Nem vált be az új pasi? Sajnálom...

2022. március 21. 07:20 - csajokespasik

„A hetekben történt, hogy az exem bejelentkezett, elég szokatlan stílusban. Mármint szokatlanul kedves volt” – Amikor egy nő megbánja a szakítást, az onnan látszik a legerősebben, amikor megírja az exének, mennyire nem jött be az új jelölt.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Én viszonylag későn, 24 évesen vesztettem el a szüzességem, ami férfiaknál nem túl gyakori dicsekvéstéma, de így névtelenül minek is hazudjak alá. Azt sem fényezem, hogy az első után a kapcsolataim zöme úgy alakult, hogy többnyire a nők szedtek fel engem. Talán a tapasztalatlanságom vonzotta őket, bár egyik se volt olyan nagyon tartós kapcsolat. Nagy baráti társaságokba jártam mindig is, nem a csajozás szándékával, de hagytam, hogy alakuljon. A legutóbbi exemmel is így jöttünk össze, 10 hónapig tartott vele.

Ő leragadt a féltékenységnél, de mégis sok volt számára a heti két tali. Végül is mindkettőnk döntése volt a szakítás, de ő vetette fel. Én jártam jobban. Telt-múlt az idő, nekem lett új barátnőm, aki érettebb gondolkodású, mint ő volt. Jobban tudtam a melómra is koncentrálni, nyugisabb helyre kerültem, valamivel több pénzért.

A hetekben történt, hogy az exem bejelentkezett, elég szokatlan stílusban. Mármint szokatlanul kedves volt. Kérdezte, mi van velem, majd kérés nélkül elkezdte mondani, vele mi van ...hogy a pasija csak szexre használja, átverte, nem vesz neki semmit, mindent felesbe fizetnek, erőszakos. Én meg mondtam, hogy sajnálom. De ez úgy naponta megismétlődik: írja, hogy hiányzom neki. Hát, nem én voltam az, aki annyira pánikszerűen akart új kapcsolatot, hogy kb. bárkivel összejönne. Ha ír, válaszolok, vagy meghallgatom, de ennyi.

 
6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9817785598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_krampampuli_ 2022.03.21. 10:20:54

Udvariasan, de nagyon határozottan közölném vele, hogy foglalt vagyok.
Valami azt súgja nekem, hogy nem engedted őt még el, ugyanannyit jelent számodra, mint a jelenlegi "érettebb gondolkodású" barátnőd. Vagy többet...

Lorrh 2022.03.21. 11:02:58

@_krampampuli_: jajj már - hogy megindult a fantáziád!
Írj te is egy ilyen "izgalmas" "eredeti" sztorit.
Sztem neked jobban menne, mint ez a gyenge minőségű, összecsapott, hétfőiselejt.

_krampampuli_ 2022.03.21. 12:08:38

@Lorrh:
Hajaj... Ha leírnám, amiben jelenleg is benne élek immár másfél éve, úgysem hinné el senki, végképp kreálmánynak gondolnák. ;-)

Amúgy ezek kb. mind kitalált sztorik, csak olyat játszunk, mintha valós élethelyzetekre reagálnánk mi itt.

Reactor 2022.03.21. 16:57:45

10 hónap? Nálam még mindig 5 hónap a rekorder.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.21. 17:09:48

@_krampampuli_: én simán elhiszem, az emberek bármire képesek ha szexről van szó

Lorrh 2022.03.21. 21:00:20

@_krampampuli_: én simán elhiszek már mindent, mert ami nálunk is a családban történt... az olyan mint egy sok fantáziával kitalált és túltolt horror sztori.
Csak azért nem írom meg, mert az eset eredetisége miatt ráismernének ex csajom nővérére.
süti beállítások módosítása