Nincs olyan, hogy valaki kiélte magát

2022. február 17. 07:23 - csajokespasik

„Azok is, akik boldog párkapcsolatban vannak, egy idő után újra vágyakozni kezdenek a szerelem friss érzésére, az ismerkedés izgalmára” – Levélírónk szerint olyan nincs, hogy valaki végleg kiélte magát, főleg abban az esetben, ha az illető élete szebb éveit az élvezetek hajszolására áldozta, ő 30-40 évesen sem fog lenyugodni, hiszen a korábbi élményeit akarja újraélni, amíg csak bírja.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Nem mind saját sztori, inkább csak kérdésfelvetések, olyanok, amiken már régóta rágódom.

1. Van egy barátnőm, akinek a pasija pszichiátriai eset, rendszeresen kezelik, szed is valamit erre, de így is pokollá teszi a csaj életét. Úgy szenved mellette, mint senki, mégsem hagyja el. Oké, hogy önzetlenség, nem akarja cserben hagyni, meg segíteni akar, de olyan áron is, hogy a legjobb éveit rá áldozza (?) - egy voltaképpen: a sehová tartó semmire? Beszéltem vele erről sokszor, de mindig ugyanaz a válasz. Szereti. Szerintem meg inkább csak fél az egyedülléttől és neki még így is jobb. Mégsem boldog, mert elmeséli, hogy megint mit művelt az a bolond, de a vége mindig az, hogy nekiáll bizonygatni magának, hogy ő mennyire szeretve van és ó, de milyen jó ez így.

Egyszerűen nem tudom megérteni. A szakítás néha mindkét félnek az egyedüli és legjobb megoldás. Ki lehet bírni. Ha anno velem szakítottak, és jó indokot adtak, beláttam, és nem vitatkoztam vele. Egyik exemmel is így volt, aztán történt később, hogy valaki ismeretlen számról hívogatta, éjszaka is, és persze egyből én jutottam eszébe, megkeresett, hogy én vagyok-e? Persze, ki más, azt se tudtam, mi van. Nem akartam kiábrándítani, hogy ennyire azért nem voltam beléd bolondulva !

2. A másik téma, ami így 30 felé se tiszta: amikor valaki (általában férfiak) bejelenti, hogy még nem élte ki magát. Azok is, akik boldog párkapcsolatban vannak, egy idő után újra vágyakozni kezdenek a szerelem friss érzésére, az ismerkedés izgalmára, a laza flörtölésre, amikor még tisztán teheti. Csakhogy szerintem olyan nincs, hogy valaki kiélte magát, és annyi. Tegyük fel, valaki a húszas éveit arra áldozta, hogy hajszolta az élvezeteket és tarolt is rendesen, - ő 30-40 évesen lenyugszik? Szerintem épp hogy a korábbi élmények tüzelik arra, hogy ne álljon le, amíg csak bír, csinálja.

 
31 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1817584560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cirigli Jenő 2022.02.17. 08:35:33

De van, de van! Az anyád picsáját! Hanyas vagy te disznó?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.17. 09:27:33

1. A különbség az átlagember és a pszichiátriai eset között az, hogy az utóbbit legalább kezelik.

2. A kiélés nem így történik meg, hanem úgy, hogy már mindent megcsináltál szexben, amit csak ki tudtál találni vagy ki akartál próbálni. Egyszerűen kiégsz. Nem érdekel a következő, a következő meg az az utáni. Ránézel egy szexi, meztelen nőre, aki hívogatóan kacsintgat rád a fürtjeit csavargatva, és nem hogy merevedésed nem lesz, hanem inkább olvasgatod tovább a Yachting Monthlyt. Namost ez a kiélés / kiégés mindenkinél máskor jön el. Előbb-utóbb a csökkenő tesztoszteronszint is bevégzi a magáét: a szex általában sem érdekel már annyira. Másrészt a tapasztalat azt mutatja, hogy az átlagember átlagosan szexel, tehát ha már volt elég sok partnered, az egész varázsa, érdekessége elveszik. Ekkor elkezdesz egyre bizarrabb dolgokat kipróbálni, de az meg egy idő után idegennek érződik. Aztán egyszer eldobod a sulykot: kipróbálsz valamit, amit már nem kéne, elkapsz valami jó kellemetlen nemibajt, esetleg érzelmileg rak padlóra valami. A lényeg az, hogy a lelken sebet kell ejteni, mély sebet, hogy a betokosodott genny felfakadjon. Mikor ezzel megvagy, utána szépen gyógyulni kezd a heg, és a lélek szép lassan gyógyulni kezd. Ezt az állapotot, amikor a nőkben már nem a faszodat látod csak, hanem a partnert is, hívom pl. én úgy, hogy "kiéltem magam".

Hatalmas tévedés azt képzelni, hogy ilyenkor egy n+1-edik punci érdekel. Nem érdekel, akkor sem, ha igen könnyen megkaphatom.

Josagos 2022.02.17. 11:23:13

Én mindig örülök egy új puncinak. Ők is nekem, sosem fogok lenyugodni. Ehhez megfelelően kell párt választani. :)

Cirigli Jenő 2022.02.17. 11:36:49

@Puerto Prince: a kiélésnek van azért még egy-két fontos járulékos vetülete a puncin kívül! Úgymond az életforma. De tény, hogy minden út a puncihoz vezet! A gyíkemberek elismerték, hogy a puncin keresztül irányítják a világunkat.

moonshadow 2022.02.17. 12:02:47

@Puerto Prince: Megfelelő partnerrel nem fog elveszni a szex varázsa, érdekessége, évek után sem.
A kiégés akkor van ha olyat vagy olyan gyakorisággal erőltetnek megszokásból, amit valójában már nem akarnak, mert nincs helyette más tartalom.
Az intimitást egy kapcsolatban szex nélkül is ezer féleképpen meg lehet élni. A dolgok rendje, hogy idősödve a szex egyre kevésbé van előtérben.

moonshadow 2022.02.17. 12:05:03

A barátzónás poszter meg hiába ácsingózik, mindent elmond róla, hogy a csaj pasiként észre sem veszi, és marad inkább a pszihónál.

Rubasov nertárs 2022.02.17. 13:22:34

@moonshadow:

Nem egyértelmű a posztoló neme, sőt én inkább arra hajlok, hogy nő írta. Különben miért bánkódna azon annyira, hogy a 30-as, 40-es csúcskanok futószalahon varrják le a csajokat.

Chendrys19 2022.02.17. 13:31:04

@Rubasov et.: Mert Ő nem tartozik a 30-as 40-es csúcskanok közé...

Rubasov nertárs 2022.02.17. 13:35:57

"1. Van egy barátnőm, akinek a pasija pszichiátriai eset, rendszeresen kezelik, szed is valamit erre, de így is pokollá teszi a csaj életét."

A barinő tökéletesen beleillik a nők 80-90%-ába. Itt is ez a megfejtés: A szint (3-as szintkülönbség a pszicho javára) mindent visz. Rengeteg irodalom és hétköznapi tapasztalat van erről. A racionalizálás is erre utal: Karcsinak nem is olyan néha eldurran az agya, de hát ő már csak ilyen. Mellesleg az, hogy ennyire foglalkoztat téged a barinőd sora, arra utal, hogy szívesen meghúzatnád magad te is Baltaarcú Pszichóval, de ahhoz te nem vagy elég jó.

A 2. ponthoz. Sajna még egy alfának sem fog úgy "trónörököst" szülni egy nő, hogy a sumák legalább az illúzióját ne adja meg a monogámiának. Ezért mond olyasmit, hogy melletted lehiggattam, amiről persze mindketten tudják, hogy nincs így. De az illúzió megvan, pont úgy mint a hitelre vett "saját" kecó esetén.

Rubasov nertárs 2022.02.17. 13:40:55

@Chendrys19:

Vagy a 30-as, 40-es csúcskanoknak ő nem pálya. Incelek nem így nyígnak, olyasmit meg nem vetnek képernyőre, hogy: "A másik téma, ami így 30 felé se tiszta: amikor valaki (általában férfiak) bejelenti, hogy még nem élte ki magát." Egy incel mnk-zik, vagy direktbe szídja az alfákat. De általában nem ekézi a férfi nemet.

Lorrh 2022.02.17. 14:10:26

@Rubasov et.: ajánlott film: Tinder Swindler.

Burgermeister 2022.02.17. 17:33:23

Inkabb huzok egy ujabb strigulat. Mindig van ujdonsag.

body_andras 2022.02.17. 18:19:54

Elveszikfeleségül: "Jaj én már kiéltem magam." Ezután jön a házastárs szexmegvonással sújtása. Aztán válásnál kitör rajta a kapuzárási pánik és kétmarokra fogja mások fa*át...
@Puerto Prince: Van egy mondás, miszerint "nem kötelező minden szép nőt megdugni, de illik". Viccet félretéve, az élethelyzet nagyban befolyásolja a puncifogyasztást is. Ha kisgyereke van az embernek és történetesen érdekli is, hogy boldog, kiegyensúlyozott legyen, akkor a legkevésbé sem fontos a kalandozás. Vagy ha egyik napról a másikra él az ember a fizujából, akkor a "vadászat" már luxus, a spontán dolgoknak van csak esélye. Szerencsés egybeesés ha valakit a világon semmi nem érdekel de épp van elég pénze hogy soha többé ne kelljen aggódnia, neki találták fel a k*rvákat.

MsIreneAdler 2022.02.17. 18:25:37

Szerintem akkor "nyugszik le" valaki, mikor rájön, hogy az összes pina és fasz egyforma, csak a körítés más, arra érdemes figyelni. Van, aki egyszerűen nem akar vagy nem tud eljutni ehhez a felismeréshez. Ők folyton mennek és mennek.
Vagy még akkor, ha valaki tudja, mit szeretne és talál is olyan társat aki azt megadja neki.
Az a baj, hogy hajlamosak azt hinni az emberek, hogy aki nem fekszik le fűvel fával akkor az nem is él igazán. Pedig ez azért nem teljesen igaz.

Creativus 2022.02.17. 18:54:35

Lassan egyre többeknek világossá válik, hogy valami itt a világon nem úgy működik, ahogyan azt elképzeljük, vagy elképzelték anno a 60-70-es évektől kezdődően. Már akkor is megjelentek a kóros tünetek, főleg a sztárok, s a felsőbb régiók körében, és terjedtek szanaszét a civilizáltnak deklarált nyugati társadalmainkban. Szinte minden akkori fiatal azt hitte, hogy vége egy borzalmas világnak, az emberi szexualitás kegyetlen elnyomottságának. S boldogan sodródtak párkapcsolatból párkapcsolatba, s mélyen hittek abban, hogy pár év kiélés után végre mindenki megtalálja az igazit, akivel élethossziglan együtt maradhat. Ők - akik ma már a nyugdíjba vonult öregek - beszámolnak arról, milyen euforikus hangulatban élték meg azt a kort. Azt, ami után beköszöntött a többségnek az igazi pokol. A gyönyörök rövid pillanatait, s végtelennek hitt boldogság időszakait fájdalmak tömege váltotta fel, melyben az elhagyottság, a szakítás, a válás, vagy megcsaltság tapasztalata dominált. S ezeket gyógyírként enyhítette az, hogy futó kalandokban elhagytak másokat, szakítottak másokkal, házasodtak, majd elváltak, vagy csupán megcsalták társaikat. Növelve a traumatizáltak kezdetben gyér tömegét. De mindig reménykedtek, ám valódi megnyugvás csak nagyon keveseknek jutott, általában az életük delén is túlkerülvén.

Ma már a harmadik generáció nő így fel, s vagy bambán átveszi szülei boldogtalan sorsát (mondván, hogy ő majd megcsinálja a tutit), vagy - az értelmesebbek - egyre undorodottabban látják, hogy ilyen családokban felnőni gyerekként egy igazi kínszenvedés, amelyből menekülni kell, és valami mást kitalálni helyette. De a tapasztalatok régóta jelzik, a család nélküli vélt megoldás évtizedek távlatában még rosszabb sorssá válik pláne, ha nem gondoskodtak arról, hogy utódjaik legyenek.

Elgondolkodhatunk: tényleg jó irányba haladtunk-e, amikor a múlt század első felében még csak 15-20%-os volt a válási arány, s amelyet pár évtized alatt 45-50%-osra sikerült feltornászni, noha éppen ellenkező tervek voltak fél évszázada kibontakozóban? S a válások utáni kudarcok még rosszabb arányokat hoztak ki?

Szerencsére a legfiatalabbakból mind többen rájönnek, hogy itt valami alaposan el lett szúrva, és kiket, ugye minket szülőket, nagyszülőket hibáztatnak, s mind gyűlöltebben tekintenek ránk. Tényleg ezt akartuk? NEM! Jobbat akartunk, s valljuk be: minden erre irányuló törekvéseink - a legnagyobb jóakarási erőfeszítéseink ellenére - csúfos kudarcot vallottak. És nem okozói, hanem a legnagyobb áldozatai vagyunk mindennek, többségében boldogtalanságba sodródott emberekként lassan, de biztosan öregedvén, illetve a megöregedettek egy boldogtalan létet hátrahagyván, s a már eltávozottak sorsa felé haladva.

Mondjuk már nyíltan ki, amit a kutatások is megerősítenek: ez az örömmel fogadott, korláttalan szexualitás, s benne pl. ez a "először kiélem magam" mentalitás is, nem egy járható alternatíva, különösen azért, mert generációkon átívelő hatása a népességfogyáson keresztül ellehetetleníti a társadalmakat a boldogtalanságok szétterjedésével, és a civilizációnkat létben tartó, magasan kvalifikált szakértők hiányának orvosolhatatlanságával. A sok felhalmozódott öreg mellett se elég fiatal nincs, aki forrásokkal, szolgáltatásokkal látná el a bonyolult infrastruktúráinkat, se olyanok, akik visszaállíthatnák a társadalom helyes működéséhez szükséges minimális népességmegtartást, mert a gyerekkortól kibontakozó boldogtalanságban ez nem lehetséges. Olyan életmódban meg, amely - a fentiekben - bizonyítottan traumák sorozatához vezet, a remény erre még kisebb, bármely új irányokkal hitegetik, sőt manipulálják a fiataljainkat.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.17. 18:57:50

@moonshadow: Szerintem meg te is abba a hibába esel bele, amibe nagyon sokan a párkapcsolatosdiban.

Ebben a világban nem lehet elvárni egyetlen embertől sem, hogy a másikkal egy színes, gazdag, érzelemdús párkapcsolati életet alakítson ki, ami ráadásul nem elég, hogy 100%-ig kielégítő, még évtizedeken át izgalmas és mozgalmas is.

Majd amikor ez a hülyeség szükségszerűen befuccsol, akkor kezdődik a hibáztatás - persze főleg a másiké -, amit itt is bőséggel lehet olvasni. Mondjuk eddig úgy látom, hogy a világon mindenki ezt a játékot tolja, anélkül, hogy észrevennénk, hogy mi van.

Egy párkapcsolat nem lehet egyszerre: változatos, tökéletesen monogám és élethosszig tartó. Ebből max kettő jön össze. Most az, hogy valaki 30 vagy 40 évesen, jó sok partner után úgy érzi, hogy egy adott krapekkal vagy nőcivel szeretné végigtolni a B oldalt, azt ne nevezzük már tökéletesen monogámnak. Ahogyan magamat is inkább hűségesnek tartom, mert bárhogy is nézem, a feleségem is csak egy sorszámot húzott nálam. Az utolsót, igen, de a monogámia elvileg nem azt kéne, hogy jelentse, hogy amíg egy nővel vagy, addig nem vagy másikkal.

A "kiélés" azt jelenti virágnyelven, amit Irénke is leírt. Lényegében a változatosság mint szempont háttérbe helyezését.

Azt pedig hallottam és szerencsétlenségemre láttam is már párszor, hogy mit hívnak általában a házastársak között a "dolgok feldobására" tett kísérleteknek. Maradjunk annyiban, hogy a fékeveszett kefélésektől, amelyek után a szégyen úgy mar, mint a sav, és nem bírsz végigmenni az utcán egyenes tekintettel, na az nem olyan. Itt most három lehetőség van: vagy valakiben vannak ilyen vágyak, de ezt elfojtja, ezért vagy zsörtölődés formájában zúdítja a partnerére (hisz idő lesz rá), vagy sosem voltak ilyen igényei, vagy már alapból kiélte az ilyen irányú vágyait.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.17. 19:03:46

@body_andras: Oké, de azzal még kiegészíteném, hogy én 99%-ban olyan embereket ismerek, akik ezerszer előbb panaszkodnak, írják le, hogy mi kinek a hibája, meg kezelik az egész szex kérdést mondjuk harmadik vagy negyedik legfontosabb dologként az életükben, oszt indulatot meg mégis ez generál a legtöbbet.

Ha valakinek fontos a szex, akkor az úgy áll hozzá, hogy ha Budán lakik és Pesten van az áhított punci, akkor levágja a faszát, és elhajítja keletre, mert így még mindig nullánál nagyobb az esélye, hogy a nuniban landol.

Érted? Akinek a szex a fontos, mégpedig NAGYON fontos, az nem hagyja, hogy munka, család, lóvé, gyerekek, társadalmi normák vagy hasonlók akadályozzák ebben. Na ilyen embert én nem sokat ismerek, talán néhány tucattal találkoztam egész életemben. A legtöbbek elsősorban ügyvédek, családanyák vagy fociszurkolók, és ez az identitásuk, érdeklődésük alapja, a szexualitás világában csak kitérőket tesznek.

Reactor 2022.02.17. 19:23:01

Sz'tem igaza van Puerto Prince-nek. Egy bizonyos idő elteltével az ember MINDENRE ráunhat. Lehet valakinek a "tőtöttkápi" a kedvenc étele, ha mindennap azt kellene ennie, SZVSZ pár év után már tarkólövést kérne ebédre helyette.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.17. 19:45:20

@Creativus: Szerintem teljesen tévedsz, éspedig ez abból is látszik, hogy mit gondolnának erről a gondolatmenetről azokon a helyeken, ahol az általad ekézett "nyugati civilizáció" nem az alapvető norma.

Kristálytisztán előttem van, ahogyan a nyolcvanas években falusi rokonokkal valami családi összeröfin az volt a téma, hogy lesznek-e még templomok az új évezredben. A falusi rokonok azt mondták, hogy hát persze, hogy lesznek, mert igazából a falusiak ott jönnek össze, az az élet ritmusának egy része, hogy vasárnap istentisztelet van. A városi rokonok meg azt mondták, hogy addigra már mindenki be fogja látni, hogy ez az egész tök fölösleges, és sokkal jobban tennék, ha kipihennék magukat, kapálnának a szőlőben vagy társadalmi munkával töltenék a vasárnapot.

Abban mindenesetre senki sem vitatkozott, hogy a vallás meg az istenhit mint olyan egy gyermeteg butaság, és mivel kiderült, hogy nincs isten, ez csak egy mese, ami arra jó, hogy a hiszékeny és tudatlan embereket jámbor adófizetőkké lehessen alakítani.

Aztán meg lehet nézni, mi lett ebből, de most nem erről akarok beszélni, hanem arról, hogy ez egy olyan kor volt, amikor a pozitivizmus és a modernitás eszméje áthatotta a társadalmi közgondolkodást. Ugyanez látható abban az attitűdben is, hogy minden betegségre van egy orvosság, és az orvos arra való, hogy a "hibás" biorobotot kijavítsa.

Az egész pozitivizmus és modernitás pedig, hogy úgy mondjam, felnőtt emberekből indult ki. Abból indult ki, hogy az életben érnek minket sérelmek, károk, fájdalmak, stb. de ezekre van megoldás, és különben is, ezek a problémák a Maslow piramis olyan magas fokán vannak, hogy ha az ezekkel való foglalatosság széles tömegek mindennapjait tölti ki, akkor a társadalom nagyjából egészében csak urizál.

És lássuk be, ebben van is valami. Ezt azonnal meg lehet tapasztalni, ha megnézzük, hogy mennyit picsog egy olyan ember, aki naponta küzd az életben maradásért, meg egy olyan, akinek az a baja, hogy az apja helyett egy pótapja van a háromszobás, fűtött lakásban.

Kiderült, hogy az emberek többsége nem akar felnőni, eszében sincs felelősséget vállalni, nemhogy a tetteiért, de még a saját boldogságáért sem. A képzett, iskolázott, felvilágosított emberek tömegei úgy szomjazzák az irracionalitás és elnyomás különböző formáit, mint Mia Melano az afrikai apatejet. Amint az emberek kaptak egy szippantásnyi kis friss levegőt abból, hogy milyen nem megdögleni valami járványban, háborúban, vagy éhbérért folytatott kegyetlen munkában, az első néhány évtized után menekültek vissza a szoknya mögé. Mások horoszkópokba temetkeztek. De teljesen mindegy, mert bárhova is mentek, ott tárt karokkal várta őket a gazdaság, és így sikerült visszabutítani a tömegeket egyfajta gyermeki irracionalitásba, amit te is kifejtettél itt.

A gyermeki világképpel pedig az a baj, hogy lehet, hogy nagyon szép, de sajnos nem igaz.

A házasságok, családi kötelékek és emberi viszonyok nem azért bomlanak fel, mert a szexuális forradalom szétverte a családokat és megszűnt a tradicionális élet. A világban megindult egy tömeges mobilizáció a társadalmi létrán éppúgy, mint a határokon át. Ebből a keleti blokk kevesebbet látott, mint más területek, de a lényeg ugyanaz. A nők tanulhatnak, dolgozhatnak, stb. ebből kifolyólag kiderült, hogy gyereket vállalni nem a világ legnagyobb egyszarvúhányással tarkított öröme a nők számára sem.

A férfiak rájöttek, hogy semmi kedvük megosztani az élet nehézségeit a nőkkel, ha egyszer elsősorban a szex és a hobbijaik érdeklik őket.

Kiderült, hogy a munkatársaid, barátaid esetenként sokkal jobb fejek, mint a családod. Ráadásul sok esetben megbízhatóbbak is. Egyszerűen kívül-belül jobban járhatsz velük, mint akikhez a vér köt.

Aztán világossá vált az is, hogy ha valaki hajlandó nyelvet tanulni, akkor 100, 1000 vagy 10.000km-rel arrébb belecsöppenhetsz egy olyan közegbe, ahol neked ideális feltételek vannak, akár a munka, akár az éghajlat, akár a nők szempontjából. Sőt, azt is meg lehet tenni, hogy felnősz valahol, ahhoz a közeghez kialakítasz egy viszonyt, majd ennek fényében eltöltöd valahol a 20-as és 30-as éveidet, majd családot egy harmadik helyen alapítasz, és végül egy negyedik helyen töltöd a nyugdíjas éveidet.

Ezek miatt, és nem a szabad szexualitás miatt esik szét a tradicionális család, és ezeket nem lehet visszafordítani.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.02.17. 20:37:10

Persze, hogy nincs olyan, hogy valaki kiéli magát. Egy ember maximum csak kiégni tud.

_krampampuli_ 2022.02.17. 20:51:19

@Creativus:
Szerintem pontosan jól látod a lényeget, én egyetértek veled!
Még annyit tennék hozzá, hogy a szabadság nem azt jelenti, hogy azt teszek, amit akarok, hanem azt, hogy nem teszem meg, amit nem akarok. De ezt sokan képtelenek értelmezni.

Cirigli Jenő 2022.02.17. 21:16:33

@_krampampuli_:
Nagy bánatomban felvidít,
Ha iszom egy krampampulit.
Nekem is tetszett amit a jóember mondott…akár úgy van, akár nem.:)

Lorrh 2022.02.17. 21:23:22

@Puerto Prince: én inkább veled értek egyet, mint patetikus, sokatbeszélő kollegával, aki teljesen hamis következtetéseket von le a jelenségekből, hogy igazolja a saját, szúk mezsgyén mozgó nézeteit.

_krampampuli_ 2022.02.17. 21:29:37

@Cirigli Jenő:
Csak óvatosan ám a krampampulival, semmitől nem lehet olyan könnyen becsókolózni, mint attól... :)
Bárcsak ne az lenne, amit Creativus írt, nagyon sötét képet vázolva, de hát meglehetősen az van...

Cirigli Jenő 2022.02.17. 21:39:52

@_krampampuli_: tudom ám! A Dudujka-völgy legendája nem vehető félvállról!:)))

antisocialnetwork 2022.02.18. 04:58:20

Köszönjük Emese. Megtudtuk, hogy nem vagy a piacon egy kelendő árú.Ez most életszagú, hogy itt sírsz, a "barátnőd" dolgai miatt. Tudjuk, hogy rólad van szó. Legalább magadnak ne hazudj. Első lépés, a gyógyulás felé.

MsIreneAdler 2022.02.18. 07:58:43

@Puerto Prince: szerintem túl van tolva ez az izgalom, szenvedély hajhászás. A szürke hétköznapokra meg már sokan azt hiszik, hogy itt a vég meg hogy ez már depresszió. Vérmérséklet és kor kérdése is mondjuk, de pl én már kifejezetten annak örülök, ha nem történik semmi váratlan, rendkívüli dolog :).

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.18. 15:48:37

@MsIreneAdler: valóban túl van tolva. Ráadásul magamon is látom, hogy 13, 23, 33 meg 43 évesen mennyire más vagyok, mennyire mást szeretnék. Gondolom más is így van ezzel

Sztravinszka 2022.02.18. 15:59:58

A poszter férfi, kb. 4 dolog utal erre.
Barátnőjét lecsajozza.
Odavan a nőért, erről szól a poszt. Fele.
A kiélés témáján pasik rugóznak ilyen értetlenül.
Exét éjjel névtelenül hivogatták, aki egyből felhívta... a volt pasiját, nem a volt nőjét. Bónusz: tényleg van olyan picsa, aki éjjel pasikat hívogat?

bordon 2022.02.20. 05:34:10

Aki fiatalon nagy kan volt, az nehezen fog belenyugodni, hogy ennek vége.
Nyilván aki fiatal fiúként szerencsétlenkedett, nem tudott dugni, az aztán örül, ha kap egy alsópolcos feleséget és bele se gondol, hogy lehetne más, több, vadabb, változatosabb. Mert neki nem is lehetne...
Úgy könnyű hűségesnek maradni, ha kísértés sincs, mert nem kell az illető senkinek, csak a párjának, annak is jobb híján.
süti beállítások módosítása