül anyagilag ő jóval stabilabb - és a tehetős nők nem közösködnek, ők irányítanak a kapcsolatban is, ezért nem érzem úgy, hogy most azonnal össze akarnék költözni vele, mert nekem hiányzik az érzelmi stabilitása.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8116614026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása