Belógatta a gyerektémát...

2022. július 15. 07:48 - csajokespasik

       

               „Sok mindent megéltünk már együtt, de se neki, se nekem nem kellett küzdenünk egymásért annyira” – Ebben a kapcsolatban kevés dolog működik, a két fél mégis ragaszkodik egymáshoz. Ha nem a korkülönbség a probléma, vagy az, hogy a pasi megveti a divatot és szeret napokra eltűnni, akkor mi?        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

28 éves nő vagyok. Van egy 41 éves barátom. Hogy konkrétan mióta is vagyunk együtt nem tudom megmondani, mert a kapcsolatunk egyszer csak úgy elkezdődött, de 3 éve ismerem. Nem élünk együtt, ő mégis képes eltűnni úgy, hogy egyáltalán nem reagál napokig rám. Az igaz, hogy a titokzatosság érdekessé tesz egy kapcsolatot, de ez nem az a szexi titokzatosság, hogy mi az, amit még nem tudok róla, hanem inkább ignorálás. Eltűnik és utána homályos magyarázatokat kapok. Sok mindenben különbözünk, én pl. rendszerető vagyok, de szerinte a rendszeretet meg az időbeosztás a kényszeresség egy tünete.        

       

               Ő nem túlságosan igényes, de van rá mindig magyarázata: ő nem a trendek rabszolgája. Ha egy kevésbé  kopott gatyát vagy egy olyan inget vesz fel, amin a kockák élei miatt látszódik, hogy most bontották ki a nejlonból, azt mondja, nekem csípte ki magát.

Ennek ellenére, ami érdekes, belógatta a gyerektémát, de úgy, hogy ne legyen az, hogy abba a hitbe ringatom, hogy nem akarok gyereket, majd egy idő után közlöm, hogy mégis, mert akkor elpocsékolt az életéből valamennyit. Én világosan megmondtam, hogy egyelőre nem akarok gyereket. Nem érzem úgy, hogy alkalmas a helyzet rá, és ő sem a megbízhatatlanságával. Meg együtt sem élünk, nem értem, hogy gondolja.

Ahogy ismerem őt, azért gondolom ezt fontosnak, mert az ilyen döntéseket nem lehet olyan egyszerűen intézni, ahogy ő képzeli. Gyakran úgy érzem, én érettebb gondolkodású vagyok nála. Mindkettőnknek számos lehetősége volt már az életben, igazából egész életünkben mindig megkaptuk amit akartunk, és talán azért kapaszkodunk néha egymásba ennyire. Sok mindent megéltünk már együtt, de se neki, se nekem nem kellett küzdenünk egymásért annyira.

wm.          

 

 

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7917883521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.07.15. 09:30:42

újabb, negyven évesen gyerek után síró, macskás nő születését láthatjuk. Így kell elpocsékolni egy életet, ahogy te csinálod. De ez most trendi, úgyhogy beleillesz a világba tökéletesen.

napalm 2022.07.15. 10:41:32

Baby, meddig akarsz várni?
Ha megfelelő apuka alany akkor ne sokat agyalj mert mindjárt 40 vagy :)
A legjobb korban vagy szülni.

Frh 2022.07.15. 13:06:02

28 éves vagy, a legtökéletesebb korban a gyermekszüléshez (25-30). Erre kitartasz egy alkalmatlan apajelölt mellett. Minek? K..va gyorsan keress egy alkalmast! Olyan sok ilyen hülyét látok, aki mintha nem ébredt volna fel, pazarolja az éveket.

Rubasov nertárs 2022.07.15. 15:13:34

@Frh:

A poszterina nem lehet egy nagy eresztés, hogyha a még mindig viszonylag fiatal (28 év) kora ellenére is kitart egy már a kora 40-es éveiben járó ruppótlan és külsőre is csak jóindulattal 5-6/10 csávó mellett. A nő szintje ezek alapján 3-4/10, aminél már begigyel +10-20 kg, és mondjuk így kevésbé előnyös arcberendezés. A szintkülönbségre utal az utolsó megjegyzés is:
"Sok mindent megéltünk már együtt, de se neki, se nekem nem kellett küzdenünk egymásért annyira."

A csávónak még csettintenie sem kell ha dugni akar a poszterinával, míg a csajnak a szintkülönbség miatt könnyen csusszan, és nem csak a bugyija.
Szintén a nő nem túl előnyös megjelenésére utal az a tény is, hogy csávó a kapcsolat jellege (friendship with benefits) ellenére lazán felveti a gyerektémát. Itt azonban a poszterinánál megszólal a vészcsengő, hisz a csávó úgy képzeli el a családi életet, hogy a nő neveli a gyereket, ő meg rájuk néha ha úgy tartja úri kedve.
Persze ez így valóban a róka fogta csuka esete, hisz a fickó az általa elérhető legjobb, de a ruppótlanság miatt a csávó csak tabi mellett lógathatja be (és nem a gyerektémát).

God Harald 2022.07.15. 20:22:56

@Rubasov et.: 5-6/10 csávó, a nő szintje ezek alapján 3-4/10. Vagyis -0,1 és -0,1. Ami pontosan egyenlő. Enyhén negatív mindkettő, de legalább működik köztük a matek.

Rubasov nertárs 2022.07.15. 20:33:55

@God Harald:

Vagy 3-5, vagy 4-6 a n-f felállás. 0, vagy 1 különbségnél létre sem jött volna a kapcsolat, vagy ha mégis a nő rövid úton kitette volna a ruppótlan léhűtő szűrét.
A fickó lazasága alapján pedig valószínűsíthető, hogy több a poszterinával azonos szintű nővel tart fenn barátság extrákkal kapcsolatot.
A winner itt a pasas, akire főz anyukája, miközben ő a szabadidejét huszonéves kisbálnákkal üti el.

Lorrh 2022.07.15. 21:18:18

@God Harald: ezeket hogyan méritek? Van valami lézeres szintező készüléketek, hogy a kamuposztokból kihámozzátok?

God Harald 2022.07.15. 21:35:42

@Lorrh: basov elvtárs mért, én kiszámoltam! Szakmai szempontból én a nukleáris szintmérőkre szavazok. Tartályoknál, szeparátoroknál a legpontosabb.

body_andras 2022.07.15. 21:38:47

@Rubasov et.: igen, itt elhangzott hogy "legalább szülnél egyet, csillagom" és még mindig nem fogta fel, hogy épp a vállalható határterületén mozog és jobban tenné ha megbecsülné azt a kicsit is ami van.
next comment: na ezen jót röhögtem :)
@Lorrh: felidézzük az eddig tapasztalt (átélt és látott) szituációkat, átlagolunk és bumm ott a hiteles konklúzió.

dekás dezső 2022.07.17. 06:19:20

A szintkülönbség jelentős, ennek ellenére szorgalmasan fikázza a középkorú narkóst:D Ez a belógatta a gyerektémát valami óriás nagy ferdítés lehet, valami olyasmit mondhatott a csóka - már ha egyáltalán - hogy "az utcán leugattam egy szemetelő kölyköt" vagy valami hasonló, de amúgy ordas kamu az egész post.

bordon 2022.07.17. 12:02:08

"se neki, se nekem nem kellett küzdenünk egymásért annyira" - ez a küzdés, hogy a jó partnerért küzdeni kell, egy teljes félreértés.
Többnyire azt takarja, hogy a felek drámáznak, hisztiznek, mennek a tesztelgetések, hatalmi harcok, pszichológiai hadviselés, húzd meg ereszd meg dolgok. Az esetek többségében nem külső tényezőkkel kell megküzdeni a másikért, hanem annak hisztijével, idegbajával, hazugságaival, drámázásával.
süti beállítások módosítása