Miért ilyen hálátlan velem?

2022. szeptember 16. 07:37 - csajokespasik

       

               Az elkényeztetésnek számtalan dimenziója ismert, ezzel Posztolónk is tisztában van, olyannyira, hogy most magát vádolja, mert 5 év alatt semmit nem követelt a barátnőjétől, aki mára szépen meg is szokta a helyzetet.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Én az a típusú pasi vagyok, aki ha szeret egy nőt, annak igyekszik minden álmát valóra váltani, minden igényét kielégíteni. A párommal lassan 5 éve vagyunk együtt. Úgy egy éve tűnt fel nekem, hogy bármit teszek érte, az már nem jó. Ha szabin vagyok, látom, hogy kerül, mintha nem számítanék neki, vagy zavarnám, ...elvan nélkülem. Az hozzátartozik, hogy én a semmiből elég sok mindent előteremtettem kettőnknek. Volt, hogy ő sokáig nem is dolgozott. Meggyőzött, hogy költözzünk Érdre, mert valamiért tetszik neki a környék. Nekem se volt vele bajom, hát megtettem. Pontosabban, meg tudtam tenni. Én soha semmit nem kaptam így meg fiatalon, szüleim soha semmit nem engedtek, ezért lehet nálam az, hogy elnézem a hálátlanságait.        

       

               Én főzök, hétvégén sokat kényeztetem, ajándékokkal halmozom el, de már teljesen természetesnek veszi ezt, mintha valami all inclusive hotelben wellnesselne. A köszönöm ritkaság nála. Náluk a családban az maradt fenn, hogy a férfi nem csinál semmit, azon túl, hogy melózik, és ezért kap egy kis tiszteletet. Házimunkát a kedvesem egyáltalán nem végez, és ez nekem is csak jóval az összeköltözésünk után tűnt fel, mivel nem vártam el tőle, nekem ez megszokás volt. Nekem a felmosás és mosogatás, mosás nem női dolog. A gyereknevelést biztos nem bíznám rá, de addig nem fogunk eljutni, mert változni nem fog. Az apósjelöltem soha semmiben nem segített nekünk, míg az én szüleim azért tettek valamit a maguk módján.

Én vagyok a hibás mert elkényeztettem és soha semmit nem vártam el, ill. nem követeltem tőle?          

 

 

37 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3217932581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.09.16. 07:46:33

ööööööööö

Real_Time 2022.09.16. 08:11:40

A Házasság 2.0 pont így néz ki, viszont idejében jött a felismerés. Még se házasság se gyerek, tehát nincs probléma sem valójában. A tanulópénz befizetve, a lecke megtanulva.

Heinrich Spitzvogel 2022.09.16. 08:27:12

Egy éve más is kezelgeti, és az biztos nem locsol rá ennyit, viszont vadabb dolgokat művelhet vele, mint te.

Ezt nagyon benézted, puncid lett ebben a kapcsolatban, vagy alapból azzal szálltál be. Bugyiszárító.

God Harald 2022.09.16. 08:46:42

Reméljük az apósjelölted jövőbeli státuszában nem fog elmaradni a jelöltség!:)

Lorrh 2022.09.16. 09:31:47

Jó hát ez megint egy hétvégére-szánt mindenkit-elborzasztó impotens-pasival-sokkoló hálátlan-nő-kifigurázó incel-etető kattintásvadász poszt.

Megyek inkább olvasok valami könnyedet az atomháborúról.

body_andras 2022.09.16. 09:59:12

Igen hálátlan. Gondolom mielőtt találkoztatok, telesírta a világot hogy a nőket elnyomják és szolgálólánynak használják, és a Sors megadta neki a Megoldást, Téged. És rájött hogy bárcsak befogta volna a pofáját annyi éven át.
Amíg te otthon csicskulsz, addig ő körbe dugja Érd unatkozó kanjait.
Iyenekben nem szabad benne maradni, hogy az egyik fél teper, a csillagokat lehozza, a másik meg leszarja. És tökmindegy hogy felmosásról van pénzkeresésről van szó, ill. bármilyen kívánság teljesítéséről.
Ha nincs 50-50 akkor megtaláltátok a tökéletes receptet a bukáshoz.

Vén motoros 2022.09.16. 11:17:48

Hát, te nem az "ura" vagy a hölgynek, hanem egy olyan "bennlakásos" háztartási alkalmazottja, házvezetője, akit nemhogy nem fizetnek ezért, hanem még a háztartást is ő finanszírozza. Az biztos, hogy nem te vagy az a hím, akitől olyan nedves lesz a nunija, hogy még a bugyiján is átüt a folt, és ha leveszi, kérgesre szárad. Egyet ajánlok: menekülj tőle, mielőbb, és ne alázd magad tovább. A szexben - ahogy a politikában sincs - nincs olyan, hogy "hála". Amennyit havonta ráköltesz, azért havi egy alkalommal egy luxus escort csajt finanszírozhatsz, akire legalább nem kell főzni, mosni-vasalni-takarítani...

God Harald 2022.09.16. 11:42:52

@body_andras: Érd egy bűnös hely, az egy bűnös város!

Lorrh 2022.09.16. 12:05:57

@God Harald: mondjuk tényleg elég gáz hely - viccen kívül is.
Amikor felköltöztünk bivalybasznádról akkor először Érden néztünk házakat mert baromi olcsó volt... de elriasztott az a világ

Sztravinszka 2022.09.16. 12:40:43

Kedves Poszter!

Ide is jöhetsz kényeztetni.
Én hálás leszek.

Sz.

DennisVT1 2022.09.16. 14:05:44

Igen.
Ja es Briffault torvenye

Andy73 2022.09.16. 14:24:45

Elég hihetetlen sztori. Maga a felállás is, de az még inkább, hogy csak 5 év után lett számodra problémás. Ez nagyon sok idő, ennyit nem szabad elvesztegetni egy problémás kapcsolatra. Sokkal hamarabb kell jelezni, ha nem vagy elégedett és változást vársz. Ha nincs változás, akkor pedig váltani kell, amíg nem késő. Az jó, hogy házasságban és családban gondolkodsz, de ha láttad, hogy ő erre nem való, akkor miért vártál eddig? Már rég találhattál volna mást, de lehet, hogy ő is változott volna, ha időben kéred.

bordon 2022.09.16. 14:55:14

A házitündér pasikat csak kezdetben csípik a csajok, amikor még vicces, romantikus, hogy a pacák a lelkét is kiteszi egy vacsora elkészítéséért, meg egyébként is süt, főz, takarít is Rock and Roll! Ahogy Komár Laci énekelte. Csakhogy ő a nőről énekelte ezt.
Pont olyan ez, mint az érzelmes, sírni tudó, gyengeségét kimutatni nem félő pasi. A nőknek olyan száraz lesz a puncijuk tőle, mint a Namib-sivatag.

Volt egy nagy kurvapecér haverom, aki felszedte élete álomnőjét, első randi után is szopatta-varrta, aztán elkezdett puhulni, mert az álomnőnek ki kell nyalni a seggét... Aztán álomnő megunta, mert már nem az a kan volt, akit megismert.

body_andras 2022.09.16. 15:25:04

@Sztravinszka: Na ne rohanjunk előre, nekem is kapóra jönne egy hálás csaj.
De ne áruljunk zsákbamacskát, a lóvém az enyém marad ;)

dekás dezső 2022.09.16. 15:55:26

Lehetne mondani a sok okosságot napestig, de ezt buktad. Valami nagyon drasztikus változás kellene, hogy beálljon az egyensúly, vagy egyszerűen csak férfinek nézzen, de erre valószínűleg kevés az esély.

Sadist 2022.09.16. 16:18:07

"Én vagyok a hibás mert elkényeztettem és soha semmit nem vártam el, ill. nem követeltem tőle?"

Valamilyen szinten igen. A nők nagyra nőtt gyerekek, ha elkényezteted őket, nem vársz el tőlük semmit, nem szabsz nekik szigorú határokat, akkor pontosan ugyanúgy elkanászodnak, mint az óvodások.
Férfiként neked kell felnőttnek lenned egy kapcsolatban, neked kell irányítani és megszabni a kereteket. Te ezt nem tetted meg, meg is fizetted a tanulópénzt.

Olyan szempontból viszont nem lehet hibáztatni, hogy a fiúknak ezeket a dolgokat soha, sehol, senkik nem tanítják meg, a médiából, tanároktól (90%-ban nők), szülőktől (gyereküket egyedül nevelő nőktől), kultúrából, korszellemből az a hazugság ömlik, hogy ha a nőknek a kedvükben jársz, tenyereden hordozod őket, átvállalod tőlük a házimunkát, piedesztálra emeled őket, akkor majd cserébe szeretni fognak.
Ezt most mondom neked, hogy nem fognak. Szeretni csak azt fogják, amit nyújtani tudsz nekik. Viszont ha férfiként viselkedsz, nem mész le kutyába, nem akarsz folyton megfelelni nekik, a figyelmükért, elismerésükért kuncsorogni és sziklaszilárdan tartod a SAJÁT határaidat, megtanulod a hárombetűs, bűvös varázsszót minél többször mondani nekik, akkor tisztelni fognak, és az a lényeg, nem az, hogy szeressenek.

body_andras 2022.09.16. 16:45:03

@Sadist: youtu.be/NR6dLyuP6fA
Avagy szeretik mondani, hogy nem csinálod ezt meg azt, ezért nem szeretik ha meg is csinálod :D

MsIreneAdler 2022.09.16. 21:22:37

Elmondom, mi a gond. Az olyan lányok, akik csinosak és szorgosak is, minden bizonnyal nem Érdre vágynak, hálálkodni, amiért hétvégén te csinálod a paprikás krumplit... Neked választanod kell, nagyon úgy tűnik, te pedig nem a szorgost választottad. Nem értem, mi a probléma.

God Harald 2022.09.16. 21:40:37

@Lorrh: hát…nekem sem volt szimpatikus soha, de az autómat oda hordom szervizbe. Ők jók.

Lorrh 2022.09.16. 21:46:32

@MsIreneAdler: Érd... nem ott lakik az a valóvilágos figura? Alekosz? Lehet ő írta a posztot.

MsIreneAdler 2022.09.16. 22:13:06

@Lorrh: a kérdőjeltestű :)? De szerintem ott lakik, és mintha neki is lett volna már valami hasonló eszmefuttatása a háláról. Most hogy újra olvasgattam, láttam
mennyi szomorú lelkű embert hordott ide már megint össze a szél...

God Harald 2022.09.16. 22:27:39

@Lorrh: Érden nyesték ki Colost és Pipást is.

God Harald 2022.09.17. 00:30:00

Nem elvárni, vagy követelni kell a nőtől, hanem jól kell választani! Főzni a nőnek menő, feltéve ha elfogadható szinten megy! Na meg ha a nő gasztronómiai szempontból nem egy retardált!:) Ha fel lehet futtatni a menüt az egyszerű paradicsomos tésztától a báránybordáig, tenger gyümölcsei rizottóig, rozé kacsamellig, vagy grillezett kecskesajt-balzsamecetes mézes fügéig. Egy citromos vajas mártásban vajhal-steak még szintén opció lehet. Az alkalmakra… Meg tudjon az ember nagyjából hozzáillő bort választani. A hétköznapokra meg bármit! A takarítást és vasalást hagyjuk, azt csak erős kényszer hatására végzi az ember!:)

Sztravinszka 2022.09.17. 09:06:58

@God Harald:
Magyarul gasztronómiai szempontból felfuttatható nőt kell választani? :)
Ezt így hogy lehet belőni az elején? Hogy néz ki egy ilyen csoda, amikor még páratlan?

Bandibacsi34 2022.09.17. 09:14:28

Addig jo, mig nem vagy házas! Eloszor is ki kell deriteni ki qrogatja, mert ha nem az lenne akkor nem kerulne! Masodszor beujitani egy uj csajt MIELOTT kiteszed(addig joval vonzobb vagy egy uj nonek is). Aztan kozolni vele, hogy van egy honapja elkoltozni(ha te vetted az uj helyet).
@Lorrh: Igen! Lehetne mar egy felesegvero, pnzo, alkesz ferfi is, akit egy poszterina nem tud otthagyni, mert szerelmes es ez elete igazi ferfia, hogy meglegyen a mediaegyensuly

Negrogo 2022.09.17. 09:50:25

@God Harald: "Főzni a nőnek menő"
ezek a faszsagok honnan jonnek? engem mar ffi letemre 20-on evesen el kezdett hobbi szinten erdekelni a gasztronomia. ma mar nem gond megcsinalni gyak barmit. kiveve deszertek. szeretek enni es jokat (80 kg vagyok nem 180) szoval nem arrol szol a dolog zabalok. szerintem meg attol szanalmasabb nincs aki egy tojasrantottatol tobbet meg nem tudna csinalni. ertem ezt mind2 nemre. amugy ha megnezi az ember a legtobb meno, profi szakasz is ffi. attol, hogy az ide irkaloknak egy fott tojas is kihivas ne irkaljunk mar ilyen idiota dolgokat, h tre lenne ha egy ffi otthon lenne a konyhaban... az a no aki meg nem ertekeli, h egy pasi otthon van ebben azt ki kell rugni mint macskat szarni.

God Harald 2022.09.17. 10:42:06

@Negrogo: ahonnan a tieid is!:)
Én is már 7-8 éves koromban próbáltam összekotyvasztani pár dolgot. 16 évesen azért már meg tudtam csinálni egy egyszerű ebédet. Aztán a húszas éveim elején egy kis betekintést nyertem az olasz konyha pár fogására olaszoktól. Egy olyan csajnak csinálni egy jó kis pastat, lasagnét, vagy egy jó kis frutti di mare salátát, báránycsülköt, aki nem nagyon evett ilyesmit, de nyitott rá…hát kellemes szituáció. Egyetértek, a négy hetes vaksi kismacskaként kaja után nyüszítő felnőtt nem igazán férfias jelenség.

Real_Time 2022.09.17. 12:49:34

@Negrogo: Na igen, csak azért mert régen mindig a nő dolga volt a főzés az még nem jelenti azt hogy jól is ment :D Bár a nők szisztematikus leszoktatását a házimunkáról a mainstream részéről azért nem tudom megérteni. Ezeket a dolgokat szingliként is meg kell ugyanúgy csinálni. Az étteremben már százezerbe van minden, amíg be nem zár mert nem jön már vendég se olyan árakon működhetne csak.

Sztravinszka 2022.09.17. 13:08:19

@body_andras:
Bandikám, érted bármit!
Báránybordával vagy rozé kacsamellel tervezel elvarázsolni? ;)
Mindkettőért nagyon hálás leszek!

God Harald 2022.09.17. 13:11:52

@Sztravinszka: inkább megfordítanám. Azoktól a nőktől kilel a hideg, akik egy összejövetelen a natúr csirkemellen és mentes ásványvizen kívül mást nem hajlandók fogyasztani.

antisocialnetwork 2022.09.17. 13:36:41

Az érdi hős. Csicskalángos. Mi történik itt Érden? Érdből veszi ki a zoxigént. Az érdijenő úr. Szociálpolitikailag. Várlak az érdi szökőkútnál. Zsanett nagyon bejössz. Főzök neked.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.09.17. 16:58:34

@God Harald: Ez csodás. Főleg ha mindennap, másnap, X nap elkészül

body_andras 2022.09.17. 17:02:18

@Sztravinszka: Mindkettővel ;)
@God Harald: A Férfiak Tudnak főzni,
a nők közt meg van néhány amely tanult recepteket nagyanyjától/anyjától. rosszabb esetben azoktól se és néznek valamit a nők lapja cafén vagy a feminán.
(a hímek közül aki nem tud főzni, az kisfiú)
@Lorrh: Az a koszos alsógatyás sörhasú tahó förmedvény arra nem hajlandó hogy a távirányítóért felemelje a kezét.

BTW nem haszontalan dolog az sem, ha valami csoda folytán egy nő is tud főzni, sőt arra is vetemedik hogy pusztán jóindulatból nekem is adjon finom ennivalót, mindössze annyit várok el hogy ne mérgezzen ehetetlen moslékkal és szeresse csinálni azt az ételt.
Túl igényes vagyok? 'Vinszka, világosítsz fel, hogy megy ez.

Gukker 2022.09.19. 14:45:48

Simp vagy. Lapozzunk

Supergranat23 2023.10.10. 08:38:39

Én az a típusú pasi vagyok, aki ha szeret egy nőt, annak igyekszik minden álmát valóra váltani, minden igényét kielégíteni"

Legnagyobb hiba a világon. Ne légy csicska.
süti beállítások módosítása