Egy elbaltázott romantikázás

2022. szeptember 12. 07:50 - csajokespasik

       

               „Megkérdezte, hogy alfa hímnek tartom-e magam, mire rávágtam, hogy nem, mivel ez a fogalom az állatvilágból lett nyersen kiragadva, tehát az „alfa hím”-ség nem azt jelenti, mint amit ő hisz” – A romantikus helyzetnek azon a pontján, ahol dramaturgiailag az ágyjelenetnek kéne következnie, egy abszurd vita robbant Levélírónk és a csaja közt.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A barátnőm kérte, hogy romantikázzunk kicsit, mert mostanában nem értünk rá, ritkábban láttuk egymást. Mivel az én dolgomnak éreztem ennek leszervezését, kitettem magamért, Duna parti séta, vacsi, majd fel hozzám. Itt dramaturgiailag a szexnek kellett volna következnie, de nem így lett. Hirtelen elkezdett panaszkodni, hogy a barátai, meg a kollégái mennyire szívják a vérét állandóan, és neki ez a sorsa, meg nem jut előrébb az életben, amúgy én sem állok ki érte, szerinte. Az utóbbi dologba belekérdeztem azért, mire gondol, de terelt. Én se vagyok olyan, aki ezt ennyiben hagyja. Nem úgy kérdezett meg, hogy mi a véleményem, csak sorolta a vélt vagy valós sérelmeit. Nem beszélgetni akart, csak beszélni.        

       

                Ha már ez a menetirány alakult, én meg belógattam, hogy több időt szán egy fiúbarátjára, mint rám, egy közel harminc éves emberre, akinek nulla perspektívája van az életben, csak teng-leng lötyög, rendes melója sincs, ő mégis imádja, mert szórakoztató. És volt, hogy az orrom előtt kacarászva csetelt vele, amikor egyszer nála voltam. Persze, megértem, hogy az az ő otthona, azt csinál, amit akar. Mivel újra előkerült a téma, mondta, hogy a sráccal nem volt soha semmi, nem is lesz, csak barátok és nem fog mentegetőzni olyasmi miatt, ami meg se történt.

Amikor kibuktam, hogy ennyi volt a romantikázás mára, azt mondta, nem ő, hanem én rontottam el a hangulatot. Innentől átment az egész sárdobálásba. Az ő stílusa, hogy elérhetetlennek akar tűnni, ha megsértődik, hogy az ember érdeklődését, rajongását fenntartsa. Ha hosszasan mesélek valamit, látom, hogy elkalandozik, elveszti a fonalat. Olyankor teló elő, nyomkod, bámul, elvarázsolja.

Megkérdezte, hogy alfa hímnek tartom-e magam, mire rávágtam, hogy nem, mivel ez a fogalom az állatvilágból lett nyersen kiragadva, tehát az „alfa hím”-ség nem azt jelenti, mint amit ő hisz, meg a női magazinok firkálnak...hogy izmos, gazdag, elképesztően művelt, szuper verdája van, gigantikus háza, ugyanakkor hűséges, elsőrangú genetikája van, és mindenben penge a küzdő sportoktól a szakácsművészetekig, tökéletes férjjelölt. Hogy eloszlassam a tévképzeteit, elmondtam, hogy az alfa hím azt jelenti, hogy megy végig a csorda összes nőstényén párzási időszakban, viszonylag kevés romantikával. Ha ez kell, én nem tudom nyújtani, eljátszani sem tudom, mert nem vagyok az. Persze, hogy ezen is megbántódott. Hogy én kiforgattam a szavait, gúnyolódtam, pedig nem forgattam ki semmit, csak tényszerűen és szó szerint értelmeztem valamit.

Összességében ha fél órát volt fent nálam, aztán amikor alul érezte magát a vitában, távozott. Szép este volt...          

 

 

15 komment
Címkék: vita romantikus

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr317929353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2022.09.12. 08:37:00

Tudom nem szép ilyet írni, jönnek is rám vasvillával és fáklyával a fenimácik mindjárt.
De itt az ideje hogy irgalmatlanul megdugd a legjobb barátnőjét. Azt aki állítólag a vérét szívja.
Ha ügyes vagy még a nyakadat is kiszívatod vele aztán megmutathatod hogy nézd, ez tényleg vérszívó.

body_andras 2022.09.12. 12:30:42

@body_andras: Viccet félretéve....
Gürizel hogy minden jó legyen, ő meg mindennek az ellenkezőjét generálja, mártírkodik és még bónuszként téged hibáztat.
Ez az ember nem a barátnőd, nem szeret, menekülj.

Rubasov nertárs 2022.09.12. 14:20:43

"Megkérdezte, hogy alfa hímnek tartom-e magam,..."

A posztnak ennyi a lényegi mondanivalója és nem több. Ha romantikázás helyett, úgy megdugtad volna, hogy sikoltozva áll ketté a füle, akkor nem lett volna klasszik shit-teszt. Egy alfahímtől ezt nem szoktál megkérdezni.

Rubasov nertárs 2022.09.12. 14:27:44

"Ha már ez a menetirány alakult, én meg belógattam, hogy több időt szán egy fiúbarátjára, mint rám, egy közel harminc éves emberre, akinek nulla perspektívája van az életben, csak teng-leng lötyög, rendes melója sincs, ő mégis imádja, mert szórakoztató."

Azzal, hogy a külsőre nálad legalább 2-vel jobb bulibárót elkezdted szidni, még lejjebb tornáztad magad. Azt, hogy mit eszik benne a csaj, te is nagyon jól tudod, és mivel az exednek (nyugodtan hívhatjuk így, mert őt te már megdugni nem fogod soha) van egzisztenciája, így megteheti, hogy puncijával válasszon, azaz csak a külsőre mozdoljun rá.

Jó tanács rovatba annyit lehet írni, hogy mivel a szinted megfelelő az érdemi csajozáshoz, ezért a hozzáállásodon kell változtatnod. Romantikus sétálgatás helyett dugni kell, illetve el kell felejtened a nőkkel kapcsolatban beléd nevelt kliséket. Némi redpill irodalom olvasgatás, aztán mehet a verkli.

God Harald 2022.09.12. 14:55:22

“A barátnőm kérte, hogy romantikázzunk kicsit, mert mostanában nem értünk rá, ritkábban láttuk egymást. Mivel az én dolgomnak éreztem ennek leszervezését, kitettem magamért, Duna parti séta, vacsi, majd fel hozzám.“

Hát kurvára kitettél magadért! Duna-parti séta, vacsi, majd fel hozzád:))) Gondolom, hogy a hétköznapi sztenderd meg az, hogy fel hozzád?!

sure_shot 2022.09.12. 15:10:28

Az egész egy full közhelyes shit test, a szakítás előkészítése, megerősítése volt és bebuktad. Momdjuk rá se ránts, a csajnak elég keveset jelentettél. Fel a fejjel, go next!

Lorrh 2022.09.12. 16:23:29

Ez mondjuk legalább életszagú történet.

Szalay Miklós 2022.09.12. 17:44:43

Hogyan működik a szerelem, szeretet és barátság:

egyvilag.hu/temakep/054.shtml

Ajánlom különösen a 4-es pontot, a szerelem tényezőiről, itt:

egyvilag.hu/temakep/054.shtml#p12

antisocialnetwork 2022.09.12. 19:11:47

Biztos, hogy ezeket egy 20-30 közötti nő írja.Ennyi bugyuta áltörténetet. De hogy ettől miért regisztrálna bárki is a Csajokéspasikra?

Real_Time 2022.09.13. 04:59:32

@Szalay Miklós: A pirossal áthúzott részeket is figyelembe kell venni? Csak mert ezt Csernobilban sem tudták eldönteni.

Lorrh 2022.09.13. 09:33:22

@Real_Time: milyen kedves vagy hogy belenézel.. egy súlyos mániákus kazánkovács szakmájú nyugdíjas ember "okoskodásai" a saját kis univerzumának mélyéről.

Ha tényleg érdekel a világ, akkor inkább Hamvas Bélát olvass, ő nagyobb formátumú gondolkodó volt.

LOL és ROTFL - hogy kellően boomer legyek.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.09.13. 11:14:47

@God Harald: mi is így szoktuk, séta, vacsora aztán hazamegyünk

Sadist 2022.09.13. 15:49:02

A csaj viselkedésében több red flag van, mint egy kínai kommunista felvonuláson.

"A barátnőm kérte, hogy romantikázzunk kicsit, mert mostanában nem értünk rá, ritkábban láttuk egymást. Mivel az én dolgomnak éreztem ennek leszervezését..."

És mégis miért? Ha ő akar valamit, akkor neki kellene szerveznie.

"Duna parti séta, vacsi, majd fel hozzám. Itt dramaturgiailag a szexnek kellett volna következnie, de nem így lett. Hirtelen elkezdett panaszkodni, hogy a barátai, meg a kollégái mennyire szívják a vérét állandóan, és neki ez a sorsa, meg nem jut előrébb az életben, amúgy én sem állok ki érte, szerinte."

Itt kellett volna azt mondanod neki, hogy a kollégáival és barátaival való kapcsolataiba nem tudsz és nem is akarsz beleszólni, ha meg csak panaszkodni akar és a lelki gennyét valaki másra önteni, arra ott vannak a barátnői vagy a /dev/null.

"Ha már ez a menetirány alakult, én meg belógattam, hogy több időt szán egy fiúbarátjára, mint rám, egy közel harminc éves emberre, akinek nulla perspektívája van az életben, csak teng-leng lötyög, rendes melója sincs, ő mégis imádja, mert szórakoztató. És volt, hogy az orrom előtt kacarászva csetelt vele, amikor egyszer nála voltam."

Te pedig nem szakítottál vele ott helyben, ezzel be is áraztad magad. Elég erősen érezteti, hogy hangyafasznyi tisztelettel sincs irántad, ellenkező esetben a gyertyafényes vacsi után égett volna a vágytól, hogy lenyalja a desszertről a tejszínt, már ha érted mire gondolok.

"Persze, megértem, hogy az az ő otthona, azt csinál, amit akar."

Az ő otthonában VELED és a TE MÉLTÓSÁGODDAL azt csinál, amit TE engedsz neki.

"Mivel újra előkerült a téma, mondta, hogy a sráccal nem volt soha semmi, nem is lesz, csak barátok és nem fog mentegetőzni olyasmi miatt, ami meg se történt."

Tehát biztos lehetsz benne, hogy már megdugta. Soha ne azt nézd, hogy mit mond, hanem hogy mit csinál!

"Amikor kibuktam, hogy ennyi volt a romantikázás mára, azt mondta, nem ő, hanem én rontottam el a hangulatot."

Az újabb red flag (felelősséghárítás, másik hibáztatása).

"Ha hosszasan mesélek valamit, látom, hogy elkalandozik, elveszti a fonalat. Olyankor teló elő, nyomkod, bámul, elvarázsolja."

Megint csak red flag. Alap dolognak kellene lennie, hogy emberek társaságában nem nyomkodja a kurva telefonját. Ilyen miatt csak egyszer kell szólni, második alkalomra lapát.

"Megkérdezte, hogy alfa hímnek tartom-e magam, mire rávágtam, hogy nem"

Azt ugye te is érzed, hogy a kérdés költői volt? Már jóval korábban buktad a shit tesztek garmadáját, ez már csak a coup de grace volt, te pedig még ekkor is megalázva, meghunyászkodva nyújtottad át a tökeidet.

"Hogy eloszlassam a tévképzeteit, elmondtam, hogy az alfa hím azt jelenti, hogy...
Persze, hogy ezen is megbántódott. Hogy én kiforgattam a szavait, gúnyolódtam, pedig nem forgattam ki semmit, csak tényszerűen és szó szerint értelmeztem valamit.
Összességében ha fél órát volt fent nálam, aztán amikor alul érezte magát a vitában, távozott."

Te valami nagyon fiatal, naiv kölök lehetsz, ha nővel akarsz racionális vitát folytatni. Teljesen felesleges, olyanok, mint a gyerekek.
süti beállítások módosítása