Még a múltamra is féltékeny...

2022. május 10. 07:37 - csajokespasik

„Úgy vagyok vele, hogy az ő érdekében szakítanék is, mert lehet, hogy egyelőre nem barátnő kéne neki, hanem valami terápiaféle” – A pasinak minden alkalommal szerelmet kell vallani, és amennyiben elégedett a produkcióval, a két tenyere közé fogja a barátnő fejét, hogy csókokkal halmozza el. Áá, ez kicsit se parás.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A barátommal idén lennénk két évesek. Szeretem észrevenni a problémákat, de nem keresem őket, viszont ha az orrom előtt vannak, azt felfogom. Azt is látom, hogy ő mennyire szenved néha, ideges, gyakran rajtam vezeti le, de utána belátja és bocsánatot kér. Jó, felnőtt kapcsolatban élünk, beszéljünk meg mindent. A jóban-rosszban rész oké, de az „amíg a halál el nem választ” rész már nem feltétlenül.

Sok nő attól fél, hogy 50 évesen is egyedül vergődik majd a világban, férfi nélkül, és emiatt bármit elnéz. Vagy rossz házasságból nem akar kilépni, pedig tudja, hogy már semmi sincs, ami összetartaná őket.

Azt is tudom, így kommentben sem kérem, hogy a fiatal lányok cserélgetik csak a pasijukat a fehérneműváltás gyakoriságával egyenes arányban.

Ő fiatalkorában szedett valami gyógyszert, de nem részletezte nagyon, ahogy összeállt nekem, szerintem dühkitörései voltak, de ez nem biztos, csak következtetek. Előfordul, de nem ez a jellemző rá. Az már inkább, hogy kisajátító és még a múltbeli dolgaimra is féltékeny, amik jóval előtte történtek, nem is súlyosak, amúgy semmi jelentőségük már, teljesen átlagosak. Aztán minden alkalommal meg kell erősítenem neki, hogy szeretem, azt is, hogy mennyire. Ha elégedett a válasszal, akkor a két tenyere közé fogja a fejemet és úgy csókolgat, ami megint nem tetszős vonása.

Sok mindenre már megtanítottam, ami magától nem ment, és beszéltem vele ezekről, állítja, hogy megváltozik, de még nyomát nem láttam. Úgy vagyok vele, hogy az ő érdekében szakítanék is, mert lehet, hogy egyelőre nem barátnő kéne neki, hanem valami terápiaféle. Ti ezt hogy látjátok? Mindig próbálok határozottan fellépni, mert szerintem nem így működnek a párkapcsolatok.

B.

 
12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7317827777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antisocialnetwork 2022.05.10. 15:40:46

Egy fokkal jobb iromány, de még nem az igazi. Úgyhogy: Kedves B.! Egyrége srégi Bros számmal válaszonék : Drop the boy.

jegeskaveee. 2022.05.10. 15:41:58

A stílus hasonlít a tegnapihoz...

Lorrh 2022.05.10. 16:18:27

@jegeskaveee.: mert ugyanaz a személy írja évek óta ezeket a posztokat. Ez a munkája, ezért kap fizetést. (ezééért!!???)

Billy Hill 2022.05.10. 22:32:23

"Aztán minden alkalommal meg kell erősítenem neki, hogy szeretem, azt is, hogy mennyire. Ha elégedett a válasszal, akkor a két tenyere közé fogja a fejemet és úgy csókolgat, ami megint nem tetszős vonása."

Ahogy a KKK-s csávó kérdezi Dr Genyától a Jerry Springer-ben: "Ez valami bolond...?"

body_andras 2022.05.11. 13:14:01

A) Nem szerette őt az anyja és retteg az elutasítástól;
B) bevallottad neki, hogy az exeidnek seggbe is engedted, de neki már nem, és ez felháborítja;
C) mindkettő

kvadrillio 2022.05.12. 07:24:55

jahhh... most a híradóbanm.. állófaszú genetikai korcsok a magyar BORDÉLYHÁZBAN !!!!! (amúúúúgy parlament volt valamikor !!!)..., mielőtt nem nyomtak be olyan korcsokat mint JAKAB, FÖLDI, VOLNER..NAMEGA GRÉCZY..... +KEZÉBE NYOMTA A NEMISZERVÉT ÉS KIMONDTAS M EG AKARJA "BA.NI !!! na EBBŐL MÁR ELEGE VAN A MAGYAR NÉPNEK !

kvadrillio 2022.05.12. 07:26:09

@kvadrillio: moslék politikusok gyülekezete !!!

Dorottya Hrabovszky 2022.05.12. 08:23:15

Saját érdekedben sürgősen olvass el mindent, ami a nárcisztikus személyekről szól. Be fogod látni, hogy rajtad kívül álló okból ilyen és ezen semmi de semmi nem változtathat. Menekülj, mielőtt teljesen az őrületbe kerget!

Almandin 2022.05.12. 13:21:42

@Dorottya Hrabovszky: Lehet nárcisztikus, de borderline is. Az utóbbi nem annyira "felkapott" rendellenesség, kevesebb cikk, videó születik róla. Hasonló tünetei lehetnek.
A konklúzió viszont jó. Ennek az embernek terápiára lenne szüksége, mert így minden kapcsolatát tönkreteszi. A párjának se kötelessége ezt eltűrni.
www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/2453/borderline-szemelyisegzavar

Lorrh 2022.05.13. 09:12:41

@Almandin: imádtok távdiagnosztizálni ilyen kamu posztokat? ez nem valódi eset, hanem összeollózott fércmunka ám!
Mindegyik végén a marketing duma, amit az írás tanfolyamon meséltek neki, hogy meg kell szólítani a közönséget,be kell vonni.
Titeket sikerül bevonni.
LOL

Almandin 2022.05.13. 13:09:46

@Lorrh: Teljesen mindegy, hogy kamu poszt-e, vagy sem. A való életben is sok ilyen kapcsolat van.

Lorrh 2022.05.13. 14:04:23

@Almandin: óóó királylány, mit tudsz te a való életről !? :-)
süti beállítások módosítása