Nála automatára van állítva a szeretlek szó

2022. január 06. 08:20 - csajokespasik

A pasik hat év után jobban belekényelmesednek egy kapcsolatba, úgy érzik, már nem kell küzdeni érte, így nem csoda, amikor a barátnő arra a következtetésre jut, hogy akkor végül is már csak az ő béketűrése tartja össze a dolgokat.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mi hat éve vagyunk együtt. Úgy érzem, hogy míg én kinyíltam ebben a kapcsolatban, ő már begubózott. Nem zárom ki őt a dolgaimból, sőt, én kezdeményezek sok mindenben, legyen szó szexről, vagy akár csak pizza rendelésről. Sajnos azt már többször tapasztaltam, hogy kapcsolatban a férfiak egy idő után már nem érzik, hogy küzdeniük kell ezért. Jó, biztosan van nőben is ilyen, nem tagadom. De ha valaki egyáltalán nem tesz semmit, és ha emiatt egy kis vita robban, akkor pár napig tud mintapár lenni a másik.

Biztos, hogy lehetne még érezni a szenvedélyt, a régi tüzet, vagy egyszóval a szerelmet olyan iránt, akit még mindig kedvelünk és már az életünk része. Néha úgy érzem, hogy csak kéznél vagyok neki, és bár hűséges, nála már automatára van állítva a szeretlek szó. Ez így elég egyoldalú. Semmit nem kell tennie azért, hogy csak úgy szeressem, ezt így láthatja.

Tőle már nem lehet egyenes választ kapni, legyen bármiről szó. A leggyakoribb válasza a „mindegy”. Ha elcsendesültem, minden felvezetés nélkül azt kérdezi, beteg vagyok-e, vagy csak nyűgös? De őszintén, nem ez a típusú érdeklődés az, ami felvillanyoz és amit értékelni tudnék. Azt mondta, rossz néven vettem, hogy aggódik, és ne rajta vezessem le (mit is?) majd jött a csenddel verés. Akkor már ketten hallgattunk...: (

Nem olyasmikre gondolok törődés alatt, hogy ágyba hozza a reggelit, vagy naponta meglepjen, csak helyzet arányos odafigyelést szeretnék. Nagyon vágyom a törődésre, több odafigyelésre. Gyakran eszembe jut, hogyha én is olyan lennék, mint ő, a tükörképe ebben, akkor hamar vége lenne a kapcsolatnak. Magyarán, én tartom még össze?

 
41 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr716805080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.01.06. 08:40:19

"nem érzik, hogy küzdeniük kell ezért"
Elmebeteg női vonal, amelyik állandó küszködést vár el egy megállapodott kapcsolatban. Fúj!
Belem jön ki az undortól az ilyen viselkedés hallatán.
Menjen váljon el!
Az úgyis tökre divat és keresse tovább a fehérlovon járó hercegét. Idióta!

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.06. 08:45:30

Én nem szeretnék küzdeni a kapcsolatomért, sem a feleségemmel, sem barátokkal, sem random emberekkel. Küzdjön az, akinek ez a szenvedélye. Az enyém tutira nem ez. Az élet persze tartogat kihívásokat, de ezeket küzdelemnek felfogni vagy egy negatív világképnek, vagy egy áldozati póz manírjának következménye. Azt hiszem, Szent Pál is írta már, hogy a szeretet nem követel. Ha ő mégsem írta, akkor most én írom. A gyerekeimért sem "küzdök", amikor pelenkázom vagy edzésre viszem őket. A kapcsolatomért sem "küzdök", amikor őrt állok az éjszaka rémei ellen. A barátságomért sem "küzdök", amikor felveszem a telefont a barátomnak, akkor is, ha rosszkor hív.

Az, hogy nem tudtok beszélni, részben ennek a következménye. Ha elmondaná az érzéseit, mint most te teszed, vajon milyen alapon hallgatnád meg, ha egyszer te "küzdesz", meg te "tartod össze"? Így valóban értelmetlen elkezdeni is. A csenddel verésen jót derültem. Látszik, még sosem találkoztál tampoval :)))

Láthatóan a szeretetnyelveitek is összegabalyodtak. Vagy kicsomózod, vagy mint Nagy Sándor...

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.06. 08:46:52

@Lorrh: Ja, ezt nem fogják fel a nők, hogy a középkorú férfi nem küzdeni akar a nőkért. Ha meg igen, nem fog ott maradni egy mellett...

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.06. 09:16:29

Én értem mi baja, de nem értem meg. Rossz irányba indult

Kubszrok Hadnagy 2022.01.06. 09:53:52

"Biztos, hogy lehetne még érezni a szenvedélyt, a régi tüzet, vagy egyszóval a szerelmet olyan iránt, akit még mindig kedvelünk és már az életünk része."

Persze hogy lehet. Csak tenni kell érte. De neked is. Ha zsíros hajjal, nagy valaggal, mackógatya-köntös szettben igenytelenkedsz még délben is, akkor ez jócskán megneheziti az ember fia dolgát. Ha a lengőajtó előbb éri el hasadat mint a melledet, pedig nem is vagy terhes.. Ha meg még ennek tetejében durculsz, vádaskodsz, feministásodsz, na az aztán mindennek a teteje, akarom mondani az alja. Megoldás: ezek 180-fokos ellentettje legyél. Olyan akit kívánnak a palik. A barátod is. A probléma csak az, hogy ez nehéz. Mégpedig kurvára. És a legtöbb nőnek nem is sikerül. De ha igen, akkor -hidd el- azért örömmel küzdenek a palik. (Szemen köpném magam, ha valakit 'pasinak' neveznék)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.06. 10:10:57

@Peni a Valdes: sokkal inkább arról hogy a két félnek más jelentéssel bír a szeretet kimutatása.

Kubszrok Hadnagy 2022.01.06. 10:18:15

@Peni a Valdes: És ez hirtelen most csak úgy kijött, mint egy pattanás?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.06. 10:21:49

A kérdés hogy durciba megy át, vagy képes a két fél ezt intelligens módon kezelni

Kubszrok Hadnagy 2022.01.06. 10:28:48

@Peni a Valdes:
Szerintem nem:
"egy idő után már nem érzik" "a régi tüzet,"

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.06. 10:31:18

Viszont küzdeni nem kell. Nem háború a szerelem. Ha vki kapar azért hogy a másik felizguljon rá, az rosszul teszi. Egyszerűen mindig vonzónak kell lenni. Akkor is ha virágos ruhában vagy, meg akkor is ha kinyílt pólóban takarítász.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.06. 10:33:15

@Kubszrok Hadnagy: Ebben az esetben a nő vagy férfi túl vállalta magát. Amit nem lehet a végtelenségig csinálni

Hunterwolf 2022.01.06. 12:44:56

Igen, kedves posztoló, Te tartod össze. A semmit. Nagyon úgy tűnik, hogy a kettőtök viszonya/kapcsolata kifújt. Valószínűleg már korábban belepte a dér, de Te nem akarod elfogadni. Szóval küzdelem csak a Te részedről van.
Egyetértek a többiekkel, akik azt mondják, hogy érzésekért nem kell küzdeni. Azok vagy vannak, vagy nincsenek.
A fickód már elengedett Téged, de valóban elvan még a megszokott langyos dagonyában.
Ha szenvedélyre vágysz mindenképpen, akkor hagyd ott. Ne kínozd se Őt, se magadat.

atomiq 2022.01.06. 15:53:39

@Lorrh:
Teljesen igazad van, ilyen férfitől minél előbb el kell válni. Csak sok nő még x évesen is olyan hülye hogy reménykedik hogy majd megváltozik, mert végülis nem csal meg.

Férfi meg faszán elvan, főznek rá, mosnak rá, takarítanak helyette. Ha olyan kedve van dughat is. Hogy ebben a nőnek mi a jó azt senki nem tudja.

Szóval kedves posztoló gyorsan add ki az útját a csávónak, ne aggódj fog találni magának egy másik hülye nőt aki majd 1-2 évig reménykedik hogy megváltozik. De legalább te is kereshetsz olyat aki foglalkozik is veled.

Lorrh 2022.01.06. 16:09:26

@atomiq: Félreérted. Én ironikusan írtam, a végtelen túlzó, nagyképű, életidegen női elvárások csimborasszójaként.
Hogy váljon csak el és várja a hercegét.
Mert ő megérdemli. Mert attól lett a világ csodája, hogy egy pinát körbenőtt.

Reactor 2022.01.06. 16:11:58

Nincs semmi furcsa abban, hogy hat év után már nem foglalkozik annyit veled és a kapcsolattal. Mondd, kedves cikkíró, te láttál már olyan horgászt, aki először kifogja a halat, és csak utána eteti be?

Motorogre 2022.01.06. 16:29:38

Nem értem a csodálkozást ! A Nő a Pasit 6 éve gyötri, szegény teljesen becsicskult, egoja romokban, bankszámlája lenullázva - minek örüljön ? Amit a poszterina összetartásnak vél, lehet hogy rabtartás.

Rossz vágányon haladnak, vagy feloldják a bajokat, vagy menjenek külön s keressenek más párt - amíg végleg meg nem mérgezik egymás lelkét.
Sok szerencsét.

manyus9 2022.01.06. 16:30:09

@Lorrh:
Most ezt úgy írod mintha az ilyen "mindent leszarok" férfiak lennének a főnyeremények :DDDD

Lorrh 2022.01.06. 17:01:07

@manyus9: ez a posztíró víziója csak! Az életben ebből van a konfliktus, hogy a nő (vagy férfi) totál agymosott egoista idiótaként szemléli a világot.
Fel se merül, hogy a másiknak mik az igényei, hogy azok ki vannak-e elégítve.
Hogy a párja szerint ő vajon beleadja-e a kapcsolatba az energiát és nem csak vizionál valamit.
Teljesen beteg dolog, amikor az ilyen konfliktusokat nem egymással beszélnek meg hanem az asszonysutyorgóba (FB csoport) írják ki a világnak.

szeme közé, laposan! 2022.01.06. 21:47:00

"a szenvedélyt, a régi tüzet, vagy egyszóval a szerelmet" - gondolom, a kisasszonyra valaki ráhajtott, akit szívesen kipróbálna, hogy ezeket a hiányzó dolgokat újra átélhesse, csak még nem döntött efelől. Megy a filózás, hogy milyen hibát találjunk a másikban, ahelyett, hogy elbeszélgetne az érzéseiről vele. Tipikus női viselkedés.

nincs1agy 2022.01.06. 21:57:25

A nők mindig akarnak valamit a dugásért cserébe. Így alakult ki valamiért az agyuk evolúciósan. A pénzedet, vagy az idődet, “odafigyelést”, meg a faszomtuggyamit még. Nincs olyan, hogy te is élvezed, meg ő is. Valamit szállítanod kell érte cserébe. Ösztönösen kurvák.

Lorrh 2022.01.06. 22:07:04

@nincs1agy: Ez így van! Ha viszont ingyen lenne a pina, akkor hol marad az evolúció, hogyan ejtsék ki a selejtes férfiakat, hogyan maradjon csak a jó géneket viselő, életképes férfi fenn?
Meg persze az ingyen pina értéktelen is.
A dugásért valamit "kérni" ez a nőkben evolúciós program, pont mint a férfiakban, hogy mindenkit megdugjanak és terítsék a magjukat.

Teljesen ostoba az a férfi vélekedés, hogy ez egy hiba a nőkben. Csak a lúzerek kurvázzák a nőket, akik az evolúció vesztesei és nem sikerült csajhoz jutniuk.

nincs1agy 2022.01.06. 22:16:56

@Lorrh: Ezért igaz a mondás, hogy “minden nő kurva”.:)

nincs1agy 2022.01.06. 22:18:33

@Lorrh: Az, hogy kurvák, nem hiba, adottság.

Kubszrok Hadnagy 2022.01.06. 22:51:30

@nincs1agy: én mondjuk kurvára nem vagyok nő, de 'odafigyelést' én is elvárok egy kapcsolatban. Alapvető emberi igény. Mi is a rossz ebben?

nincs1agy 2022.01.06. 22:59:18

@Kubszrok Hadnagy: Nem mindenkinél, úgy tűnik.

God Harald 2022.01.07. 00:10:24

Te kézire vagy állítva, ő automatára. Ma a morgás az új dorombolás. Reméljük előbb-utóbb meglep egy kolbászos pizzával!:)

Bunkóné Barom Ildikó 2022.01.07. 00:35:02

@Lorrh:

Ó valóban? És akkor az evolúciós kiválasztás fenti felkent papnője, akinek ugye funkciója szerint kiválóság szerint kell szelektálnia az erősebbik nemet, vajon miért nem teszi lapátra az érdektelen, unalmas úriembert? Talán azért mert közel a negyvenhez 15-20 kiló túlsúllyal már maga sem éppen a legkívánatosabb falat a húspiacon?

Lorrh 2022.01.07. 07:49:03

@Bunkóné Barom Ildikó: Ez már a te fantáziád, ilyenről nincs szó a posztban. A valóságban bizony sok ilyen eset van, hogy a nő is elhízik.
Mint ahogy a pörköltszaftos gatyában meccset néző, söröző, böfögő, kövér, tapló férfi sem kívánatos a húspiacon.

Cpt. Flint 2022.01.07. 13:29:08

huh, nem értem én az ilyen eseteket...
nehéz belőni a sztoriban szereplők korát, de felteszem, hogy kb. max. 30 évesek. gyerek nincs, nem jön le az sem, hogy terveznék. ezek szerint a kapcsolat kb. arról szól, hogy jól érezzük magunkat együtt. na de ilyenre mi a bánatos lóf.sznak kell 6 ÉVET PAZAROLNI huszonévesen????
ha szenvedélyt akarsz, akkor menjél, próbálj ki egy csomó faszit fél-egyéves váltásokban.
Aztán találd ki a végére, hogy mi a fenét vársz egy 40 ÉVES kapcsolattól, próbáld meg elképzelni, hogy lesznek gyerekeitek és minden nap foglalkozni kell velük, meg hogy 78 kiló leszel és klimaxolsz és nem kívánod már a napi kefélést, és akkor is ott lesz-e a férjed, és elvisel, és így is kedvel, és te is jobban örülsz, ha ott van, mint ha nem... Na, és ehhez keress egy társat. És nincs kompromisszum, mert a legkisebb hiba is óriásira, elviselhetetlenre fog nőni 10 év múlva...

Baromira őszintének kell lenni emiatt egymással is és magaddal is. És még így is lehet, hogy tévedsz.

Mindenesetre ahogy most írsz, ti már csak elvagytok egymás mellett, mert féltek váltani, szóval ennek kb. annyi. Te sem úgy írsz a párodról, mintha annyira szenvedélyesen és elvakultan szeretnéd. Mivel akkor elégedett lennél vele úgy is, amilyen most.

El Amante 2022.01.07. 14:11:07

Túl azon, h egy kapcsolat kb. 3-4 évre van kalibrálva (ha nincs kölcsönös érdeklődés, csak érdek), nulla kommunikációval a 6 év igazán király eredmény. Lépj tovább, egyébként is megcsal valószínűleg.

Reactor 2022.01.07. 22:57:51

@Peni a Valdes: Ezt nem értem. Sok nőnek meg pont az imponál, hogy a férfi küzd érte, meg akarja hódítani. Korábban le is írtad, hogy számodra ez kiemelten fontos dolog. Most miért vélekednél másként?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.08. 12:55:17

@Reactor: más a küzdés és más az erőlködés. A küzdés alatt gesztusokat értek. Azt hogy az adott fél tegyen bele energiát ha tényleg együtt akar lenni a másikkal, ha nem akkor viszont felesleges együtt lenni. Azért nincs értelme hogy csak ne légy egyedül. Én megtaláltam azt a férfit, akinek fontos vagyok, és aki társam

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.08. 13:06:43

@Reactor: még egy, nálam ez sosem az anyagi rész volt

Reactor 2022.01.09. 20:11:21

@Peni a Valdes: Jól van, így már világosabb. Nem írtál pontosabbat, csak annyit, hogy igen fontos, hogy meg akarjon hódítani. Ez, lássuk be, rengeteg mindent jelenthet. Az pedig teljesen igaz, hogy semmi értelme csak azért, hogy valaki ne legyen egyedül.
Örülök ám, hogy meglelted azt a férfit, mondjuk akinek ilyen szép szeme van, annál nem is volt kétséges, hogy csak idő kérdése :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.19. 15:35:40

@Reactor: pedig megvoltam győződve hogy soha sem lesz párom
süti beállítások módosítása