A szeretet számomra felfoghatatlan foka

2022. május 26. 07:45 - csajokespasik

       

                A negyvenes barátnő bevallja, hogy még élni szeretne és bárkivel lefeküdni, ha egy bulihelyzet úgy hozza, ám azt is megjegyzi, ha a párja emiatt elhagyja, hitvány alak. A pasi visszataszító lelkesedéssel megy bele az alkuba.        

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Egyik ismerősöm helyzetét írnám le:

mindketten 40esek, a nő tartja magát jobban, a pasi elhízott, kopaszodó. Évek óta együtt vannak. A nő elmondta neki, hogy jó ideje másokkal is megosztja magát, hogy már régóta csalja, és ezután is el fog járni, ha hívják. Hozzátette, hogyha emiatt elhagyja a pasi őt, akkor hitvány alak, bár megértené, de nagyon sajnálná – mert szereti. A pasi ezt a dumát is bevette és elfogadta, hogy a csaját minden héten más használja. Állítja, hogy így is szereti, nem tudna nélküle élni. Sőt, még azon agyal néha, hogyha összevesznek, mivel járhatna kedvébe, mivel tudná kiengesztelni... még ő kúszik neki. Ha nincs a kedvence az egyik boltban, átmegy a másikba, vagy a harmadikba.        

       

               Ki hoz ebben a helyzetben igazán áldozatot ? Az érzelmi megcsaláson ugye már túl van, mert a normál érzelmek ebben a felállásban már mind rég csúfosan kifújtak köztük. Marad a megszokásból való együttélés. Szerintem ezt keverik össze a szerelemmel.

A nő hobbija elfogadásra került, nyíltan ki lett mondva, és a pasi belement. Annak ellenére imádja és a tenyerén hordozza, hogy szíve hölgye minimum bármilyen betegséggel meglepheti, bármit hazacipelhet neki bárkitől.

Van itt bárki, aki azt mondaná, hogy ez a szerelemnek egy igen magas foka már, amit a hozzám hasonló maradiak soha nem érthetnek meg, és ami már túl van a testiségen, mert annyira tiszta? Szerintem inkább ótvar, undorító, megérdemlik egymást, és jómagam ezt egyetlen nőnek sem nézném el, amelyik pali meg elnézi, elfogadja, az nem férfi, és nem is pusztán a legkényelmesebb papucs, hanem az emberi létforma legalja. Én így látom. Bár úgy is lehet mindezt látni, mint a klasszik viccben: jobb egy kis üzletben benne lenni 10 %-kal, mint egy kockázatosban 100al.          

 

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4317840585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.05.26. 09:06:52

Az, hogy valaki kopaszodik, az nem azon múlik, hogy elhagyta-e magát :D
Baromi sok igényes kopasz/odó pali van.

A csávó különben meg tud élni, mivel nyugodtan ehet-ihat kedvére, mozogni sem kell eljárnia (max a boltba ajándékért), kapcsolgathatja a tévét a kanapén, pisszentgetheti a sörcit, és egy olyan negyvenes nőt dughat, akit mások is igen szívesen gyömöszölnek - és aki mindennek ellenére sem hagyja el. Kurva sok csávó pontosan erről álmodik, csak túlságosan vak az egójától, hogy elengedje a csaját időnként mással is henteregni.

Zárójel... egy idő után szerintem ez egyáltalán nem számít. Aki már kipörgetett elég partnert 20-25 év alatt, ott nem mindegy, hogy az aktuális palija a 84. vagy a 85.? Mert amikor valakinek volt 5-10 partnere az életben, az egész olyan dörti meg erkölcsileg elítélendő, de bizonyos számok felett szerintem ennek minimális a jelentősége.

Ha megmossa, olyan mintha új lenne!

Lorrh 2022.05.26. 11:17:17

jajj de ótvar begyöpösödött patriarchális elnyomó birtokló a posztoló szemlélete!!!

Poliamória - ez a kulcs szó, manapság nagyon meg a többes sokas felállás, a multikulti multiplex multiversum poligámia hisztográfia liberál dilettantista kronológia!!!!

Lorrh 2022.05.26. 11:19:51

"klasszik viccben: jobb egy kis üzletben benne lenni 10 %-kal, mint egy kockázatosban 100al"

még ezt is rosszul tudja! nem a kis üzlet - kockázatos üzlet az ellentétpár, hanem a kis üzlet+egyedüli tulaj - nagy üzlet+társtulaj.

összecsapott poszt, kettes alá.

antisocialnetwork 2022.05.26. 18:40:43

Végre egy kamu poszt a szexről is! Ja nem :(

jwkllr 2022.05.27. 06:11:42

Pasi adjon magára, tyúkot kidobni!

Burgermeister 2022.05.27. 06:39:08

Sok ilyen van csak eppen titokzokniskodas van. itt legalabb oszinteseg. Megmossa akkor nincs gond. Javaslok egy 3ast, vagy egy cuckold partit.

dekás dezső 2022.05.27. 08:00:41

Teljesen mindegy csak ne ordítson az asszony. Tv, kaja, meg ágy legyen a többi le van szarva:D

Frh 2022.06.01. 15:56:18

Ez már nem papucs b..meg, hanem gumicsizma! A fejére kéne húzni ennek a férfinak csúfolt kopaszodó lénynek. Az ekkora megalkuvást már tanítani kéne.
süti beállítások módosítása