Engem most meghódítottak vagy felszedtek?

2022. július 05. 07:49 - csajokespasik

       

               „Nem is értem, miért hagyják el őket a nők. Ja, hogy nem bírják a böfögőversenyt? Van ilyen... ” – Az együtt nyaralás mindig sarkalatos pontja a párkapcsolatoknak, mert akár a nem túl kedvező oldaláról is megismerhetjük párunkat. Posztolónk azon töpreng, hogy a pasija csak a szolgalelkűségét szereti benne, vagy mást is?        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Egy múlt heti posztra reagálnék, annak a dolognak a kapcsán, hogy mennyire vállalja be valaki a megalkuvást egy közös, hosszabb nyaralás alatt. Én kicsit félek az együtt nyaralástól, mert 3 éve ugyanazt jelenti nekem. Ismerős nyaralójába mennénk megint. Mit jelent ez számomra? Házvezetői és pincérnői teendőket. Beszerezni az alapanyagokat, gondoskodni a csapatról, mosni-főzni magunkra + az ő 4 haverjára. Mosolyogva. Zokszó nélkül. Én leszek az egyetlen nő, nyilván az ő párjaik azért nem jönnek már, mert nekik az a pozíció nem buli, mint amit én bevállalok a páromért. Ő nem gondol abba bele, hogyha ugyanazt csinálom ott, mint otthon, az nem nyaralás nekem.        

       

               Érdekes, hogy a haverjai nem olyanok, mint ő, ezért nem is értem, miért kell velük mennünk. Amelyik srác egyedülálló, azt vallja, hogy a nő a mai világban gyakorlatilag egy a fogyasztási cikkek közül: ha nem teljesít az elvárásoknak megfelelően, akkor ráunnak, jogosan, dobják és jöhet az új, de természetesen nekik soha semmi kötelezettségük és felelősségük nincsen. A barátom nem olyan, mint ők, mégis amikor velük van, képes lesüllyedni hozzájuk és utánozni őket. Nem is értem, miért hagyják el őket a nők. Ja, hogy nem bírják a böfögőversenyt? Van ilyen...

Régen még azt mondták, „meghódítani egy nőt”, ma azt, hogy „felszedni”. Azon töprengek, hogy akkor engem most meghódítottak, vagy csak felszedtek? És amit a párom valóban szeret bennem, az csak a szolgalelkűségem? Nem mondom, hogy nem köszöni meg, mert hálás, részben ezért is csinálom, de más szemszögből nem tudja átlátni ezt.          

 

 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6317875171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2022.07.05. 08:37:14

Tündérem, nem hódítottak, nem is szedtek, hanem becsicskultál.
Valamiért biztos nem akarsz ezen összeveszni a pároddal de a haverjainak nyugodtan mondhatod hogy "etesd meg magad és rámolj el magad után, te szánalmas óriásbébi". Egyből kiderül, kit szeret jobban a hapsid.

bordon 2022.07.05. 09:24:20

Posztoló ne menjen a pasija haverjait kiszolgálni. Az nem nyaralás. Ha a faszija nem érti ezt meg, akkor lehet más nőt keresni. Mind a nők, mind a férfiak általában egy kritériumlistával a kezükben keresnek párt. Ha a párjuk nem felel meg az elvárásaiknak (idióta haverok, nem dolgozik, hűtlen, nincs közös jövőkép) akkor szakítanak az értelmesebb emberek. Azok, akik meg Stockholm-szindrómában szenvednek, maradnak a szar kapcsolatban és majd jól megbánják a halálos ágyukon, hogy elcseszték az életüket.
A posztoló lassan eldöntheti, hogy kinyitja-e a száját és elmondja-e a pasijának, hogy milyen életet akar, ad egy esélyt, hogy változzon, vagy szakít vele és boldog lesz egyedül vagy mással.

bordon 2022.07.05. 09:26:25

@body_andras: Eleve oda se kell menni szolgálónak. A haverok női is azért nem mennek, mert egy kanbuliba nem vágynak.

csorsza 2022.07.05. 09:31:12

Nem tűnt fel, hogy a többi nő nem jár ebbe a buliba? :) Vajon miért nem? :)
Ha meg ez A közös nyaralás a hapsiddal, akkor gratulálok. Ne légy buta.

Rubasov nertárs 2022.07.05. 13:41:50

"És amit a párom valóban szeret bennem, az csak a szolgalelkűségem?"

Ez a poszt kulcsmondata, illetve kérdése. Valóban jó helyen kapizsgálsz: a 2, de inkább 3 szintkülönbség miatt, nem mint nő jössz be neki elsősorban. Férfija válogatja ki mit kér a szintkülönbségért cserébe, a te faszid full service-t vár és nem csak magának. Te ezt persze szívesen teszed, hisz megköszöni (ó micsoda úriember), meghát a tiedhez 2-3 kategóriával jobb test és anyagi helyzet dettó ott van a pakliban a köszin kívül.
Mivel a saját szinteden lévő férfiak nincsenek rajta a radarernyődön, így szakítani nincs értelme, hisz a következő lovag is meg fogja kérni a szintkülönbség árát, mégha nem is pont ugyanúgy ahogy a jelenlegi. A jelenlegi hapsi előnye, hogy ismered a feltételeit, míg egy idegenét nem. Ki tudja mit kérne cserébe egy másik, lehethogy BDSM-et kéne bevállalnod például.
Jó tanács: maradj szépen mellette, ha eddig is kárpótolt a jó test és anyagi helyzet, ezután is kárpótolni fog. Go on, take it!

gigabursch 2022.07.05. 16:30:44

Jajj istenem!

Hölgyem! Ön dönt! Mit vár el a kapcsolattól. De utána tisztázni is kell...

látjátok feleim szümtükkel 2022.07.05. 18:10:07

Nem kell itten akadémikuskodni a témában. Posztoló egyszerűen egyedül, vagy barátnővel menjen nyaralni ( nekem is kell énidő ), hiszen egész évben a "párjátval" nyaral. Ha a fickó elviseli és kibírja, akkor ez egy jó kapcsolat. Ha nem, akkor lapátra vele.

VOGAben 2022.07.05. 19:04:01

De jót röhögtem ezen. Menjen a srác csak a haverokkal! A csaj meg találja fel magát, még jól is járhat. Vagy nem. De hát ez ilyen. Egy reálisan 10/5 nőnél, még a foglaltaknál is, "nyomják a csengőt" a tartalékosok. Ritkán kell beragadniuk még egy házasságba is.

God Harald 2022.07.05. 23:29:10

“ Azon töprengek, hogy akkor engem most meghódítottak, vagy csak felszedtek?”

Meg hát!
süti beállítások módosítása