Amikor a barátnő totális kontrollt gyakorol

2022. február 15. 07:21 - csajokespasik

Levélírónk szerint a párja azt hiszi, hogy a folyamatos kritika a működő kapcsolatok hajtómotorja. Neki mindenről el kell számolnia, de amikor a csaja az exe után nyüszít, vagy bejelenti, hogy titkai vannak, azt egy jámbor pasinak együttérzően kell tűrnie.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nekem eddig két éves volt a leghosszabb kapcsolatom, most a jelenlegiben újra ez az idő jött el. Részemről rendben volna sok minden, de a mostani időszakban túl sok a megszorítás. Ilyen helyzet nem először fordult már elő.

37 vagyok, barátnő 31. Amikor azt mondják, főleg nők, hogy egy kapcsolat a kölcsönös elfogadásra meg kompromisszumra alapulhat, akkor miért akar minden nő megváltoztatni? Ilyenkor úgy érzem, gondok vannak velem, olyan vagyok, aki nem érett és hibás, nem szobatiszta,

de ez nem most kezdődött: folyamatosan abba futottam bele korábban is, hogy összejövök valakivel, aki egy idő után elkezd kritizálni, vagy sorolni, hogy mit vár el, és ha jót akarok, miben kell megváltoznom, hogy működjön vele. Ha nem állok kötélnek, majd tesz róla, hogy megváltozzak. Ezek főleg időkorlátok, meg az, hogy minden ismerősömről számoljak el a telómban, vagy akár a közösségin... Mindenbe avassam be. Nem vagyok rendetlen, sem elviselhetetlen, inkább az ellenkezője, és nagyon béketűrő vagyok.

Azt hiszi, a kritikáival mindent megtesz a kapcsolatunkért. De ha ő az exén agyal, hogy mi lehet vele és milyen jó volt vele, akkor elnézően és együttérzően kell viselkednem. Vagy amikor megemlíti, hogy vannak olyan titkai amúgy, amikről csak a barinője tudhat, arról még én sem... Nem szeretem így, mivel egy kapcsolatban az egyenlőség meg őszinteség lenne a legfontosabb. Nem is úgy ismerem, mint barátot, hanem úgy, mint az én barátnőmet. Ezek miatt olyannyira változnak a hozzá fűződő érzéseim, hogy képtelen vagyok úgy tekinteni rá, mint a boldogságom egyik okára. Én semmire nem mondok nemet, ha ő akár egy hét alatt 346szor tanárnénisen kérdőre is von, vagy kioktat. Pont azért érzi, hogy így viselkedhet velem, mert hagyom?

 
25 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2417524348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.02.15. 07:57:55

óó hát ez egy jó kommentmágnes poszt, benne az elnyomó nővel, a tutyimutyi pasikával, a hufnágelpistázó feleséggel, lehet megint ordaskodni, alfabétázni, mnk-ázni mpg-ézni, kaptak kis benzint a nőutáló trolljaink.
köszönjük, jó poszt lesz ez mára.

moonshadow 2022.02.15. 09:01:00

-Azért akar megváltoztatni, mert nem ilyen kellene a kis egójának mint te vagy, de csak ilyen jutott.
-Senki nem birtokolja a másikat, és senki sem a másik által lesz boldog, hanem önmaga által, ebben a pár csak támogatni tud.
-A féltékenykedők, birtoklók, kontrollmániások azért szadiznak, mert téged tesznek felelőssé saját belső boldogtalanságukért.
-Egy harmonikus egyedüllét nem azonos a magánnyal, és jobb egy szar kapcsolatnál, mert rengeteg fejlődési lehetőség van benne.

Chendrys19 2022.02.15. 10:42:03

Ezt hívják "tesztelés"-nek.

A nő azt akarja felmérni, hogy a különböző retorziók kilátásba helyezésének hatására mennyit engedsz a saját "keretedből", és mennyire vagy hajlandó idomulni az Ő "keretéhez".

Becsapós "játék", mert ha nem engedsz, akkor ugyan hiszti lesz, de megmarad a nő tisztelete irántad. Ha viszont engedsz, akkor látszólagos béke lesz... majd egy idő után elhagy, mert már nem az vagy, akibe beleszeretett.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.02.15. 11:19:03

@Chendrys19: kérdés megéri e belemenni, és nem lenne e célszerűbb otthagyni a nőt. Aztán hisztizhet magában

_krampampuli_ 2022.02.15. 12:56:16

@moonshadow:
Nagyon jól összefoglaltad, de az első ponttal nem egészen értek egyet.
"nem ilyen kellene a kis egójának mint te vagy,"
Dehogynem; ilyen kell az efféle nőknek. Matriarchális társadalomban élünk, simán lehet, hogy már gyerekként is ezt látta otthon a leányzó...

A kialakult szituációért elsősorban nem a nők a felelősek szerintem, hanem az átlag világ lustája férfiak, akik szinte bármit elviselnek, csak gondolkozniuk, értelmes dolgokat cselekedniük, felelős döntéseket hozniuk ne kelljen. :(

Lorrh 2022.02.15. 12:59:23

@_krampampuli_: Huhhh, kemény szavak, de mivel tőled jönnek - természetesen igazak is :-)P

A férfiak mind világlustaja gané gyesznyók.

_krampampuli_ 2022.02.15. 14:01:10

@Lorrh:
Nem minden férfi, ezt nem állítottam. "Csak" kábé kétharmaduk. :(

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.15. 15:02:00

@_krampampuli_: jó, de ez olyan dolog, hogy a férfiakat nem lehet leváltani. A nőket sem. Ebből kell főzni, ami van

Lorrh 2022.02.15. 15:26:50

@Puerto Prince: akkor inkább a leszbizmus

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.15. 15:42:39

@Lorrh: azzal meg az a baj, hogy kb ugyanannyi idióta nő van, mint férfi, tehát cseberből vederbe

Cirigli Jenő 2022.02.15. 15:49:34

@_krampampuli_: de régen ittam utoljára krampampulit!

2022.02.15. 16:58:38

Na jól van poszter, nőként mondom: Azonnal fejezd be ezt a kapcsolatot és gondolkodj el azon, hogy miért kerültél ilyen helyzetbe és mit tehetsz azért, hogy a következő ne legyen ilyen.

Kivéve ha neked ez így most jó.

antisocialnetwork 2022.02.15. 17:50:34

Jól termel az író, ez most valósághű lett. De mi a kérdés? Ha nem tetszik amiben vagy lépj tovább. Ha meg tetszik akkor mit rí itt nekünk ? Ha meg nem tetszik, de maradsz akkor mit rí? Ő döntött így.

Rubasov nertárs 2022.02.15. 21:32:19

Rossz hírem van számodra: a shit teszt iskolapéldájával állsz szemben. Ez amiatt van, hogy a saját szintednek megfelelő, arról a bizonyos ringlispillről különböző okok (30<életkor, rossz szex, borzalmas természet stb.) nők közül válogatsz, akik szemében te szintalattinak számítasz, és csak a racionális kényszer miatt voltak/vannak veled. Azzal nem árt tisztában lenni, hogy egy nőben, a hypergám ösztöneit kielegítő férfival szemben, még egy ezredmásodperc erejéig sem merül fel a shit teszt gondolata, mert a kan már puszta gondolatot is kiszimatolja és úgy vágja ki Gizit, mint azt a bizonyos macskát a nagy dolgát elvégezni.

Jó tanácsot nehéz adni, ennek a relációnak nyílvánvalóan reszeltek. Dugd a csajt, amíg teheted, de emellett kezd el a lehetőségeidhez mérten növelni a szinted (konditerem, fiatalosabb ruhatár, menő séró stb.).

Reactor 2022.02.15. 23:04:52

Élmény lehet a párkapcsolat egy olyan nővel, aki úgy viselkedik, mint egy SS-kihallgatótiszt :D ha magadtól nincs annyi eszed, cikkíró, hogy otthagyd, akkor igazából nem tudunk segíteni. Vagy közlöd vele, hogy séta van, vagy öreg nagypapa korodig élvezheted a műsort.
Persze ha Stockholm-szindrómád van, akkor nem szóltam, sok boldogságot néktek!

@moonshadow: Ezzel egyetértek. Ennél még a nem-minőségi egyedüllét is jobb.

@Chendrys19: Sose értettem, mi a francra jó ez a "tesztelés" a kapcsolatban. Ha együtt vannak, és szeretik egymást, minek mindenféle hülye teszteléssel macerálni a másikat? Lehet valamit nyerni ezzel, vagy mi? "Idegroncs pasi - Achievement unlocked! Conglaturation, your winnar!"

@Peni a Valdes: Pontosan ezt kellene, hadd hisztizzen magában.

Rubasov nertárs 2022.02.15. 23:31:46

"Sose értettem, mi a francra jó ez a "tesztelés" a kapcsolatban."

Röviden: a nő által lenézett, szintalattinak tartott férfival szembeni határtágítás. Itt nincs jó válasz, ha meghunyászkodsz balek vagy, ha visszaszólsz bunkó. Mivel te ezt nem tapasztaltad, ez azt jelenti, hogy olyan nőket választottál, akik szemében férfi vagy, így fel sem merült, hogy elkezdjenek kóstolgatni.

bordon 2022.02.16. 06:26:15

"egy kapcsolatban az egyenlőség meg őszinteség lenne a legfontosabb"

Ezt csak férfi tudja így gondolni, ők ilyen kis mulyák, kis hősszerelmesek. Ebből 30 éves korára, pár ribanc nők miatzo csalódással, megcsalással, kihasználással a háta mögött rá szokott jönni a férfi.

A posztoló nője nyilván a múltban egy ordas nagy ribanc volt, négerekkel gangbangezett, dugott fűvel-fával, tucatnyi abortusza volt stb. Mást ugyanis nem szoktak titkolni ennyire a nők, hogy csak a hasonszőrű barátnőjükkel osztják meg. Még ha börtönviselt lenne, akkor se szégyellné ennyire a pasija előtt. Ez egyértelműen olyan titok az előéletében, ami szerinte a kapcsolat fenntartását veszélyeztetné.
Ezért, mivel magából indul ki, el se tudja képzelni, hogy a pasije nem ilyen, nem egy mocskos szemét, mint ő maga.

"Én semmire nem mondok nemet" - valószínűleg a szülei elrontották a posztoló nevelését, elhitették vele, hogy a gyermeki szófogadás, az engedelmesség, a belenyugvás, a meghunyászkodás, passzivitás, behúzott farokkal önmaga kiszolgáltatása teszi őt jófiúvá. Csak hát a való életben a nők az ilyen férfiakat csak lehúzható balekoknak tekintik, átmenetileg elviselik őket eltartásért cserébe, de amint jön egy alfa, ezek a jófiúk, mennek a levesbe, sőt az utcára, mert jellemzően ezek a férfiak szokták otthagyni a házat is a feleségnek, hogy a hitvesi ágyban töcskölhesse az új kan a nőt.

Tököt kellett volna növeszteni és kiállni magadért, kedves posztoló. Ha egy vadidegentől ilyen megalázást, kukoricán térdepeltetést, lelki terrort nem viselsz el, akkor miért kellene elviselned ugyanezt egy olyan embertől, aki elvileg életed párja kellen hogy legyen, akiben feltétel nélkül kellene tudni bízni, vele gyerekeket nemzeni és felnevelni együtt, tűzön-vizen át. Innen nézve ez a nő rosszabbul bánik a posztolóval, mint egy vadidegen.
Ez egy jó ökölszabály: ha a párod úgy bánik veled, hogy azt nem viselnéd el mástól, akkor az a kapcsolat bántalmazó. Ez a nő bántalmazza a posztolót.
Le kell dugni egyszer utoljára, aztán lapátra tenni. 30 évesen, ilyen mentalitással sok sikert új párt találni. Persze szexpartnere előbb lesz szakítás után, mint a posztolónak, mert nőként szexre partnert találni nem olyan nehéz. De ilyen mentalitással hosszútávon egyedül fog maradni.

Cirigli Jenő 2022.02.16. 14:36:02

@Lorrh: és lám! Nostradamus hozzád képest csak egy Frabato!:)

Lorrh 2022.02.16. 15:43:58

@Cirigli Jenő: hát ezt most ki kellett gugliznom.

Jenő ciki sztorijai · http://jenociki.blog.hu/ 2022.02.16. 18:50:25

Hát öcsém, ha ekkora lúzer szerencsétlen vagy, akkor nincs mit tenni, szenvedj.

VOGAben 2022.02.16. 20:08:58

Menekülj pajti! Te nyitott könyv vagy a nő előtt, az meg titkolózik, főleg bavallottan elhallgat dolgokat... Az ilyet le kell koptatni. Én fiatalon elaltattam magamban a gyanút és meg is lett az eredménye. De ha már késő és utód is születik egy ilyen rémálom kapcsolatból, akkor válás esetén tűzzel-vassal kell küzdeni érte! A gyerektartást fizesse a moslék inkább! Én persze ezt is elb@sztam... Sok volt a meló stb örültem, hogy élek. A gyerekünket a lumpen proli sorba juttatta az az anya, akiben megbíztam és aki mellett a második férje várja a halált már évek óta. A közös gyerek persze nem sikerült valami jól, spec. lett. Meglepő?? Szerencsétlen marha, nekem legalább az ingatlanjaim megmaradtak. Azóta a függetlenségem szent.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.02.16. 21:52:24

@Lorrh: Inkább a mangina trolljaink, mint azt már az első kommentben is láthattuk.

VOGAben 2022.02.17. 00:25:47

@The Cortez: Így lett szép kerete a szekciónak... Élő példával lehet segíteni a normális családban felcseperedett srácokat, hogy ne legyen kellemetlen meglepetésük egy elmebeteggel megkezdett kapcsolatból. Szerintem ez hasznosabb, mint bármi pc rizsa.
süti beállítások módosítása