Mindig én szeretek jobban

2022. január 04. 07:51 - csajokespasik

„Sokáig úgy láttam jónak, ha inkább ismeretségi körből, baráti társaságból választok. Csakhogy ennek megvannak a rizikói” – Nem is kicsi, ezért Posztolónk máshonnan vadászott, viszont úgy meg az a baj, hogy nem ismeri a másikat, míg egy megszokott terepen előrébb van az ember.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Az exemmel tavaly júliusban mentünk szét. Ő szerette, ha minden figyelem ráirányult, ha nem így volt, kikövetelte, ezeken túl rendszeresen találkozgatott az exével, amiből vita lett és lényegében emiatt is mentünk szét, ez volt az utolsó csepp, mivel eltitkolta...Semmit nem tudtam arról, hogy ők találkoznak.

Normál esetben az ember büszke a párjára, és reméli, ő is rá, valahogy kihúzza magát mellette, de az udvarlási szakasz után ezt már nem éreztem. Most már biztos vagyok benne, hogy csak azért tartott, hogy elmondhassa, nincs egyedül. Mindegy.

November végén ismertem meg ezt a férfit. Még semmi sem volt, csak találkozgatunk. Ő nálam 7 évvel idősebb (én 29 vagyok). Nekem is hosszabb idő kell, hogy megismerjek valakit, hogy megbízzak benne, ezért sokáig úgy láttam jónak, ha inkább ismeretségi körből, baráti társaságból választok. Csakhogy ennek megvannak a rizikói, az esetleges szakítás utáni állapotok tekintetében. Abból a szempontból persze jobb, hogy akit ismerek már régebb óta, tudom, hogy kb. milyen ember. De párkapcsolatban is kell azért legalább nettó egy év, ami alatt megismerjük egymást mélyebben.

Vele nem sok közös témánk van, viszont vonzódunk egymás felé. Szerintetek két különböző személyiség működhet együtt egy kapcsolatban? Ő gyorsabban akarna haladni, ezt érzem, de félek elhamarkodott döntést hozni. Eddig úgy éreztem minden kapcsolatomban, hogy mindig én vagyok a szerelmesebb, az, aki jobban kötődik, aki erősebben éli meg az egészet. Lehet határok nélkül szeretni, de úgy nem tudok, hogy nem érdekel a holnap.

 
15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3716802948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.01.04. 10:09:13

"Szerintetek két különböző személyiség működhet együtt egy kapcsolatban?"
Igen.
"Ő gyorsabban akarna haladni"
Magyarul te nem akarsz még dugni. Hiba. El fog hagyni.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.04. 15:48:11

Mit jelent az, hogy nincs sok közös témátok?

antisocialnetwork 2022.01.05. 05:13:49

Végre kiderült, hogy a posztoló nő :).

Dorottya Hrabovszky 2022.01.05. 06:28:10

"..vonzódunk egymás felé". Aki ennyire nem tud gördülékenyen fogalmazni, annak már a kapcsolata - bármelyik kapcsolata - első pillanatában készen van a fejében, hogy mit vár el a partnerétől "az udvarlási szakasz" alatt. Én sajnálom őt, hogy nem képes spontán érzésekre, csak adok - kapok szinten tud gondolkodni.

szeme közé, laposan! 2022.01.05. 08:11:27

Nem, sajnos ennek kuka. Csak a kopi-pészt személyiségek működnek jól együtt, a legjobb a 100%-os átfedés. Akkor legalább magadat látod saját magad mellett, és megismered. 30 körül azért ezt már illene...

szaletli 2022.01.05. 10:07:17

Az a kérdés, hogy a címet, miszerint hogy "mindig én szeretek jobban" a posztoló adta, vagy az oldal. Ha a posztoló, akkor üljön le, és gondolkodjon el rajta (de alaposan), hogy mit kéne rendbe tenni az életében, hogy ez ne így legyen. (Ezt a mostani izét meg felejtse el nyugodtan, amikor valaki a kapcsolata folytatásáról az internet népénél érdeklődik, az nem kapcsolat)

Lorrh 2022.01.05. 10:13:18

@szaletli: Ezek mesterségesen megírt posztok egy társkereső oldal promózásához.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.05. 13:19:26

@Peni a Valdes: dejszen ez csacskaság. Ha mondjuk a csajomat érdekli a repülés, ami engem nem, de taszítani sem taszít a téma, az pont jó. Ha mondjuk az állatkínzás vagy dohányzás a hobbija, na az már más.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.05. 13:23:32

@Puerto Prince: persze, de itt ne arra gondolj hogy pár dologban nem ugyanaz érdekli őket. Az teljesen okés. Hanem hogy abszolút semmi közös.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.05. 13:28:24

@Peni a Valdes: hát ha csak a vonzalom közös, mit kell agyalni? Ez a legszebb a fogamzásgátlásban :)

Lorrh 2022.01.06. 08:37:30

@Peni a Valdes: "Hanem hogy abszolút semmi közös" - ez már a te fantáziád. Neked kéne írni ezeket a posztokat... lehet jobbak lennének.

El Amante 2022.01.07. 14:16:05

Nem a személyiség a lényeg, hanem a kommunikáció. Meg a szex. Ha ez a kettő működik, éveket ki tudtok húzni egymás mellett.
süti beállítások módosítása