A csaj és pasi barátság létezik, de...

2022. július 08. 07:33 - csajokespasik

       

               „… csak érett emberek között működik. Viszont ha az egyik fél többet akar, az ne fél év után és robbanásszerűen, számon kérően derüljön ki” – Több kapcsolat formálta Posztolónk jelenlegi megállapítását, így most már tudja, mit akar és mit nem, de arra külön felhívná a figyelmet, hogy a férfi méltóságnak is jót tesz, ha elsőre elfogadja a nemet.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! 27 éves nő vagyok, jelenleg egyedül. Sajnos azt figyeltem meg, hogy pár férfi bármit képes bekamuzni, hogy szimpatikussá tegye magát, vagy hogy könnyebben lefektessen valakit, és később derül ki, hogy nem is érdekli őket az a dolog. Például én spirituális gondolkodású vagyok, nem követelem meg, hogy legyen ő is az, de ne kamuzza már azt, mert úgyis kiderül.

Egyik ilyen helyzetben még a szakítás után is féltékeny volt valaki, úgy érezte, megcsalom, mert másokkal találkozom, pedig már nem volt köztünk semmi. Én abban hiszek, hogy előbb ismerjük meg egymást, aztán jöhet a többi.        

       

               Erre lehetne azt mondani, hogy arra ott a közösségi, de a Facebook amilyen könnyen kapcsolatokat építhet, ugyanolyan könnyen tönkre is teheti őket, csak emberek ezt nem akarják felismerni.

A másik meg a kapkodás, amikor minél hamarabb célhoz akar érni valaki, az udvarlás neki már csak időhúzást jelent, és ez valahol civilizációs betegség, hogy túl sokat akarunk belezsúfolni a fiatalság rövid éveibe. Gyorsan akarunk és mindent.

Létezik barátság férfi és nő között, nekem is több pasi barátom van, mint nő, és nem nagyon volt belőle konfliktus, követelés, vagy félreértés. Lehet, hogy szerencsés vagyok ebből a szempontból. Csak egyetlen olyan eset volt, hogy félreértett ő valamit, mert úgy két éve volt egy barátságom egy férfival, sokat jártam fel hozzá. Az volt a fordulópont, hogy egyszer csak minden átmenet nélkül, hirtelen döntötte rám, hogy szerelmes belém. És én voltam a hibás, mert nem vettem észre és nem úgy kezeltem.

Azt akarom mondani, hogy a férfi és nő barátság csak érett emberek között működik. Viszont ha az egyik fél többet akar, az ne fél év után és robbanásszerűen, számon kérően derüljön ki. Mondja meg, de fogadja el a nemet is.          

 

 

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6617877465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2022.07.08. 08:36:37

Persze, hogy létezik f/n barátság. Gyakorlatilag az egyetlen lehetséges forrás egy nő számára, ha igaz barátot akar az életben, a férfi populáció. Ugyanis a férfiak tudnak barátkozni. Nyilván, aki egy picit is többet fantáziál a csajról, abból már soha nem lesz barát.
Nem véletlen hogy Mancinak több pasi barátja van mint csaj (nyilván az általa vélt létszámokból gyököt vonva). Ugyanis a nők közötti igaz barátság ritka mint a fehér holló.
Van egy ősi mondás: az állítólagos barátnők közt nincs igazából barátság, ők esküdt ellenségek akik csak megfigyelik egymást addig a pillanatig amíg támadhatnak.

Olasz Bazsa 2022.07.08. 08:42:43

Végig olvastam, de... Mi volt a kérdés?
Itt egy csaj, aki barátzónáztat meg felhőztet pár pasit. Minden elfogadható külalakú nő körül folyamatában legyeskedik néhány béta orbiter, a leeső koncot várva. És?
Több férfi barátod van, mint nő? Nem csoda. A férfiak nem értik a nőket. A nő érti a nőt. Utálják is egymást.

bordon 2022.07.08. 14:53:52

Perszehogy van férfi és nő közt barátság, csak az sose a férfin múlik. A nő barátzónába teszi őket, ők meg reménykednek, hogy abból még lesz kefe. Akár évekig. Beteg dolog, de sajnos nem ritka.
@Olasz Bazsa: @body_andras: így van, a nők esetleg összeállnak, mint a nőstény elefántok, csordába, hogy kiutálják közösen a bikákat, ez a munkahelyi libaegylet, iskolai lányklikk, egyedülálló anyák siránkozóköre, egymást MLM álbizniszekbe belehajszoló "üzletasszonyok" ismeretsége. Ez nem barátság. Férfiak közt is azok képesek barátságra, akiket nem kizárólag nők neveltek (félre).

látjátok feleim szümtükkel 2022.07.08. 18:25:28

Kérdés, hogy mi barátság? Ha van rá pontos definíció, akkor lehet ragozni, hogy létezik-e férfi és nő közt barátság.

Lorrh 2022.07.08. 19:48:58

@látjátok feleim szümtükkel: van rá definició, ez a magyar nyelv. Amikor szómagyarázatokba fulladunk az a téma végét jelzi.

VOGAben 2022.07.09. 08:50:58

A látens/titkos buzibarát, na az talán hiteles. A többi mind le szeretne varrni, kétséged se legyen... Ezek hol szocializálódtak?? Csajokkal max haverkodunk, azt meg ők barátságnak élhetik meg de messze nem az! 20-25 éve tartó férfibarátságokhoz fogható barátnői kapcsolatok a nők között nem véletlenül mennek csodaszámba. Ritkábbak mint a piros varnyú... Nem is értik a haver és a barát fogalmak közötti diffit.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.07.09. 13:31:04

Túlpörgetjük ezt a klasszikust is. Nekem pl a feleségem a barátom is egyben. Megkúrom, persze - a Tamás barátomat meg nem. Mert heteró vagyok.

Fura ez! Az egyikükkel még gyerekeket is vállaltam, és bár nem mondom el, hogy melyikkel, nem őt ismerem régebben.

Sztravinszka 2022.07.09. 16:04:21

@VOGAben: Elképesztő, mennyire lenézed, lekezeled a nőket ebben a kérdésben. Mély, igazi barátság mindkét nemnél ritka, de messze nem piros varnyú. Ilyen szövegeket olvasva mindig azt érzem, hogy ti nők alatt csak a dugható, helyes pofikájú picsákat értitek, a többi meg nincs a látómezőtökben. Így egy normális nőt sem sikerült megismernetek, innen ez a flegma lesajnálás.

dekás dezső 2022.07.09. 16:11:28

Van itt egy 27 éves, "érett" nő, aki fél évig nem veszi észre, hogy a barátja igazából nem is csak a barátja szeretne lenni. Meg sem fordul a fejében, dehogy is. A tarotkártya és a horoszpók sem mutat semmi gyanúsat, meg amúgyis ki hallott már olyat, főleg hogy a Zsombi...
Aztán robbanásszerűen kiderül az, amit nem is sejtett szegény.
Hát persze:D

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2022.07.10. 01:50:39

Az ún. spirituális gondolkodású nőktől jobb menekülni - foglalkozzanak Oshóval, istennel, vagy amivel akarnak.
A barátság meg akkor működhet, ha nem akarnak rámászni egymásra, vagy aki mégis szívesen tenné, tudja magában kezelni a dolgot.

Negrogo 2022.07.10. 09:07:34

@Sztravinszka: nem igazan ertem azt, hogy egy ha a no "jokepu" es baszni valo is akkor az miert uti a normalist? mintha csak az atlagos es bottal se piszkalnam meg no lehetne normalis? a 10/10-es az nem? illetve forditva... egy jo pasi az nem lehet megbizhato kapcsolatba csak mert utana fordulnak a nok?

Millerdraft 2022.07.10. 11:26:13

Spiri csajszi meglepetését megnézném mikor rájön, hogy aBéla nem is hisz a reikiben meg a lélekvándorlásban,budhában csupán jól meg szeretné farkalni, lehetőleg sokszor.

body_andras 2022.07.12. 10:51:27

@Negrogo: te nem láttad a puzsér 10-es skálát? 9/10 statisztikailag nehezen kimutatható a populációban, 10/10 gyakorlatilag nem létezik (lehetetlen kritériumoknak felel meg, a definíció ezt alaposan meg is magyarázza)

Sztravinszka 2022.07.12. 13:52:24

@Negrogo:
Ne rágódj ezen, én valami egészen másról írtam.

God Harald 2022.07.17. 22:52:15

@Sztravinszka: bár férfi-nő barátság nem létezik, én azért bírlak téged!
Egy néhai Jenő…

Sztravinszka 2022.07.18. 10:58:29

@God Harald:
:))) tanakodtam, melyik lehet az új nicked... vagy régi? Akkor majd benézek néha, mert bármi is van két ember között, a röhögésnél majdnem semmi sem csodálatosabb :)

God Harald 2022.07.18. 20:51:30

@Sztravinszka: pontosan! Cserélték a telefonomat, aztán odalett a személyiségem egy jelentős része!
süti beállítások módosítása