Néha-néha összefekszenek és annyi

2022. július 29. 07:54 - csajokespasik

       

               Ha egy kapcsolatot masszívan energiaigényesnek érez valaki, és már inkább fárasztó és kötelező rutin számára, ha nem úgy éli meg, mint egy közös feltöltődést, egy olyan dolgot, ami mindkettejüket építi, az teljesen hiábavaló.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Lassan 30 leszek, és ilyenkor egy nő végez némi számvetést, egyfajta mérleget készít, hogy mit sikerült megvalósítania és mit nem. Mivel jelenleg egyedül vagyok, a „mit-nem” rész elég világos, viszont voltak jó kapcsolataim és sok szép élmény. A barátság-szerelem kapcsolatok működtek a legjobban, mert ott nem volt jelen a féltékenység. Volt olyan barátom, aki annyira rápörgött a féltékenységre, hogyha egy másik férfi köszönt nekem, vagy 3 másodpercnél tovább nézett rám, láttam rajta, hogy mindjárt nekimegy és laposra veri. Olyankor szikrákat szórt a szeme és az arca ijesztően bekeményedett. Már inkább én nem álltam szóba senkivel, az illető érdekében. És ez iszonyúan nyomasztott.        

       

               Tudtam, hogy az előző nője csúnyán megcsalta, de hát én nem ő voltam, ezt neki kellett volna feldolgoznia. Ezt nem tudta felfogni. Ő volt az egyetlen, akivel nagyon nehezen ment a szakítás. Pedig a maga módján jó ember volt, helyén volt az értékítélete, csak a féltékenykedése beteges volt. Egyszer ment a tévében valami zene, ahol félmeztelen srácok ugráltak a klipben, ő meg rám röffent, hogy „ezek a majmok tetszenek neked, mi?!” – én meg egészen addig észre sem vettem, mi megy a tévében, amíg rám nem szólt. Olyasmivel vádolt, amiről nem volt tudomásom. Ha vele maradok, nem tudom, hol tartanánk most.

Jelenleg olyan kapcsolatban gondolkozom, ami barátkozásnak indul, meg akarom ismerni előbb alaposan, és majd a többi meg abból adódhatna. Járjunk el helyekre, vagy csak üljünk le és beszélgessünk. Még a szextől sem zárkózom el, amíg mindketten tudjuk, hogy próbakörön vagyunk.

Viszont azt nem szeretném, mint ahogy az egyik régi barátnőm csinálja, akinek mindene megvan, egyedül komoly párkapcsolata nincs, néha feljárnak hozzá és elütik az időt, de azt vettem észre a beszámolóiból, hogy a tartalmasabb részre már egyáltalán nincs igénye. Ő már átesett a ló túloldalára. Elmondása szerint, nincs ideje egy komoly párkapcsolatra, meg igazán se kedve, se energiája hozzá. Én meg úgy vagyok vele, hogyha egy kapcsolat masszívan energiaigényes, és már inkább fárasztó és kötelező, ha nem úgy éljük meg, mint közös feltöltődést, egy olyan dolgot, ami mindkettőnket épít, az teljesen hiábavaló. Azt mondja, hogy neki így jó, mert egy csomó dolog megengedett, amit egy párkapcsolatban nem tehetne meg, így nem tartozik senkinek sem magyarázattal, ő így érzi szabadnak magát. Számomra furcsa, hogy fiatal nőként így gondolkodik és ennyivel megelégszik, ... néha- néha összefekszenek és annyi. Így nem tudnék jövőt építeni, és én tisztelem is a másikat annyira, hogy nem csak fogyasztási cikként tekintem.          

 

 

19 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9317893345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2022.07.29. 08:29:27

A barátnőd felismerte hogy 30+os szingliként hogyan lehet kiegyensúlyozottan élni.
A családalapítás előtti kapcsolatalapításról már 5-6 éve lemaradtatok, a franc se fog még évekig melózni rajtatok hogy képesek legyetek hosszú távon együttélni, így hát dugjatok csak, go go go!

Real_Time 2022.07.29. 09:16:03

@body_andras: Bőven jó így, totál felesleges a házasság/válás cirkusz.

Frh 2022.07.29. 10:49:14

Ilyenekből lesznek a macskás vénasszonyok, akikre senki rá se nyitja az ajtót. Tudod, azért kell egy jó férj, hogy támogasson és te őt, egymáshoz csiszolódjatok, legyen gyerek, stb. Rémlik valami kimutatás, hogy hosszabban is élnek a családosok, boldogabbak.
De ehhez természetesen jó választás kell. Csonka család = sérült gyerekek, sértődött felnőttek, probléma az osztozkodásnál.
Nem sok időd van, go!
És igen, lehet találni.

Sztravinszka 2022.07.29. 11:22:52

@Frh:
Nekem meg az 50%-is válási statisztika rémlik. Na ők aztán hótt boldogok lehettek.

vanderkaay 2022.07.29. 11:35:23

@body_andras: "A barátnőd felismerte hogy 30+os szingliként hogyan lehet kiegyensúlyozottan élni."

Jó, hát ez a "kiegyensúlyozottság" pont addig fog tartani amíg a csaj úgy néz ki hogy legyen olyan neki is kedvére való férfi aki belerakja. Ha már nem lesz ilyen akkor jönnek majd a kismacskák meg a jógatanfolyam

body_andras 2022.07.29. 12:50:21

@vanderkaay: Rosszabb a helyzet. A 30-as korosztályban ahelyett amit poszterina barátnője csinál, még mindig várják a sült galambot, hozzon nekik a csőrében 9+/10-es pasit. De hát nem jön, úgyhogy szereznek kutyát, aki szeretgeti őket (a macska csak szolgának tartja az embert), aztán kutyával pózolnak tindertől instáig mindenhol, és meglepődnek hogy senki se jön fel az ebszagú ágyukba.
Akkor már inkább élje ki magát aztán jöhetnek a cicák.
És csodálkozunk hogy demográfiai katasztrófa van...

_Amatőr_ 2022.07.29. 12:51:47

@Frh: Azért, mert van egy jó férj vagy van gyerek, nincs garantálva, hogy lesz, aki rányitja az ajtót. A férfiak kevesebb ideig élnek, a gyerek meg simán élhet a Föld túlsó felén.

Real_Time 2022.07.29. 13:00:09

@Frh: Szerintem sokkal inkább azokból lesz a macskás verzió akik várják a Mr. tökéletest, és persze annál lejjebb nem adják mert nekik az "jár". Nekik az ilyen összefekvős akciók szóba se jöhetnek, hanem majd házasság kell meg család, de persze majd csak azzal a bizonyos... Aki meg persze az esetek 90%-ban nem érkezik meg soha.

Sztravinszka 2022.07.29. 14:05:11

Ezt én írtam, ez volt a kamuposztom.
Írjak még ilyet? :)

_Amatőr_ 2022.07.29. 16:44:51

@Sztravinszka: Olyat írj, ami Index.hu címlapra kerül és pörögnek a kommentek ;)

God Harald 2022.07.29. 20:50:40

@Sztravinszka: ha szépet írsz, én cserébe elmesélem neked, hogy kell birkavesével földrengést megelőzni.

Sztravinszka 2022.07.30. 07:50:50

@God Harald:
:))) na meg is jött az ihlet

God Harald 2022.07.30. 08:24:55

@Sztravinszka: írjad írjad! Ebédszünetben elolvasom.

Almandin 2022.07.30. 13:31:12

@Real_Time: Van ilyen is, de inkább a nagyon vallásos, vagy nagyon idealista nők esetében. Ma ez már ritkább, inkább az jellemző, hogy nem köteleződnek el, mert senki nem elég jó, de a testi vágyaikat időnként kielégítik valakivel.

Real_Time 2022.07.30. 23:21:14

@Almandin: Ennek a típusnak kb. évente kétszer van libidója, ez igazából a magyarázat is egyben a hozzáállásukra.

Sólyom Tomi 2022.07.31. 14:00:59

"én tisztelem is a másikat annyira, hogy nem csak fogyasztási cikként tekintem."

Persze, hogy nem, legalábbis "amíg mindketten tudjuk, hogy próbakörön vagyunk".

Ha megfeledkezik róla, hogy csereszabatos, akkor használt fogyasztási cikk lesz belőle.

Andy73 2022.07.31. 18:22:51

Érdekesek ezek a posztok, amikor valaki azzal nyugtatja magát, hogy a barátnőjének még rosszabb. Ha szeretnél családot, férjet, gyerekeket, akkor már nagyon sürget az idő. Így inkább olyanokhoz hadonlítsd magad, és olyanokról vegyél példát, akiknek ez már sikerült. Ha nincs ilyen barátnőd, akkor az ismeretségi körödben, rokonságban talán vannak még ilyenek. Velük is beszélhetsz, ők vajon hogyan csinálták?
Az viszont kevés 30 évesen, hogy azon gondolkozol, hogy majd milyen kapcsolatot szeretnél egyszer, valamikor.
süti beállítások módosítása