A monogámia és a kisajátítás nem ugyanaz !

2023. június 13. 07:47 - csajokespasik

       

               „Lányok, nem tudnátok úgy használni kifejezéseket, hogy tisztában vagytok azok teljes körű értelmezésével?” - Posztolónk már unja a fogalomzavart, de főleg akkor esik a legrosszabbul, amikor olyan nő mondja, akinek sok mindent elnézett, és csak azért dobja be szakításkor, hogy valami nagyot és jogosnak tűnőt szúrhasson be kilépő gyanánt.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Legutóbbi kapcsolatomban megkaptam egy nőtől azt, hogy a nagyon sok bűnöm közül a legsúlyosabb az, hogy én kisajátítottam őt... - de mit nevezünk annak? Szerintem sokan rosszul használják és még rosszabbul értelmezik ezt a szót. A monogámia nem a kisajátítás szinonimája. Vannak határok és vannak különbségek, de a monogámia nekem annyit jelent, hogy másra nem vágyunk, se ő, se én, és ennek megfelelően nincsenek se játszmázások, se titkok. Ha igazán ki akarom sajátítani a másikat, helyesen értelmezve a szót, ahhoz lehet eszköz a túlzott féltékenység meg a kapcsolati túlkapások, birtoklás, kontroll, kihasználás, visszaélés, sehova el nem engedés.        

       

               Így már valamelyest kisajátítás, mert csak magamnak akarom, elzárva másoktól, ez lehet az, amit sokan annak neveznek – csakhogy én ilyet nem tettem soha senkivel, miért kaptam mégis ezt? Az már más kérdés, ha egy nő úgy gondolja, vagy érzi, hogy az, ha leáll más pasikkal is, vagy a párja háta mögött levelez, és neki az nem tetszik, és ha szóvá teszi a párja, azt ő azonnal kisajátításként értelmezi. Én soha nem faggattam senkit, ha nélkülem ment szórakozni, megbíztam benne, nem kérdeztem, hány pasival trécselt, vagy ki kísérte haza, nem tapadtam rá, még a múltjáról se faggattam.
Lehet, hogy ő utoljára akart még valami nagyot, hatásosat és jogosnak tűnőt mondani, nem tudom...de lányok, nem tudnátok úgy használni kifejezéseket, hogy tisztában vagytok azok teljes körű értelmezésével? A kisajátításnak csak annyiban lehet létjogosultsága egy párkapcsolatban, amennyire azt érzelmileg zárttá teszi.          

 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8318145442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Heinrich Spitzvogel 2023.06.13. 08:03:08

Amíg te szavakon lovagolsz, ő már egy másik bikán.

antisocialnetworkagain 2023.06.14. 04:50:56

Ez bizony még mindíg kamu poszt. Férfi ember , nem beszél ilyen választékosan. Meg aztán pont telibe szrja, hogy a

Andy73 2023.06.14. 11:15:21

Nos, ha tényleg így történt, akkor nézz előre. Találhatsz jobbat, akivel összeegyeztetheted az elméletet a gyakorlattal...

látjátok feleim szümtükkel 2023.06.14. 21:33:17

@antisocialnetworkagain:

Te nagyon húgyagyúan beszézls a férfiakról,, pedig nem mindenki olyan , mint te. Vannak intelligens férfiak is.

Real_Time_2 2023.06.15. 04:52:10

@látjátok feleim szümtükkel: Bizony, ők építették fel a civilizációt, amit genderfeminista kommunisták épp szétbaszni igyekeznek.

Lorrh 2023.06.15. 07:56:48

"de a monogámia nekem annyit jelent, hogy másra nem vágyunk, se ő, se én, és ennek megfelelően nincsenek se játszmázások, se titkok"

ez megint kurvanagy tévedés.
Hogy kire és mire vágysz az nem akaratlagos, nem befolyásolható. Hogy tényleg félredugsz, azt az egyet tudod befolyásolni.
De hogy kit és mit kivánsz meg, mire vágysz, azt nem. És ebből jönnek a titkok. CSáááá
süti beállítások módosítása