Egy hónapja nem láttam a barátnőmet

2021. október 05. 07:50 - csajokespasik

„Ha ki akar lépni ebből a kapcsolatból, miért nem mondja meg nyíltan? Ha meg nem, akkor azt” - A türelem fontos erény, de csak észszerű határokon belül. A pasi lassan nem tudja már elfogadni a csaj indokait, mivel egyre semlegesebb magyarázatokkal jön.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hosszú ideje nem tud találkozni velem a barátnőm, de szerinte ez nem olyan nagy probléma, mint amekkorának én ezt látom.

Kommunikáció van, néha telefonon is, ha én hívom fel, azt mondja, az anyukájának segít, mert beteg, gondozza, ellátásra és rendszeres felügyeletre szorul...de nem magatehetetlen, tehát ha egy-egy órára összefutnánk valahol, szerintem semmi baja nem lenne. Ha igaz is, amit mond, nehezen tudom elfogadni, mivel nem lakunk messze egymástól. De még mindig azt hangsúlyozza ezekre rá, hogy mekkora szerencsém van nekem vele.

Mintha abban a hitben lenne, hogy ő tartja ezt össze, ő ad nekünk újabb esélyt. Nem engem vigasztal, vagy nekem ígér, hanem magát dicsérgeti.

Lassan egy hónapja tart ez. Néha csak annyit írnék vissza neki, hogy bocs, nekem is lett fontosabb dolgom. Ez, ami most köztünk van, még csak baráti kapcsolat se – már. Nyáron pedig nagyon jól mentek a dolgaink, semmi jelét nem láttam ennek, ami most kialakult. Ha érdeklődőm udvariasan az anyja állapota felől, vagy bármi más felől, ugyanazokat a rövid, semleges válaszokat kapom, mintha még kitalálni valamit is lusta lenne. De ettől persze még lehet igaz.

Ha ki akar lépni ebből a kapcsolatból, miért nem mondja meg nyíltan? Ha meg nem, akkor azt. Ha valaki volt már hasonló helyzetben nővel, érdekelne, mit kéne ekkor csinálni egy viszonylag türelmes embernek?

 
12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2516708644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zacskóstej 2021.10.06. 10:58:00

Hány évesek vagytok? 12?

"Kommunikáció van, néha telefonon is" - Nem semmi :)

Mi van ha elmész hozzá? Vagy ez fel sem merül?

Nevem Senki Most 2021.10.06. 11:39:58

Mire vársz? Fogj egy olyan csajt aki akar veled találkozni, ezt meg zavard el a picsába.

CM2131 2021.10.06. 12:19:53

Másik srác van. Lehet hogy nem jött még össze vele, lehet hogy nem is fog, de te sajnos már nem érdekled. Vigasztaljon hogy nem te vagy az egyetlen, milliókkal előfordult már ez, ne szívd mellre.
Nyíltan kimondani? Ahhoz bátorság is kellene, keveseknek adatik meg.

eperfas 2021.10.06. 14:36:41

Férfiak előszeretettel nevezik magukat "türelmesnek" mert ez jól cseng. A valóságban meg tutyimutyi vagy. A kettő baromira nem ugyanaz. A nőtől várod el hogy mondja meg mi legyen. Te nem tudod megmondani neki ha már ott lakik közel?

A nők ezt ösztönösen megérzik és ha elmúlik a rózsaszín köd (nyár óta elmúlt) akkor beraknak parkolópályára.
Ha nem 50+ évesek vagytok akkor viszont nagyon kiábrándult lehet ha havi 1 szexet se igényel tőled.

Vannak nők akik elfogadják hogy ők hordják a nadrágot és a férfit mindenben irányítani kell. Keress ilyet és mindketten boldogok lesztek.

Örömhernyó 2021.10.06. 16:01:40

Volt hasonló eset az életemben, egyetem alatt az akkori szexpartnerem (barátnőnek neveztem akkoriban, de inkább csak az önsajnálatát hallgattam, idegbetegségét menedzseltem fél éven át, meg csattogva dugtam) a nyári szünet után teljesen megváltozott. Nyáron egy hetet náluk töltöttem a borsodi falujukban, ahol megismertem a léhűtő, alkesz, borospincében bulizgató, láncdohányos, primitív, alpári közeget, amiben ő lubickolt. Meg szembesültem vele, hogy amit a nevelőapjáról mondott, hogy egy alkesz erőszakos zsarnok, az nem igaz. Meg más hazugságai is kezdtek kikandikálni. Ott szerintem látta rajtam, hogy átlátok már rajta és nem leszek vevő az önsajnáltatására. Szeptemberben jött vissza a főiskolája kollégiumába, onnantól semmi szex, semmi csók a szobatársai is kerülték a tekintetemet hirtelen. Aztán szakított velem, neki én, a normális ember voltam az abnormalitás az életében. Rá kellett jönnöm, hogy ő már a nyári látogatásomkor eldöntötte, hogy kidob, csak ezt mindenki másnak elmondta, kivéve engem.

Hogyan kapcsolódik ez a poszthoz? Úgy, hogy a posztoló csaja már ugyanúgy rég eldöntötte, hogy ennek vége van, csak még nem mondta meg neki. Már mindenki tudja a csaj környezetében, hogy ő semmit se akar már tőled, csak te nem.

Lehet, hogy már más csattogva dugja a nőt, lehet, hogy nem. De ő már rád nem tekint úgy, mint férfira.

csorsza 2021.10.06. 16:12:31

Már rég közölte veled, te szerencsétlen, csak te nem értetted meg :)

szeme közé, laposan! 2021.10.06. 17:38:17

Erre én nem pazarolnék időt, örülj, hogy nem neked kell a kínos szakítást rendezni, ő már megtette helyetted.

aligbölcs 2021.10.07. 00:09:37

Lépj le villámgyorsan. A számát töröld ki a telódból és keress másik nőt.

luis5 2021.10.07. 06:52:07

A csaj rég lelépett csak nem tudsz rola

Gazz 2021.10.07. 08:03:13

Figyu, egy dolgot tehetsz már csak. Szakítasz vele, de úgy, hogy azt mondod, hogy beleszerettél valakibe. Ez ugyan nem javítja meg ezt a döglött kapcsolatot, de átértékel téged a szemében, és így egy kicsit törlesztesz az elhanyagolásért.

Alfréd, a kacsa 2021.10.07. 08:04:58

Neked már nincs barátnőd. Ő már rég lezárta és szakított, otthagyott téged, csak nincs annyi gerinc (vagy bátorság) benne, hogy ezt egyenesen megmondja.
Maradnak a nonszensz kifogások és mellébeszélés.
süti beállítások módosítása