Az exem most egy családos pasival próbálkozik

2022. szeptember 30. 07:49 - csajokespasik

       

                „A pali most persze, hogy kedves vele, mert hosszú évek elfojtásait élheti ki rajta, és ezért bármit, szó szerint bármit meg fog ígérni ” - Az ex pasit nem az zavarja, hogy a volt csajának barátja van, inkább attól félti őt, hogy nehezen fogja majd kezelni azt a helyzetet, ha a pasas dobja őt, mert megunja, vagy épp lebukik otthon.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A volt barátnőmről lenne szó. Mi majdnem két évig voltunk együtt, és erős bizalmi kapcsolat alakult ki, ami a mai napig tart. Barátok maradtunk. Sok mindent tudok róla, például azt is, hogy az élete első kapcsolata is hosszú távú volt, mindig komolyban gondolkodott. Ezért is írok most, mert hogy ez mennyire változhat meg valaki miatt?

Olyannak ismertem, aki nem esik ugyanabba a hibába, tanul az eseményekből, nem fog csak úgy belemenni akármilyen kapcsolatba. Most viszont megtudtam, hogy összejött egy olyan munkatársával, akinek felesége és gyereke is van. Nekem is úgy tálalta ezt az egészet, hogy ő sem érti, ő nem ilyen. Nekem csalódás, hogy ebbe belement. A pasi nyilván nem nagyon ellenkezett, nála idősebb, így szerintem most inkább összeteszi a kezét és hálálkodik. Vagy éppen győzködi magát, hogy ez nem is olyan bűnös dolog manapság. Talán az exemet is győzködi, hogy pont megromlott a házassága és már a különköltözést is fontolgatja...a szokásos mesék, ígéretek, amikből sosem lesz semmi, többnyire szédítés céljából szokták bevetni.        

       

               Az exem felnőtt nő, azt csinál amit akar, de ha én a barátjának gondolom magam, aki aggódik érte és józanul is át tudja látni azt, amit ő most nem, úgy érzem, bele kéne szólnom. Mert annyi más pasi van, miért pont ezt akarja? Mert kéznél volt?
Már látom a konfliktust előre. Rossz előérzetem van és nem akarom, hogy fiatalon elcsessze az életét. Most olyan momentumok is feltűntek a beszélgetéseinkben, amik korábban soha: hiába mondtam neki a véleményem, nem lehet vele beszélni, megsértődik. Utólag azt mondta, igazam van, de változtatni most nem tud ezen.

Elmondtam, hogy ennek a helyzetnek nincs jó megoldása – vagyis van, szakíts vele. A pali most persze, hogy kedves vele, mert hosszú évek elfojtásait élheti ki rajta, és ezért bármit, szó szerint bármit meg fog ígérni, amiből sosem lesz valóság. Addig húzza az agyát, amíg meg nem unja, vagy lebukás közelébe nem kerül. Félek, hogy annyira behülyíti, hogy még jobban bezsong. Nem az zavar, hogy barátja van, túlléptem rajta, lezártam, nekem is van kapcsolatom, de mivel még mindig fontos nekem, mint ember, elmondom a tanácsomat – az ő érdekében. Aggódom miatta és félek, hogy amikor majd dobja a hapsi, mert lebukik otthon, azt nehezen fogja kezelni. És egyben csalódtam is benne ezzel a húzásával. Munkahelyen amúgy sem keresünk párkapcsolatot SOHA.

Ha valaki leírná a véleményét, vagy tudna valamit, hogy mivel segíthetnék neki a józan tisztánlátásban, azt megköszönöm.          

 

 

37 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9117943408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2022.09.30. 08:14:05

Semmi közöd hozzá, mit csinál.
Az tök jó ha normális, felebaráti/haveri viszonyban maradtatok,
de akkor se üsd bele az orrod abba, kivel mit kavar.
Legyen az ő baja.

Rubasov nertárs 2022.09.30. 10:05:14

Egyrészt az égegyadta világon semmi közöd hozzá, hogy az exed mit, hogyan és kivel csinál, másrészt téged is minősít, hogy ahelyett, hogy a magad fejlesztésével lennél elfoglalva, hallgatod naphosszat, hogy a nem túl sok erkölcsi gátlással rendelkező ribit, hogyan kefélin rojtosra egy ugyancsak jellemhulladék nős bájgúnár.

A jó tanács egyértelmű: azonnal építsd le a csajt, és kezdj önfejlesztésbe (szintnövelésbe), hogy 1-2 év kitartó munkája után el tud happolni a zsigeri ribancokat a sumák nős pacákok elől. A pszichés önfejlesztés részeként legalább 3x olvasd el figyelmesen Eric Knight: Légy hű magadhoz művét.

Lorrh 2022.09.30. 11:28:23

@Rubasov et.: "olvasd el figyelmesen Eric Knight: Légy hű magadhoz művét. "
Az nem egy juhászkutyáról szól?

vanderkaay 2022.09.30. 11:53:47

@Lorrh: Az a Lassie hazatér. A légy hű magadhoz egy második világháborús regény

A posztoló exe meg úgy nagyjából az első lenne a világtörténelemben akiért egy családos pasi a végén tényleg ott is hagyja a feleségét meg a gyerekeket és aztán még boldogan is élnek a phasztarisznyából előléptetett új csajjal amíg meg nem halnak. Ha ez bekövetkezik akkor majd kérünk szépen egy új posztot

#szájbergyerek# 2022.09.30. 15:30:18

Elmondtad neki.
Meghallgatott.
Ennél többet nem tudsz tenni.
Mindenkinek alanyi joga, hogy hülyeséget csináljon.
Márpedig hülyeség ellen nincs orvosság.
Amúgy semmi közöd hozzá de ezt már többen írták.

Sadist 2022.09.30. 15:32:13

"Az exem felnőtt nő"

Tévedés, max fizikai/biológiai értelemben. Agyilag ugyanolyan érzelemvezérelt ösztönlény, mint egy óvodás.

"Mert annyi más pasi van, miért pont ezt akarja?"

Azért, mert a faszi idősebb, magasabb a társadalmi és egzisztenciális státusza, és már van felesége és családja, ami egyértelmű jele annak, hogy más nőnek már megfelelt, olyannyira, hogy még utódot is szült neki, ergo értékes faszi. Ezeket pedig a vele egykorú annyi más pasiról nem lehet elmondani.
A nők sokkal szívesebben lesznek egy győztes n-edik (n>1) ürítőcsészéi, mint a vesztesek egyetlen, piedesztálra emelt hercegnői.

szeme közé, laposan! 2022.09.30. 15:46:52

Nem olvastam végig, mert az első pár mondat után lejött, hogy te csak és kizárólag birtokolni tudod a másik embert, akinek ez nem tetszett anno, lelépett, most meg sírsz, mint egy kisgyerek. Remélem a zexed sokkal több és jobb minőségi szexet kap a mostani kanjától, mint tőled anno, hogy eszébe se jusson visszamenni hozzád (értsd: úgy szétkúrják, hogy csak és kizárólag emiatt marad vele). A lelki dolgokat meg majd feloldja egy pár újabb kaland benne.

Lorrh 2022.09.30. 15:57:13

@vanderkaay: "második világháborús regény"
az már gyenge, én csak ötödik világháborús könyveket olvasok.

antisocialnetwork 2022.09.30. 17:30:01

"A pali most persze, hogy kedves vele, mert hosszú évek elfojtásait élheti ki rajta.." :Amateur,anal,big ass,big dick,big tits,blowjob,bondage,bukkake,cosplay,creampie,cumshot,feet,fetish,fingering,fisting,handjob,hardcore,orgy,pissing,public,pussy licking,squiert,striptease,toys,vintage,webcam...

bordon 2022.10.01. 05:35:34

Barátok maradtatok, tehát szárazbarát lettél, akit majd lehet ugraltatni. Ha pedig minden más, nálad jobb opció befuccsol a csajnál, akkor vissza lehet hozzád menni, te meg majd eltartod öreg napjaira, mert egy papucs vagy.

A hölgynek amúgy igaza van. Ha én nő lennék, csak vagyonos és egyben családos pasival kezdenék.
Potens, vannak jó spermái, felépített egy egzisztenciát, irányítható, mert megszokta, hogy asszonypajtással él.
Az a pasi, aki már kellett egy nőnek, az annyira kutyaütő nem lehet.
A nők tényleg inkább lesznek egy sikeres férfi szeretői, akár harmadikak is a sorban, reménykedve az előrelépésben, hogy kigolyózhatják a többi feleséget, szeretőty minthogy egy vesztes pasi egyetlen kicsi felesége legyenek. A női hipergámia is a poligám, primiszkuus kapcsolatok felé tolja őket.
A férfiak felső 20%-a dugja a nők 80%-át. A nőspasi top 20%, a posztoló meg nem. Ezért dugatja az exe a nőspasival magát.

Lorrh 2022.10.01. 10:25:43

@bordon: "A férfiak felső 20%-a dugja a nők 80%-át."
Ez súlyos butaság.
Te abból a felmérésből indulsz ki hogy a nők melyik férfit tartják vonzónak.
Ez a vágyukat összekevered a valósággal és kijelented hogy ez már megvalósult realitás.
Nem.
Nagyon nem.
Butaságot írsz.

God Harald 2022.10.01. 10:49:00

@Lorrh: mindegyik aktusnál ott volt, validálta azokat. Megbízható adatok, mint az Ukrajnában megszállt területek népszavazásaié!:)))
Makacs természetű vagy, szükséged lenne egy szintelmélet érzékenyítő tréningre…

Infomaniac 2022.10.01. 11:43:12

@bordon: én meg sajnos így akkor nehéz helyzetben vagyok, mert pont a házas pasi az, akit kizárok. Ha nem annyira jön be, akkor csak szexre még elmehet a dolog, de arra meg akkor inkább ott vannak a nem komplikált butább vagy fiatal pasik :)

Almandin 2022.10.01. 11:54:41

A posztoló kihagyja a képletből azt, ami a legvalószínűbb: szerelmes lett a nő. Ezért se lehet leírni azt, hogy ne ismerkedjünk munkahelyen. Ha valakiben fellángol a szerelem, az nem tervezett. A nagy szerelmek általában nem társkeresőn szövődnek.
Természetesen tudatosan nem érdemes munkahelyen ismerkedni, a lehetséges kellemetlen bonyodalmak miatt, de ha váratlanul szerelmes lesz valaki valakibe, az más eset. Nyilván itt probléma, hogy a másik foglalt. De nem akarok erkölcsileg ítélkezni, nem ismerjük, hogy a férfinak milyen a házassága. Még az se zárható ki, hogy nyitott. De ha nem az, akkor is az a véleményem, hogy magánügy. Annak ellenére mondom ezt, hogy szerintem se szerencsés ilyesmibe bonyolódni.
Vannak, akik lemondanak a szerelem beteljesedéséről, azért, mert nem akarnak a másik magánéletében zavart kelteni. De az emberek többsége nem ilyen altruista lény.
A magyar társadalom nagy része olyan, hogy kifelé nagy pofával elítélnek mindenféle félrelépést, a valóságban nem ritkán csinálják, ha viszont őket csalják meg, visítoznak, mekkora jellemhulladék a másik meg a harmadik, az okokat meg teljesen figyelmen kívül hagyják.
Természetesen nagyon szép a monogám partnerkapcsolat, ha tényleg működik, de akkor is lemondásokkal és kevés párnál. A valóságban azért is van annyi félrelépés, mert szerintem az ember nem élethosszig tartó monogámiára van tervezve. A legtöbben többször is szerelmesek lesznek életükben még több ember tetszik nekik kisebb mértékben, a hűségesek legfeljebb elfojtják vagy nem élik ki ezen késztetéseiket. Épp ezért nem éri meg a másikat pocskondiázni, meggyűlölni, ha félrelép, még ha nem is esik jól a dolog az embernek.

Almandin 2022.10.01. 11:56:52

@Lorrh: Igazad van. Én is azt látom, hogy a férfiak több, mint 20 százalékának van valamilyen tartósabb kapcsolata. Nyilván a legvonzóbbak több nővel tudnak kapcsolatot létesíteni, de nem igaz az, hogy a férfiak többségének ne jutna nő.

elismert felhasználó 2022.10.01. 12:23:29

Túlléptél rajta és lezártad. Aha, persze....
Majd szétvet az ideg, hogy van valakije és még belepofáznál az életébe.
A szövegből egyértelmű, hogy anno a csaj dobott téged és személyes sértésnek veszed, hogy a váltótársad pont az, pont olyan aki....
Egy igazi lúzer vagy.

elismert felhasználó 2022.10.01. 12:29:33

@Infomaniac:

"mert pont a házas pasi az, akit kizárok"

Az természetes, hogy a férjedet addig kizárod a lakásból, amíg buta és fiatalabb pasikkal szexelsz otthon.

God Harald 2022.10.01. 13:12:54

@Almandin: “ Természetesen tudatosan nem érdemes munkahelyen ismerkedni, a lehetséges kellemetlen bonyodalmak miatt, de ha váratlanul szerelmes lesz valaki valakibe, az más eset.”
Tökéletesen igazad van. A munkahelyen a csapatunkban egy nő van, akkora melle van, hogy betölti az egész horizontot. Nem is látok semmi mást tőlük! Azt mondják, ha háromnál többször gondolunk egy nő mellére, akkor az szerelem. Szóval ez szerelem! Kellemetlen bonyodalom, hogy egyik témában a szakértői véleményeinket ő koordinálja adminisztrációs szempontból. Nagyon keményen ki tud kérdezni, főleg ha bőrnadrágban van! Teljesen kétségbe vagyok esve. Lehet, hogy felmondok…

Infomaniac 2022.10.01. 14:06:54

@elismert felhasználó: :))) megfontolandó.. akkor nekiállok férjet keresni, hogy ez működjön :D

Sadist 2022.10.01. 16:52:25

@Almandin: "A posztoló kihagyja a képletből azt, ami a legvalószínűbb: szerelmes lett a nő."

Na, és meg is érkezett az ultimate felelősséghárító eszköz: szerelmes lett. Ez valamiért még mindig mentség a nők ösztönös (és gyakran ostoba) döntéseire.

elismert felhasználó 2022.10.01. 19:51:22

@Sadist:

Azért ne felejtsük el, hogy több kötetes lexikont lehet írni a "szerelmes férfiak" ostoba döntéseiről is.

Almandin 2022.10.01. 23:13:09

@Sadist: A felelősséget nem szünteti meg a szerelem. Csupán én azt látom, hogy az ide kommentelők nagy része, tisztelet a kivételnek, már el se tudja képzelni, hogy valaki beleszerethet valakibe, mert már kiégtek, csak kefélésben és szintelméletekben, pontozásban tudnak gondolkozni.
Attól, hogy valaki szerelmes, még megmarad a felelőssége. Dönthet úgy is, hogy nem éli meg a valóságban a kapcsolatot, mert azzal másoknak esetleg fájdalmat okozhat, felboríthatja egy család életét, stb. De ezek sokszor nem egyszerű dolgok, én már nem ítélkezem, ha azt hallom, hogy XY-nak van valakije a párján kívül, sokféle ok húzódhat meg a háttérben. Csak azt tudom, hogy én úgy szeretnék élni, hogy ne okozzak másoknak fájdalmat a szerelmi életemmel.
A fellángolások viszont nem irányíthatóak tudatosan, szerintem sokszor elkerülhetetlenek, minél hosszabb egy kapcsolat, annál inkább. De mivel civilizált lények vagyunk és nem állatok, tudunk tudatosan dönteni, mit miért teszünk.

Almandin 2022.10.01. 23:20:25

@elismert felhasználó: Ez így van. Másrészt sokszor csak az idő igazolja, hogy egy döntés jónak vagy rossznak bizonyult. Az is lehet rossz döntés, ha valaki egy döglött, lehúzó, akár mérgező kapcsolatban ragad benne, csak mert az elavult valláserkölcsi elvek vagy a maradi, ítélkező közeg ezt kívánná tőle.
Félrelépés: nem ritkán azért alakul ki, mert valakivel pl. a házastársa vagy tartós partnere nem hajlandó, vagy csak nagyon ritkán akar nemi életet élni, ezt megbeszélni se lehet vele, stb. Ilyenkor van olyan, hogy egyébként jó barátok, nem szívesen szakítanának, és egy idő után emiatt az elhanyagolt fél másokkal fekszik le. Ezt sokan nagyon elítélik, de szerintem ez se egyszerű morális kérdés. Én megértem azt, aki ezt választja, sokkal nagyobb árulás egy kapcsolatban ok nélkül megszüntetni a szexuális életközösséget, mint mással szexelni. Bár az is igaz, hogy jobb szakítani ilyenkor, de sok párnál olyan mély a barátság, hogy nem szívesen válnak meg egymástól.

Sadist 2022.10.02. 01:41:18

@elismert felhasználó: Csak az az óriási különbség, hogy a férfiakat senki nem mentegeti, ha ostobaságot csinálnak, még akkor sem, ha az ostobaságukkal csak maguknak okoznak kárt.
Te hallottál már olyanról, hogy pl. a családját egy fiatalabb nőért otthagyó férfinek a felelősségét ilyen dumákkal hárítják, hogy "szerelmes lett, nem tehet róla", vagy hogy "ösztönösen, jóhiszeműen választott egy másik nőt, mert boldog szeretne lenni"?
Én sem.
A nyugati társadalmakban a nők soha nem felelősek semmiért, a férfiakról meg a keresztvizet is leveszik, ha valami baromságot csinálnak.

body_andras 2022.10.02. 08:07:38

@elismert felhasználó: nem mentség, inkább ok-okozati kérdés.
azért csinál hülyeséget, mert szerelmes lett. mennyi ilyet láttam már! aztán amikor szembesülnek a zsákutcával, hirtelen elmúlik a szerelem és olyan gyűlölet szabadul el, hogy jaj annak akit utolér.

Lorrh 2022.10.02. 12:14:59

@Sadist: "A nyugati társadalmakban a nők soha nem felelősek semmiért, a férfiakról meg a keresztvizet is leveszik, ha valami baromságot csinálnak. "
Ez sajnos így van, é súgy magyarázzák hogy visszaleng az évezredes paternalista elnyomás ingája.
Hogy most akkor a nők az elnyomók.

Ez nagy csalódás, mert akkor nem egy jobb világ lesz hanem csak az elnyomó személyét cseréljük le. A több női politikustól nem lesz jobb a világ, nem lesz béke és boldogság.
Tökéletes példa Dál-Afrika, ahol a felszabadított feketék ezerszer brutálisabb rasszista elnyomást és gyilkosságokat követnek el a fehéreken.

Real_Time 2022.10.03. 08:24:26

@Lorrh: Egyértelműen nem lesz semmi sem jobb a kvótanőkből lett politikusokkal, csak van bőven mangina a hatalmon lévők között is akik tolják a pozíciókat a seggük alá reménykedve, míg pofára nem esnek, mivel ezzel is csak saját magukkal basznak ki.

DennisVT1 2022.10.04. 01:07:56

@Lorrh: Nezd igy:

Ha sorba allitod a ffiakat a legnagyobb puncimagnesektol az incelekig, akkor az elso 20% atlagos partnerszama a negyszerese az also 80% partnerszamanak.

Valojaban amugy meg ennel is nagyobb ez a difi, mert ez 80-20 olyan 10-20 eve volt igaz, a tinder es tarsai elott.

Lorrh 2022.10.04. 08:57:13

@DennisVT1: és mire jó ez a nőknek hogy üritőcsészének használják őket? Szellemileg gyopárak? Ösztönvezérelt kis makik? Ha nedves a pina elmegy az ész? Vagy nincs is eszük? megannyi kérdés...

Reactor 2022.11.06. 22:53:51

@Lorrh: Ez stimmel, viszont akinek nem vonzódnak, azzal nem fognak lefeküdni. Tehát a 20-80 "szabály" ilyen szempontból releváns. Nem az a lényege, hogy vajon az a húsz százalék tényleg dugja-e a nyolcvanat, hanem hogy a maradék nyolcvan NEM dugja.

@Almandin: Nem éri meg, de vastagon rászolgált. És őszintén: egy olyan kapcsolaton nincs igazán már mit menteni. Mennyi bizalom maradhat egy ilyenben? Kb. mint X-faktorban a zenei tehetség...
süti beállítások módosítása