Csak én akarom ezt a kapcsolatot komolyan

2021. december 02. 07:38 - csajokespasik

„Ha egy férfi mondja egy nőnek, hogy komolyat akar, az lehet taktika, hogy gyorsabban célba érjen, de amikor egy nő mondja, azt valahogy mindenki komolyabban veszi” - A pasi már éppen szakítana, mire a nő rákapcsol és úgy kezd viselkedni, mint ahogy addig kellett volna. Vajon ennek a hirtelen fordulatnak van valami komolyabb oka?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! A sztoriban forgó nő nálam 8 évvel idősebb. Én 27 vagyok. Ő már a legelső találkozásnál letisztázta velem, hogy komolyat keres. Ahogy én is. Aztán két randi után úgy alakult, hogy le is feküdtünk, majd erre többször is sor került. Aztán eltűnt. Kb. 1 hónapig semmi, csak egyszavas válaszok, meg kétértelmű emojik, amiket utálok, lerázásnak veszem, mintha szépen elbocsátottak volna. Aztán írtam neki egy hosszabb e-mailt, amit lezárásnak szántam, nem is válogattam meg túlságosan a szavaimat, hiszen veszett fejsze nyele. Utána felhívott, találkozni akart rögtön, és egész este bocsánatot kért.

Ez megváltoztatott sok mindent, elfogadtam a magyarázatát. De mondani sok mindent lehet. Ha egy férfi mondja egy nőnek, hogy komolyat akar, az lehet taktika, hogy gyorsabban célba érjen, de amikor egy nő mondja, azt valahogy mindenki komolyabban veszi.

Csak nem értettem azt a nagy szünetet és folyamatosan magamban kerestem a hibát, hogy hol rontottam el. Se zsarolás, se manipuláció nem volt. Most úgy állunk, hogy gyakran találkozunk, megjelent a törődés is, kiegészült némi kommunikációval, és most már a szüleimet meg a barátaimat is hajlandó lenne megismerni.

Bennem mégis az motoszkál, hogy mit csinált az alatt az egy hónap alatt és most miért változott ekkorát minden benne? A levelem miatt? És ha megint megismétlődik a kis elvonulása, akkor az vajon miből ered majd?

Nem tudom leállítani magamban ezt a folyamatos kattogást, azért is, mert a hullámvölgy után nem simább út, hanem további kételyek következtek: megjelent még az indokolatlan durci is. Azt mondtam, amikor egyszer vonattal ment valahova, hogy elviszem kocsival, és nem kell vonatoznia. És erre azt mondta, hogy nem kell őt kísérgetni, de ilyen lekezelő hangon. Nem tudom, mit rontottam el... Amikor durci van, és beszélni akarnék vele, direkt olyan pózban ül le, hogy véletlenül se tudjunk beszélgetni. Hogy ez neki így miért praktikus, nem tudom. Az együttléteink olyankor inkább csak szex, semmint szeretkezés.

 
27 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8416771132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.02. 09:05:06

Ez jó, ez érdekes. Hogyan kell olyan pózban leülni, hogy ne lehessen beszélgetni??

Amúgy az egész eset zseniális. 27 éves paliként egy kötetlenül szexelő 35-ös nővel mi bajod van? Végre egy poszt, amiben előbb van szex, mint materializmus! :)

Nevem Senki Most 2021.12.02. 10:20:58

Nyilván nem ő életed szerelme. Ha egyszer eltűnt, akkor többször is el fog. Dugd amíg lehet, utána reptesd.

nOniCk 2021.12.02. 10:46:31

Nem értem a problémát, ahogy előttem is írták, sexkapcsolat aztán ennyi. Ne képzelj bele többet, mint ami. Csak élvezd, amíg lehet. Érzelmileg kettőtök közül jelenleg Te vagy a nő, Ő meg a férfi. Ezt hosszú távon nem sok nő tolerálja, vagy max megfelelő érdekek mentén.

Örömhernyó 2021.12.02. 13:24:50

35 évesen már nem sokáig találgathat a hölgy, be kell fészkelnie magát egy irányítható pasi életébe, esetleg leszülni egy gyereket, ha az még nincs neki, hogy megfogjon valami balekot.
Nyilván más is dugta őt a posztolóval párhuzamosan, aztán annak a szexkapcsolatnak mostanra lett vége, így a posztolót akarja megfogni.

A nő irányít, a posztoló meg fut utána. Ezt a nő is tudja, érzi, nyert ügye van.

27 évesen a posztoló még messze van élete csúcspontjától (karrier, potencia, kelendőség), a 35 éves nő meg már bőven túl van a csúcson.
Legyen szex, amíg adja, aztán ne fuss utána. 5 év múlva a nő 40 lesz, az azért kemény. Most 35 évesen még elmegy. A posztoló meg 32 lesz 5 év múlva! Fiatal ember, tele lehetőségekkel.

#szájbergyerek# 2021.12.02. 13:25:25

"mit csinált az alatt az egy hónap alatt és most miért változott ekkorát minden benne?"

Van egy tippem de nem fog tetszeni.
Az idő alatt esélyes, hogy valaki mással randizgatott. Aki esetleg korban közelebb áll hozzá, akivel lehetne "komolyabb". Nem jött össze neki, meg te is elküldted a búsba. Akkor kapott észbe, hogy a fix kúrópajti (ez volnál te) sem marad meg neki. Most azzal altatja el a gyanakvásod, megismerné a szüleidet. Legalább tartja magát ahhoz a mondásához, hogy "komolyat keres". Meg komolyan szeret dugni is. Majd legközelebb ügyesebben szervezi a "komoly" randikat. Még kicsit csiszolni kell rajta de próbálkozik. Pl. itt van ez a "vonattal kell menni valahova", erre te képes lennél kocsival elvinni. Nem mondhatja el a teljes igazságot (hogy már megint próbál mással ismerkedni), inkább durcizik egyet. Aztán ha nem jön össze ez sem, majd dugtok egy jót és megint nem gyanakszol egy darabig.
Te is tegyél így. Dugjad de azért ismerkedj mással is.

MsIreneAdler 2021.12.02. 13:36:59

Elmondom én hol volt egy hónapig: jött egy ígéretesebb jelölt, őt tesztelgette, ahogy téged is előtte. Azonban valami nem stimmelt a pasival. Őt dobták vagy kiderült az újonc alkalmatlansága? Ki tudja.... Minden esetre visszafarolt inkább hozzád, aki türelmesen vártál a talonban, sőt némi tököt is villantottál, mikor elküldted levélben a búsba.
Viszont érzi, hogy nem elégedett veled, és csak valamiféle ló helyetti szamár vagy, ezért generál vitát, ezért van "durci". Úgy gondolom, amint egy picivel is (szerinte) jobbat talál nálad, el fog tűnni megint... Dugd, amíg lehet, ne agyalj sokat és ne tervezz hosszútávra. Ennyit mondanék.

@Puerto Prince: befogja a fülét a kezeivel és mondja, hogy papapapa.... :D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.02. 13:53:40

@MsIreneAdler: micsoda póz :)

Ha ezt egy pasin ülve csinálja, hívhatjuk úgy is, hogy borneói kanári póz!

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.02. 13:58:53

@Örömhernyó: 27 évesen éltem meg az Arany Évemet :)

Olyan potenciám volt... rossz rágondolni! Akkoriban velem a szegény 35-ös nő egy hétvégét nem bírta volna. Azt mondta volna, hogy: fúj, te bunkó! Mondtam, hogy hagyjál!

MsIreneAdler 2021.12.02. 21:19:57

@Puerto Prince: ez a póz nem biztos, hogy nagy sikert aratna :D. Nagyon kiéhezettnek kell lennie annak a pasinak, akinek ez bejön...

aefzuj 2021.12.03. 10:03:33

Na vajon mit csinálhatott az alatt az 1 hónap alatt? Sejtésed sincs, mi? Arra figyelj, hogy más hímivarsejtjeit ne nyeld le miközben lefetyelsz nagy szerelmesen te kis papucs.

Csúnya dolog ez a faszkörhinta. De hát ez ilyen. Amelyik csaj jól néz ki, azt többen is meg akarják dugni. Ahol meg nagy a kereslet, ott idővel lesz kínálat is.

Válassz magadnak egy dagadt bányarémet, azt majd csak te fogod töcskölni. Problem? Solved!

Olasz Bazsa 2021.12.03. 11:03:11

Még fiatal vagy, de majd megtanulod a női értelmező kéziszótárt.
A csajok többsége "komoly" kapcsolatot keres. Egy nőnél akkortól számít a kapcsolatotok "komolynak", ha már annyira becsicskultál, hogy leadod neki a havi fizetésedet. Persze, hogy alkalmi kapcsolatot egyik sem keres, hiszen nem csak alkalmanként akarnak az erőforrásaid felett uralkodni, hanem véglegesen.

pragmatika 2021.12.03. 11:10:15

"Nem tudom, mit rontottam el..."

Szerintem semmit.
Egy szerelmi háromszög része vagy csupán, és nem az erősebbik szög.

De az is lehet, hogy férjezett a csaj, csak viszket neki, tudod ott alul.
Végül is a nők úgy 40 éves koruk körül kívánják legjobban a "törődést" :))

Kezeld a csajt amíg lehet, de komolyabb kapcsolatra keress mást. (A fiatalabb se rosszabb ám :))))

Örömhernyó 2021.12.03. 12:11:37

A hölgy kipróbált valaki mást egy hónapig, faszkörhintázott, addig téged parkolópályára tett. Most kapkod, mert a másik nem jött össze, te nem vagy ideális számára, de 35 évesen azért már nincsenek végtelen lehetőségei neki se. Te kedves posztoló kellőképpen csicska vagy, papucs, mindent elnézel, az egy hónapos szünet (faszkörhinta) után is komolyat akarsz tőle. Jó balek. Szerelmes nem lesz beléd a néni, de látja, hogy irányíthat, bármi lenyelsz és sose fogod kidobni. Mindezt egy 8 évvel idősebb, gyerekvállalási korból lassan végleg kiöregedő nő hozta össze. Tud valamit, jó manipilátor.

A posztolóhoz még egy 27-30 éves nő is kissé idős lenne, de ott legalább még esetleg vannak élő petesejtek.
Nem leszólom a 35+ nőket, a szex nagyon jó lehet velük, pláne ha van férjük is, házibarátként volt szerencsém ilyenekhez fiatalabb koromban, Vagy egy ötvenes pasasnak, akinek már vagy 1-2 gyereke az előző kapcsolatából, tehát nem akar többet, neki egy 35+ nő tökéletes kompromisszum lehet.
27 éves fiatalember komolyat ne akarjon ilyen korú, viselkedésű nőtől.

szeme közé, laposan! 2021.12.03. 15:24:01

Tudod jól, hogy mi volt az alatt az 1 hónap alatt: végigcsinálta a B, C, D és E terveket, egyik sem jött be, még csak el se köszöntek tőle, miután jól megkúrták, neki meg éppen kellett egy kis törődés. Ez voltál te.

Motorogre 2021.12.03. 15:44:36

Sose tudod meg. Abortusza volt, dubajozott, hazament a férjéhez, szeretőjét temette el, lopott kocsikat exportált - Neked mindegy, nem?
Légy résen (kognitívan !) és keress egy hozzád korban, életmnódban is illő csajt. Boldogabb s nyugodtabb leszel.

aefzuj 2021.12.03. 16:10:29

@Olasz Bazsa: Ennyike. De ezt a bétáknak hiába magyarázod, elhomályosítja az elméjüket a 3.14na illata. Na nem az összesé, csak azé a kettőé, amihez nagy nehezen hozzaférnek 25 éves turnusokban az aktív 50 évük alatt. LOL

Burgermeister 2021.12.03. 18:40:58

@Örömhernyó: pontosan, ujits be egy tartalekot

hopp11 2021.12.04. 05:30:12

Egy nő mondta egyszer, az a baj a netes társkeresőkkel, annyi a lehetőség az ismerkedésre, annyi a potenciális jelölt, hogy mindig úgy érzi, a következőt is ki kell próbálnia. Úgy magyaráznám ezt, hogy olyan, mintha egy gyereket elvinnénk egy hatalmas játékáruházba vagy édességboltba. Ha a legjobb játèkokat vagy édességeket megkapja, akkor is legközelebb ki akar majd próbálni valami új játékot, új édességet, mert arra gondol, hogy azok közül valamelyik majd még jobb lesz. Ő pedig a legjobbat akarja. És mivel a játékok, édességek száma végtelen, ha rajta múlik, egèsz életében csak kóstolgatni fog, nem tud leállni.
1000 %-ig biztos vagyok benne, hogy ez is egy netes társkeresős ismeretség. És én azt is elhiszem, a nő komolyan gondolta, hogy komoly kapcsolatot keres. De a társkeresőn naponta 28 pasitól kap üzenetet. Egyszerűen nem tudja kiverni a fejéből a gondolatot, hogy köztük van valahol a tökéletes pasi, akit neki teremtett az ég. És mivel naponta jön újabb halom megkeresés, soha nem tud leállni. Nem a mostani 27 éves srácot akarja ő megcsalni, csak a legjobbat akarja megtalálni, hiszen egy életre keresi a társát, azt az egyet, a legjobbat.
Tanulság, ne a netes társkeresőkön keresse valaki élete társát! Inkább a való életben próbálkozzon! Itt ugyanis egy átlagos nőnek nincs napi 28 ajánlata különböző férfiaktól, ha akad pár, az is hasonló kategóriájúaktól, mint ő. Ha tehàt egy nő az életben 6-os, max. 6-os vagy 5-4-es pasik próbálkoznak nála. Ha talàl köztük megfelelőt, nem fog a többi hasonó közt kutatni. De a netes társkeresőn a 6-os nőre is rányomulnak unatkozó, 1-2 dugásra vágyó 8-as pasik, vagy olyanok, akik legalább a képeiken 8-asnak tűnnek. Ő meg nem meri kihagyni, mert hátha köztük van a Nagy Ő.

Örömhernyó 2021.12.04. 05:40:15

Azért úgy megnézném ezt a 35 éves nőt, hogy milyen külsőre, viselkedésre, mit tud felmutatni (karrier, egzisztencia), mert ha egy nagy semmi, és csak a 35 éves muffjával így tud irányítani 27 éves férfiakat, az elég szomorú képet fest a fiatal férfiakról.
27 évesen vagy egy korban hozzáillő 22-25 éves nőt kellene komoly kapcsolatban gyömöszölnie. Egy 35 éves nőt tarthat szeretőnek, szexpartnernek, lehet egy párnál beszálló, ahol ilyen korú nőt tölt a férj jelenlétében, lehet munkahelyi kaland, lehet akármi, de miért lenne komolya kapcsolat? Ennyire nincsenek lehetőségei egy 27 éves fiatalembernek?

Örömhernyó 2021.12.04. 06:03:04

@hopp11: Igen, ezt mondom én is mindig, hogy az online társkeresők a nők egófényezésére jók, mert rájuk írnak kategóriájukon felüli pasik is, naponta 30 üzenet jön, nem lehet leállni, mert mi van, ha holnap ír egy jobb. Társkeresőkön 1 nőre 8-10 pasi jut. Ha egy buliban ilyenek lennének az arányok, onnan azonnal kifordulna a férfi, hogy ez egy rossz vicc, itt esély nincs csajozni.
A való életben meg nagyjából 1:1 az nemek aránya, ráadásul jó eséllyel, amíg szemtől szemben állsz a nővel, legalább addig nem liheg más a fülébe felaljzottan. Online társkeresőn meg hiába vált veled üzenetet, párhuzamosan három másik pasi liheg neki szép szavakat, hívja egy wellness hétvégére, ahol megtöcskölheti.

Az emberek nem bírják elhinni, hogy online társkeresőn a teljesen átlagos nők is úgy el vannak halmozva ajánlatokkal, hogy úgy viselkednek, mint gyerek az édességboltban.

szeme közé, laposan! 2021.12.04. 10:15:14

@hopp11: tökéletes meglátás, és szerintem az arányok is rendben vannak! Én mindig azt mondom, ha újra születhetnék, valószínűleg egy mai korban élő fiatal nő szeretnék lenni, tök mindegy milyen külalakkal! A kisujjamat sem kellene megmozdítanom a testi-lelki betevőkért. Aki közülük most és ezen az úton nem tudja teletölteni az egoját, annak meg kell halnia, ennyi az egész.

MsIreneAdler 2021.12.04. 10:50:01

@Örömhernyó: ez így van, ahogy írjátok. Alig regisztrál egy nő, máris több százan ugranak rá egyből. Online a férfiak is bátrabbak, ezért is a nagyszámú üzenet, amit küldenek. A való életben viszonylag ritkán szólítanak meg mondjuk minden újonnan felszálló nőt a hetes buszon, hogy helloszia :). Ez a dömping azonban idővel csökken, de még így is jóval több ajánlatot kap egy nő, mint egy férfi, ez igaz. Férfi szemmel én belátom, ez úgy néz ki, mint maga a Kánaán. Viszont nőként, ha csak nem az a célod, hogy széjjelkúrjanak minden sarkon háromszor, nem igazán tudod kihasználni ezt a lehetőséget. Gondold el, ez olyan, mintha nap mint nap ezer ajánlatot kapnál szexre nőktől....amire csak a házasság után kerülhet sor... Jó mi?
Könnyű az elején belecsúszni a bőség zavarába, mikor naivan azt hiszed, hogy a pasik 99%-a nem csak egy aggályoskodó kis dísznek tart a pina körül, de amint megtanulsz szelektálni, egész érdekes dolgok is kisülhetnek az online ismerkedésből.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.04. 11:16:16

Ez annyira gyerekes.

PERSZE, hogy mindenki válogat, és a legjobbat akarja magának. A férfiak talán nem? Dehogynem!

Nekem vannak lányaim, és ha oda jutunk, hogy pasizni fognak, és megkérdeznek, hogy "Apa, van egy unalmas, alacsony ételfutár meg egy menő, izmos, magas bankvezér udvarlóm, te melyiket választanád?" Nos kislányom, a jópasival minimum egy jót szexelhetsz, a lúzernél meg maximum nem hányod el magad, és többnyire az is jobb, ha egyedül vagy.

Ha a fiaim jönnének hozzám, hogy "Apa, apa! Megdughatnám Alexandra Daddariot, de hát ki tudja, hogy szeretne-e! Viszont itt ír nekem Pénztáros Panna, szupernehézsúlyú öklöző, hogy szeret és hozzám jönne feleségül! Mit tegyek apuska?" Édes fiam, az Axit meg kell baxni, legrosszabb esetben is kidob, mint egy használt zsepit! Csinálj róla videót! De a Pannikával a legrosszabb a házasság lenne. Ha el is veszed, fiam, az Axis poreszt tedd el, hogy emlékezz arra, hogy voltál valaha faszagyerek.

Ilyen egyszerű!

Lady Scarlett 2021.12.04. 12:08:12

Ha nekem azt mondja egy pali, hogy komoly kapcsolatot akar, akkor én inkább lelépek. Ez a mondat szerintem, egyedül róla szól meg arról, hogy ő mit akar, nem vagyok benne a jelentésben. Szóval menjen és akarjon nagyon komoly kapcsolatot, sok sikert.
Érdekesek ezek a dolgok, szerintem az a pali taktikázik aki ilyet mond. Aki valóban komolyan gondolja, az tesz érte, hogy hiteles és egyértelmű legyen a kiválasztottja számára. A többi meg szóban nagyon akar mindent (is).

Poszter, ha ennyire az érdekel, hol volt a csajod abban az egy hónapban, kérdezd meg tőle. Ha nem hiszel neki, akkor hagyd a bánatba ezt a kapcsolatot, francnak írogatsz ide be.

Reactor 2021.12.10. 21:33:13

Egyetértek az előttem szólókkal - egyértelmű, hogy közben más is dugványozta a nőt, te meg szófogadó simpként szépen elvoltál a talonban.
Javaslat? Játssz inkább egy kis Red Feksönt. Hosszú távon is sokkal maradandóbb és felemelőbb élmény lesz.

"Try ME, miner!!!" :DDD

@Lady Scarlett: Igazából mindegy, mert ha egy fószer meg azt mondaná neked, hogy csak jól megdugna, akkor is lelépnél...
süti beállítások módosítása