Tudja, hogy mivel boríthat ki

2022. február 01. 07:44 - csajokespasik

Nem lehet nagy jövőt jósolni olyan kapcsolatoknak, ahol az egyik fél módszeresen felméri a párja gyenge pontjait, hogy szükség esetén ott támadjon. Posztolónk barátnője most elérte a célját, már ha a szakítás volt az.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A véleményedre vagyok kíváncsi, bár a döntést már meghoztam: szakítani fogok.

41 éves vagyok, van egy 43 éves barátnőm, kettő éve lakik velem. Ő vidéki és a szakítással bizony felborul a kis élete, merthogy a melója meg itt van. Nem sok barátja van és én sejtem, miért. Nem tudom, ki fogadná be őt közülük. Előttem volt egy velem egykorú palija, aki el akarta venni, de ő mégis félrement egy fiatalabbal. Aztán szerintem az történt, ami általában egy fiatal szerető esetében, amikor rájönnek, hogy az új többet vár el tőlük fülledt légyottoknál. A csávó végül dobta őt. Így két szék közé került. Nem erre számított.

Az ember azt hinné, hogy 40+osan az ember már lehiggadt és nyugodtabb. Nálunk az van, hogy megpróbáltam valahogy kezelni az irányításmániáját, mert elég uralkodó típus, de letettem róla. Állandóan navigál, hogy mit és hogyan, még akkor is okoskodik, ha tudom, hogy az úgy nem lesz jó. Mindig meg akarja mondani, hogy nekem mi most a jó. Amit ő eszik, nekem is azt kell, amit ő kitalál, abban partnernek kell lennem. Ha nem kívánja a szexet, akkor nekem sem illik. Arról, hogy bármelyik exével hasonlítgasson össze, már úgy ahogy leszoktattam. Mindenen besértődik, azt mondja, nem itt kéne tartania az életben (ez mindig előkerül). De én vagyok a szerencsétlen.

Az emberek többsége úgy szokott szakítani, hogy már megvan az új, de esetemben ez nincs így, de már tudom, hogy ő ezt bele fogja látni. Mert a féltékenykedés is állandóan műsoron van nála. Szerintem gyűjti az olyan új infókat rólam, amikkel tudja, hogy kiboríthat. Például, amikor csendben elvagyok, hirtelen felkiált, mert eszébe jutott valami, vagy ha valamiért neheztel rám, mindegy, én meg összerezzenek. Aztán ezen röhög. Olyan, mintha tudatosan csinálná. Az anyámnak volt ez a szokása, innen a fóbiám is, nem túl szuper az idegzetem, ilyenkor reflexből bezáródom.

Már a barátaim is, akiknek meséltem erről, ők is azzal ugratnak, hogy jó papucs leszek, és vegyem el gyorsan, és a nyakunkba vállaljunk egy nagy hitelt is. Bírom a szarkazmust, csak nem szeretem.

Nem szoktam dobálózni olyan szavakkal, hogy ja, a klimax, meg hasonlók, mert egyrészt nem tudom, pontosan hogyan, mitől is zajlik ez egy nőnél, illetve hogy nála amiatt vannak-e ezek, de tény, hogy most elérte a célját – már ha a szakítás volt az.

 
47 komment
Címkék: vita nők szakítás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4317034766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.02.01. 08:34:25

Dehogy klimax ez....bolond a nő, menjen haza dirigalni a tyukoknak

vanderkaay 2022.02.01. 10:23:24

Eleve az is egy színvonal hogy összejöttél egy olyan nővel aki a korábbi veled egykorú palija mellett félrekúrt

horrorpornó bábszínház 2022.02.01. 11:57:19

@vanderkaay:
Még az is lehet, hogy nem azzal kezdte a csaj a bemutatkozást, hogy szia, Kata vagyok, félrekúrtam a veled egyidős pasim mellett.

Borzasztó, milyenek ma a nők, nem?

vanderkaay 2022.02.01. 12:19:08

@horrorpornó bábszínház: Ez nem olyasmi amit a nők bemutatkozáskor vagy bármikor reklámozni szoktak úgyhogy eleve kissé furcsa hogy egyáltalán kiderült. Ha viszont kiderült akkor a pali helyében minimum elgondolkoztam volna rajta hogy ezt éppen velem is ugyanúgy megcsinálhatja, de a szövegéből nem úgy tűnik mintha ezt különösebben problémának találta volna

Bár mint tudjuk az itteni sztorik mind kamuk és egy automata írja őket úgyhogy lehet hogy soha nem is történt meg az egész

Bandibacsi34 2022.02.01. 12:51:58

Nos csak az szamit, hogy mit akarsz az ELET-től!!! Ha elvagy mint a befőtt mert djukhacc minden nap akkor kb egy ilyen nőd lesz. Jobb(?

horrorpornó bábszínház 2022.02.01. 13:23:19

@vanderkaay:
Nyilván te még sohasem dugtál félre.
Ezer alkalmad lett volna, de te szilárdan kitartottál.

vanderkaay 2022.02.01. 13:36:59

Alkalom éppen lett volna ha nem is ezer, pl. új barátnő mellett próbálkozó ex formájában, de én ezt nem kultiválom és jó eséllyel rövid távon megszabadulnék bármilyen nőtől akiről ez kiderülne

Értjük egyébként hogy számodra a probléma ismeretlen, mert te azok közé az internetes topalfák közé tartozol akik egyszerre 5-6 nővel kavarnak (Béla, Józsi, Jenő stb.) akiknek eszükbe sem jut a félrekúrás mert örülnek ha kedden vagy csütörtökön kapnak tőled egy sorszámot. Sajnos a társadalom nagyobb része nem ekkora májer mint te úgyhogy próbálj meg némi együttérzést tanúsítani

horrorpornó bábszínház 2022.02.01. 14:26:56

@vanderkaay:
Dehogyis, én sem vagyok a félredugás híve, de azért fordult már elő, még fiatalkoromban, hogy nem tudtam ellenállni a kísértésnek.
Jó, mondjuk az akkori barátnőm már akkor sem tűnt életre szóló kapcsolatnak.

Ne mondd, hogy veled soha (és elmúltál 30).

bordon 2022.02.01. 14:49:03

Nem klimax ez. Ez a nő fiatalon is egy riherongy kurva volt. Csak mert megérte a 43. szüketésnapját, nem lett felelősségteljesebb, normálisabb. Közkeletű tévhit, hogy aki idős, az bölcs és kedves is. Sajnos a ribancok, idegbetegek, megbízhatatlanok, léhűtők is megérik az idősebb kort. Most öregecskedő nőként rátört az érzéd, hogy neki vége, nincs se lakása, valószínűleg gyereke se.
Ez azt jelenti, hogy kell neki valaki, aki lakást tol alá, meg aki elfogadja, hogy az összeaszott méhében már nem lesz magzat. Ilyet nem talál normális férfiak közt.
A posztolót kihasználja, anyagilag is, hisz ott lébecol nála. Direkt akarja kiidegelni, esetleg fizikai konfliktust kreálni, hogy legyen látlelet, feljelentés, távoltartási intézkedés.
A posztolónak nem kötelessége a nő lakhatásáról gondoskodni. De ha engedi, hogy ott lakjon, akkor abból jogi bonyodalmai lesznek.

Motorogre 2022.02.01. 14:55:42

Kedves poszter! Ha megvan a döntésed, akkor: előre, nem kell hátranézned, az ex egy felnőtt ember majd rendezi élete sorsát.
Neked meg 40-esen ott vannak a lelkes és empatikus 30-as lányok, imádni fognak.

De amíg nincs egy igazi új partner, a mostanit még nyelezheted - mert nem biztos hogy az jövendővel is összhangban tudtok lepedőt gyűrni ...

gretagarbo) 2022.02.01. 15:20:51

Mindneki, aki itt általánosít, hogy "a nők", meg "a klimax (hatása a nőkre)" az szarjon sünt, igen?! Ti sem szeretitek, ha egy nő azt mondja, hogy "jaj, a férfiak így meg úgy."

A poszt írójának meg azt tanácsolnám, hogy először nőjjél fel te is: nem, kedvesem, egy normálisan gondolkodó felnőtt ember nem marad benne egy szar kapcsolatban csak azért, mert még nincs meg az új. Ez egy nagyon szánalmas gondolkodás. És aki így gondolkodik, annak rálépek a tűsarkúmmal a micsodájára. Ez a nő neked nem tesz jót, semmilyen szinten és szerintem menekülj. Ennyi. Nem fog megváltozni, Te meg őrlődsz. Egy normális kapcsolatban jól érzi magát az ember, szeret a másikkal lenni, előrevisz az életben, támogat a céljaid elérésében, satöbbi. Fel tudsz belőle töltekezni lelkileg. Ha úgy döntesz, hogy inkább jó a szar, mint egyedül (egy darabig), akkor szánalmas vagy, fusizzon rajtad a Csernus doki.

Cirigli Jenő 2022.02.01. 15:25:24

@Motorogre:
A magyar férfi előre megy, nem hátra
Le van szarva a negyvenesek picsája!

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.02.01. 15:39:51

@Motorogre: szerintem viszont most lépjen, és ne hagyja hogy az esetleges jó szex bilincsbe zárja

Sztravinszka 2022.02.01. 15:58:00

Uhh. Engem a hideg kiráz a rinyálós pasiktól. Pont ezért mondja meg neki a barinője, hogy merre van az előre, mert magától nem tudja.

antisocialnetwork 2022.02.01. 15:58:58

Újabb kamu. Miért pont a cs. és p.-tól kérne tanácsot, egy eleve eldöntött kérdésre. Uncsi már a sok kamu.

szelidorzo 2022.02.01. 16:32:35

Ha jót akarsz magadnak, nagyon gyorsan menekülsz ettől a nőtől.

Sztravinszka 2022.02.01. 17:18:09

@antisocialnetwork: antinetwork gyanús vagy te nekem. Hogy te gyártod ezeket a szarokat. Jól megszopatsz itt mindenkit. Ennyi hülye nem létezhet.

Cirigli Jenő 2022.02.01. 17:45:09

@Sztravinszka: nem ő gyártja! Azaz ő gyártotta 2020 márciusáig. Onnantól viszont beszivárogtak a csp-be a gyíkemberek. 2021 szilveszterkor, a harmadik oltások után újraindították a szimulációt. Azóta ők írják az összes posztot.

horrorpornó bábszínház 2022.02.01. 18:08:13

@Cirigli Jenő:
Most már titkolnád, hogy velem kavarsz, te céda?

horrorpornó bábszínház 2022.02.01. 18:12:26

@Motorogre:
"Neked meg 40-esen ott vannak a lelkes és empatikus 30-as lányok, imádni fognak."
Ez 30 évvel ezelőtt még biztosan így volt. A mai 30-as csajok úgy el vannak szállva maguktól, hogy az orosz-amerikai egyesített légierő nem tudná őket levadászni.

@gretagarbo):
Nem szeretjük, de attól még ezt mondjátok.
Ja, nőjél 1 j. (A lőjél is.)

Motorogre 2022.02.01. 18:28:14

@Peni a Valdes: igen, ezt mondom én is: irány a jövő, de ami jó, azt még kóstolgathatja, márha kívánja.

Motorogre 2022.02.01. 18:30:43

@horrorpornó bábszínház: talán részben igaz: távmunkában multinak dolgoznak, jó pénzt keresnek, utazgatnak, autójuk van, falmászás és drónfotózás a hobby - de néha magukba néznek és depresszió tör rájuk a magánytól.
Amikor a hormonok miatt rájuk jön a "kotlás" (elnézést a kifejezésért, erős családpárti vagyok) akkor felértékelődik egy megállapodott negyvenes férfi.

Sztravinszka 2022.02.01. 19:37:12

@Motorogre: a hobbyt i betűvel írni neked csak derogál, vagy nem tudod, hogy így helyes magyarul?

VOGAben 2022.02.01. 19:57:51

Az a negyvenes öreglány, aki bármilyen módon emlékeztetne a néhai anyámra, maximum röhögésre késztetne... Fúj! Mi' beteg emberek vannak már! Arról már nem is szólva, hogy az a némber aki ennyire vitte csak "élete delére", kb. a mihaszna vatrangy kategóriába esik. Hess a pinyóba! Inkább valami kapitális balekkal csináltasson unokát magának.

Motorogre 2022.02.01. 22:12:58

@Sztravinszka: kösz. Legyen Neked a Te hited szerint.
(Máté 8:5-13) :)

horrorpornó bábszínház 2022.02.02. 00:18:53

@Motorogre:
Szerintem ez ma már inkább a 40-es nőkre igaz, a 30-asokra kb. 30 évvel ezelőtt állt. A 30-asok többsége ma már be nem nőtt feje lágyú csitri.
Az a röhej, hogy akkor is, ha van 2-3 gyerekük. Pont egy ilyen a szomszédom, kb. 35 éves, frissen elvált, 2 gyerekkel, 16 éves aggyal való gondolkodással. Az idősebb gyereke meg közte gondolkodásban nincs 10 év, de lehet, hogy 8 sem.

horrorpornó bábszínház 2022.02.02. 00:21:18

@Sztravinszka:
Na végre még egy helyesírásnáci rajtam kívül!
Nem kéne nekünk megismerkednünk?
(Nem 43 éves vagy, ugye? :-)

redi1 2022.02.02. 06:14:03

@gretagarbo): Egyetértek. Ezek az általánosítások ráadásul elég bunkó stílusra sikerednek - mondom ezt férfiként, aki majd 30 év után léptem ki egy házasságból, mert már nem volt tartalom... De nem dobáltam a szart visszafelé!
Tudom vannak szemét módon viselkedő nők és férfiak egyaránt, de életkor alapján ilyennek beállítani bárkit az több mint ostobaság.

Real_Time 2022.02.02. 06:17:57

@horrorpornó bábszínház: A modern nő férje az állambácsi lett, a társadalom a felelősséget már régen levette a válláról, főleg ha gyereke is van. Adódik a kérdés: ugyan mi késztetné ezt a konkrét nőt is a példádban a gondolkodásra, fejlődésre?

Szornyeteglajos 2022.02.02. 07:02:48

Ez van, amikor a 40-es nő jó az ágyban, de minden másban szar. Cicás néni lesz belőle. Aki meg megmarad az ilyen mellett, az nem különb attól a nőtől, aki elviseli, ha a pasija felrekurogat. Mondanám, hogy megérdemlik egymást, de ilyen nő nem èrdemli meg a kapcsolatot, mint olyat.

moonshadow 2022.02.02. 08:41:07

Szerintem azon kéne elgondolkodnod miért keresed a felnőtt párkapcsolataidban a gyerekkori bántalmazó, elnyomó, önbizalom leépítő anyai mintát.
Miért jobb neked az elnyomás mint a szabad tartalmas egyedüllét?

Motorogre 2022.02.02. 09:02:10

@horrorpornó bábszínház: ez betalált a tízesbe: a gyerekek !!!
Hogy lesz boldog gyerekkoruk és lesznek értelmes felnőttek, ha ilyen ... az anyujuk és a környezetük? A nyomor ujratermeli magát...
Kampány ide meg oda - meg kell fontolni mindenkinek mielőtt gyereket szül: tisztességesen fel fogja-e tudni nevelni ?!!
Nem szabad a mennyiségre hajtani - bár tudom, erre adják a zsetont, nem a lurkó iskolai bizonyítványára...

Motorogre 2022.02.02. 09:02:48

@horrorpornó bábszínház: ez betalált a tízesbe: a gyerekek !!!
Hogy lesz boldog gyerekkoruk és lesznek értelmes felnőttek, ha ilyen ... az anyujuk és a környezetük? A nyomor ujratermeli magát...
Kampány ide meg oda - meg kell fontolni mindenkinek mielőtt gyereket szül: tisztességesen fel fogja-e tudni nevelni ?!!
Nem szabad a mennyiségre hajtani - bár tudom, erre adják a zsetont, nem a lurkó iskolai bizonyítványára...

szaletli 2022.02.02. 09:38:03

Tök mindegy, milyen volt a nő. A poszter menjen pszichológushoz, mert komoly problémái vannak, ami jelenleg egyszerű tahóságban+rossz párválasztási stratégiában nyilvánul meg, de ez akár súlyosbodhat is.

gretagarbo) 2022.02.02. 11:40:36

@horrorpornó bábszínház: Jaj, komolyan még itt tartunk? Hogy helyesírási hibákat javítgattok? Gyorsan gépelek, ennyi. Már az első szót is félregépeltem a kommentemben, nem javítgatom.

Én spec nem általánosítok és bárki, aki egyetlen percet is utánagondol, nem tenné. Ha a másik nem "jaj, mind egyforma" - akkor minek kellene annyit válogatni a párkeresésben?

Főleg azóta nem általánosítok, hogy 15 éve boldog házasságban élek és pontosan tudom, hogy nincs olyan, hogy "a férfiak" - mert az én férjem pont nem olyan...
Köszi.

Cirigli Jenő 2022.02.02. 11:44:34

@gretagarbo):
tudom, hogy nincs olyan, hogy "a férfiak" - mert az én férjem pont nem olyan

Neeeeem???:)

horrorpornó bábszínház 2022.02.02. 15:46:29

@gretagarbo):
Én mindig is itt tartottam.
A gyors gépelés elütést okoz, ami nem azonos a helyesírási hibával, pláne nem egy gyakorival.

A férjedet illetően meg majd nyilatkozz 10 év múlva, amikor lelép egy nálad 15 évvel fiatalabbal. Most még viszi a lendület, néha talán még meg is dug, ha jó napja van.
De lehet, hogy a szomszéd Juliskát akkor is, ha rossz napja van.

KovA 2022.02.02. 15:50:02

;-) Nem Te voltál-e az elődöd fiatalabb utódja ?
No de mindegy.
Megér ez az ügy egy szót is ? Gyanítom még nem vagy túl rajta.
Igyekezz mielőbb továbblépni. Vagy vissza.
De mielőbb.
És inkább tovább.

Cirigli Jenő 2022.02.02. 16:10:14

@horrorpornó bábszínház: te a család barátja, esetleg a szomszédja vagy? Aki mindig elárul információkat a celeb híradóban az érintett családról. Hogy bennfentes vagy, az biztos!:)

KovA 2022.02.02. 16:11:42

@Motorogre: Ha sokat fontolgatsz mindig találsz okot hogy még miért ne. Aztán egyszercsakk a természet talál okot hogy már ne.
A zséről így beszélni hülyeség - a gyerekvállalás anyagi értelemben most sem nyereséges vállalkozás.
Az 5let hogy iskolai eredmények szerint differenciálni kellene ezt viszont helyeslem - már én is gondoltam erre, mégpedig úgy, hogy általános iskolában nagyobbrészt a magatartás és szorgalom jegy számítson, szakosodás kezdetével - középiskola pedig már főképp az érdemjegyek.
Ez egyrészt motiválná a jobb tanár szülő gyerek együttműködést az iskolában, valamint a helyes döntéshozatalt hogy mindenki arra menjen tovább ahol jól tud teljesíteni és ne azt erőltetesse ahol nem.

Lorrh 2022.02.02. 16:49:12

@KovA: ekkora hatalmat adnál a pedagógusoknak?
Te forgolódtál mostanában ált.isk vagy középisk tanárok között? Hogy milyen ember állomány van mostanában arrafele?
Hmmm hmmmm

Nekem sajnos végtelenül rossz véleményem van. 1-2 kivétel, aki ragyogó pedagógus, a nagy többség azonban... pfffffffff

horrorpornó bábszínház 2022.02.02. 23:08:45

@Cirigli Jenő:
Én több mint 7,5 milliárd embernek vagyok a szomszédja, egyik sem lakik messzebb tőlem 21 ezer km-nél.
És az Örömóda (az EU himnusza) szerint mind egytestvérem. Vagy az lesz.
(Ennyit a vérfertőzésről.)
süti beállítások módosítása