Szerinte én mindenkivel kikezdek

2021. december 14. 07:37 - csajokespasik

„Ő a korával ellentétben fiatalabb, el sem hittem, hogy annyi idős, amennyinek mondta magát, simán letagadhatna több évet is, jól tartja magát. Csak a felfogása öreges” – Ha már a kapcsolat kialakulása előtt is főleg csak a nézeteltérések dominának, nem biztos, hogy érdemes kitartani.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mindketten a negyvenes éveink elején járunk. Úgy ismerkedtünk meg, hogy egy barátommal ültünk egy helyen és bejöttek az ő régi ismerősei. Nagyon örültek egymásnak, de az egyik frissen érkezett férfi nem tudott beszélni ott senkivel, csak azokat ismerte, akikkel jött. És én szóba elegyedtem vele. Elképesztően sok közös témát találtunk cirka 3 óra alatt. Számcsere.  Amikor utána egyszer hívtam, hogy kettesben menjünk le ugyanoda, azt mondta, hogy hétköznap (szerdai nap volt) ő nem megy le oda, nem is iszik. Arra nem tértem ki, hogy nem muszáj oda menni, és inni sem kötelező, csak egyből tiltakozott.

Ő a korával ellentétben fiatalabb, el sem hittem, hogy annyi idős, amennyinek mondta magát, simán letagadhatna több évet is, jól tartja magát. Csak a felfogása öreges. Azóta találkoztunk kettesben is, de ahogy korábban éreztem, hogy sok a közös, akkor az ellenkezőjét, azt, hogy inkább túl sok a különbség. Nem nagy dolgokról van szó és mivel alapvetően kedvelem őt, elfogadom, vagy elnézem, ha valamit másképp gondol, így természetes. De most már egyenesen úgy reagál, mintha pont a különbözőségeket keresné. Most ott tartunk, hogy a kapcsolódási pontok annyira megváltoztak, hogy olyanokat mond, vagy ír nekem, hogy szerinte én mindenkivel kikezdek, / csak mert udvarias vagyok, és nem lépek hátra 3 métert amikor egy velem ellentétes nemű odajön. És még csak nem is vagyunk egy pár. Lehetnénk, d e nem én dolgozom ez ellen. Adjam fel?

 
20 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9716783018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2021.12.14. 08:58:59

@Peni a Valdes: Fiatalabbnak LÁTSZIK a koránál. Csak a költő egyszerüsített, ilyen a stílusa.

Olasz Bazsa 2021.12.14. 09:11:12

Igen, jól érzed, add fel. Beszélgető társnak oké lehetsz nála, de nem vonzódik hozzád. Ez van. Ha ennyire jól tartja magát és mondjuk a tőled tíz évvel fiatalabbakat hajtja, tök mindegy milyen "jófej" vagy vele.

Jacko__ 2021.12.14. 09:11:47

@Lorrh: csak szólok, hogy Peni egyébként teljesen feleslegesen kötött bele egy ilyen stilisztikailag valóban nyomorék részletbe, mivel a "költőről" még az sem derül ki, hogy hím -e, vagy nőstény... 2021-et írunk; tőlem akár hermafrodita kecskéket is baszhat mindenki, csak ugye a poszter(ina) szerint a szóban forgó férfi "felfogása öreges", tehát szerintem itt jogosan számítana az az ember a költő nemére vonatkozó információra...

Lorrh 2021.12.14. 09:33:06

@Jacko__: a posztok mostanában eléggé le vannak sematikusítva - szép magyar szóval. Már régóta nem derül ki hogy ki kicsoda, az újvilágban már nem számítanak a biológiai nemek - ugyebár.
Azért nekem meredek, hogy negyven éves emberek nyivákolnak nyilvánosan tini problémákon. Remélem ezek nem fognak szaporodni már.

vanderkaay 2021.12.14. 11:25:38

@Jacko__: "de az egyik frissen érkezett férfi nem tudott beszélni ott senkivel, csak azokat ismerte, akikkel jött. És én szóba elegyedtem vele."

A posztoló jó eséllyel nő (vagy homokos férfi)

Lorrh 2021.12.14. 11:46:31

@vanderkaay: vagy transzgender vagy queer, vagy shemale, vagy nem bináris, hanem hexadecimális.

_Amatőr_ 2021.12.14. 11:47:25

Nekem a stílusból az jött le, hogy ezt a posztot férfi írta

Reactor 2021.12.14. 14:04:48

A pasas csak megfontolt. Vélhetően párszor már megégette magát, és ha garanciát nem is kap, azért valamelyest kíváncsi rá, lehet-e a kapcsolatnak jövője.

@Peni a Valdes: Úgy, ahogy egy mókus a testhosszánál is nagyobb tud lenni :D
(az általános iskolás "Ismerd meg a világot!" c. könyvből idéztem, nem kitaláció)

szeme közé, laposan! 2021.12.14. 16:29:56

Add fel, persze. 40 felett már csak úgy repül az idő, minek pazarolni.

dekás dezső 2021.12.15. 08:39:15

El sem tudom képzelni mi lenne, ha valóban párkapcsolatban lennétek.
Ja, de:D

Örömhernyó 2021.12.15. 09:54:18

Bátortalan, fél a csalódástól, esetleg hallott rólad valami pletykát utólag a közös ismerősöktől. Tehát valami jóakaród beleköpött a levesedbe. Lehet, hogy a baráti társaságban híred van már, csak ezt nem kötik az orrodra. Innen jöhet az, hogy azzal vádol, hogy mindenkivel kikezdesz.
Meg kellene fejteni, hogy miért változott meg hirtelen. Szerintem csak csalódott a múltban és most is ettől tart, nem akar pofára esni ennyi idősen.

Magyarul tanulj meg írni, kedves posztoló!
"Ő a korával ellentétben fiatalabb" - Ez értelmetlen.

antisocialnetwork 2021.12.16. 05:25:48

Miről szólnak ezek a blog témák. Azt sem lehet tudni, ki-kicsoda. Kinek a semmit mondó kitalált problámáját írja le, az azt sem lehet tudni kicsoda posztoló.
de legalább kommentelhető :D

Gukker 2021.12.16. 12:01:14

"alapvetően kedvelem őt", "Adjam fel?"
Ezt már rég feladtad, vagy eleve nem is voltál igazán benne. És ezt ő is tudja.

God Harald 2021.12.19. 23:38:50

Na, ne játszd meg magad! Te bárkivel képes vagy hetyegni: Szipka, Al, Leó, a Túskólábú kicsi Moe, Vigyori, Vézna Bob, Cliff...
süti beállítások módosítása