Zavarja, hogy már másik barátom van

2022. április 08. 07:55 - csajokespasik

„Kijelentette, nincs kedve hozzám. Én meg azt, hogy oké, nem borzolom tovább az idegeit szörnyű jelenlétemmel, soha többé nem kell látnia” – A viharos kapcsolat szakítással végződik, ám a romantikában és gyalázkodásban egyaránt jártas vendéglátós még így sem adja fel.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Tavaly megismertem egy férfit, első blikkre rendes, jól szituált, humoros. Meghívott aztán magához, budai lakás, szép kilátás, ígéretes minden, a romantikához is konyít, jó hangulatot csinált, ért hozzá, mert vendéglátásban dolgozik. A szabadnapjainkon találkoztunk. Aztán felvett egy hülye stílust, rendszeresen úgy szólított meg, hogy „mit vacakolsz már ennyit, asszony!” és ehhez hasonlókkal kápráztatott. Mindig siettetett, hiába nem kellett rohannunk, pedig én nem vagyok egyáltalán az a pepecselős. Egyszer kiabált csak velem, amikor elfelejtettem mobilt vinni magammal, nem tudott elérni, és negyed órát késtem tőle... Aztán mindig a szememre vetette, hogy nem tudok főzni bonyolultabb kajákat.

Szidta az anyámat, hogy ő k*rt el ennyire (saját szavait idézve) neveletlen vagyok. Aztán megvádolt, hogy az egyik bulin, amire hívott, flörtöltem az egyik kollégájával (akiről azt se tudtam, hogy létezik, nem tudtam, kire gondol) mondta, hogy ne játsszam a hülyét, aztán mutatott róla képet, de halvány fogalmam sem volt róla így se, nem emlékeztem, hogy akár köszöntem volna is neki. Nem hitt nekem, mondta, ez így nem megfelelő neki, csalódott bennem, javasolta, hogy külön járjunk szórakozni, inkább ne is lássa, miket művelek... Amikor ő nevetgélt egy buta csaj viccein órákon át, az persze nem számít flörtnek.

Végül kijelentette, nincs kedve hozzám. Én meg azt, hogy oké, nem borzolom tovább az idegeit szörnyű jelenlétemmel, soha többé nem kell látnia. Decemberben szakítottunk. És március végén elkezdett nekem olyanokat írni, hogy látja, van más barátom, jól érezte, hogy milyen vagyok, hogy „nem bírtad ki” és olyanokat írt, hogy úgyse fog működni, és nem tudja, mit akarok...- zsinórban ilyenek. Nem áll össze, mit akar elérni ezzel? Értem, hogy zavarja, ha van már más, de annak nem értem a logikáját, hogyha vissza akar édesgetni, miért a vagdalkozástól remél bármit is? Írtam neki, hogy bármit is remél, nem fog megtörténni.

 
8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8517800277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nOniCk 2022.04.08. 08:21:11

Értem, de nekünk ehhez mi közünk? Fényezed magad, hogy milyen kapós vagy? Szuper, veled örülök!

Lorrh 2022.04.08. 08:28:28

Már ott szánalmas a történet hogy nézegetik egymást a közösségi médián.
Neked van gerinced amúgy? Aki így kivágott mint macskát szarni azt miért nem tiltás-törlés?

Agyonrágott sztori, kb ötezer ilyen poszt volt már.

Reggel laboron voltam: vérvétel, béltükrözés, ultrahang, már van pici keze meg lába a babának!!!

_krampampuli_ 2022.04.08. 09:34:17

Ennek a posztnak az életszerűsége megint csak olyan, hogy a hihetősége alulról közelíti az 1%-ot.
De ha mégis él olyan nő, aki így járt, akkor azt tudom javasolni, hogy egyetlen választ írjon az exének; amelyben szépen, választékosan megköszöni, hogy anno kidobta őt, ezzel lehetővé tette, hogy immár egy normális, kiegyensúlyozott, szeretetteljes kapcsolatban él.

Cirigli Jenő 2022.04.08. 21:19:32

Ne basszál már ki velünk!

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.08. 21:21:14

@Cirigli Jenő: ugye? Ez felháborító! Nem ezért jövök ide éjnek évadján...

Cirigli Jenő 2022.04.08. 22:57:22

@Puerto Prince: teljesen ki vagyok égve testileg-agyilag. Erre baszki ilyen faszságok vannak itt!

antisocialnetwork 2022.04.09. 08:16:05

A Lidl meg 7kor nyit. És akkor mi van.
süti beállítások módosítása