Enyhén perverz fotókat mutogatott nekem

2022. november 14. 08:07 - csajokespasik

       

               „Ő a kikötözéses, fenékpaskolós dolgokra gerjedt. Engem ez nem hoz lázba, nem is taszít annyira, csak nálam a kinky mindig is kimaradt” - Posztolónk 31 évesen átélt már néhány dolgot, és találkozott pár fura emberrel, de még mindig helyes és normális férfiakban gondolkozik, ám azt is megtanulta, hogy egy esztétikus külső még mindig tartogathat „érdekes” belsőt.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Húszévesen nem tartottam magam olyan nagyon jó nőnek, aztán elkezdtem adni magamra, konditerem, úszás, fogyás, miegymás, míg megjött az önbizalmam, és mert bizonyítani akartam magamnak (is). Lett egy barátom, akivel jó volt, olyan, akire számítottam és úgy éreztem, jár nekem. Aztán valamiért sajnos elszálltam magamtól, és mellette mással is ismerkedni kezdtem, de nem kerestem az alkalmat, csak ha valaki nyomult, és bejött nekem, akkor hagytam alakulni a dolgokat. Fiatal voltam, mentségemre szólva. Hirtelen szerelmes lettem másba, átestem a ló túloldalára, ahogy mondani szokták. De két valakit nem lehet egyszerre szeretni, így szépen kiléptem a korábbiból, mielőtt a megcsalás kiderült volna.        

       

               Ebből nem csináltam rendszert, csak egyszer fordult elő, mégis jött a karmapofon, mert az új illető hetek leforgása alatt talált egy nálam is jobbat... Ezután elment a kedvem az egésztől, magamba szálltam. Visszakúszni eszemben se volt, úgysem fogadott volna vissza. Hónapokra feladtam a dolgot. Lettek volna jelentkezők, de nem voltam túlságosan oda értük, másrészt úgy gondoltam, találok mást, ha nem is most. Csak várni kell. És vártam a nagy szerelmet, de közben csak azt találtam meg, mit akarok kezdeni az életemmel, így tanulásba temetkeztem. Kevesebb lehetőségem lett, úgy éreztem, de senki se nagyon adódott - vagy nem vettem észre. Viszont még nagyobbak lettek az igényeim, a korábbiaknál is. Kevesen ütötték meg a mércém, és ebben az is közrejátszhatott, hogy valójában nem akartam senkit, ezért hárítok. Olyanok se jöttek össze, akik nem voltak ugyan kiemelkedően jók, de volt egy nagyon ütős stílusuk, elbűvölő karakterük, ők nekem valamiért mindig is tetszettek. Olyannak éreztem magam, aki túlbecsülte magát, a lehetőségeit, az igényei meg elszálltak.

A legutóbbi teljesítményem sem a győzelmi palettára kívánkozik: velem egyidős (31), jó alkatú, helyes, humoros, kedves. Tehát ideális. Éreztem, hogy ez is azt bizonyítja, hogy nem lehetek azért olyan rossz parti. Hozzáteszem, azért is, mert az előző nője klasszisokkal jobb volt nálam, mint egy modell, mutogatott róla képeket. És mutatott mást is... képeket küldött, hogy véleményezzem. Nekem szokatlan, hogy valaki ilyenben leli örömét, vagyis nem tudom, mennyire számít ez perverznek, de ő a kikötözéses, fenékpaskolós dolgokra gerjedt. Engem ez nem hoz lázba, nem is taszít annyira, csak nálam a kinky mindig is kimaradt. Kérdezte, mi a véleményem erről. Nem tetszett neki a válaszom, mert végül ő adta fel, nem akart találkozni többet, ezzel megkönnyítette az én dolgomat is, de békésen váltunk el. Túl korán állt elő ezzel az igényével, de ha később teszi, akkor sem lettem volna hajlandó ilyenre, és akkor lép le, úgyhogy mindegy. Én mindig is helyes, normális férfiakban gondolkoztam, még egy idősebb, karakteres arc se rémít el, habár egy esztétikus külső még mindig tartogathat „érdekes” belsőt.         

 

 

96 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7917978014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.11.14. 08:22:08

Ez most egy készülő regény vázlata volt? Korunk kiüresedett látszatvilágáról egy parabola? Vagy csak simán a házitrolljainkat akarta triggerelni a posztoló, hogy megint teliszájjal üvöltözzenek hogy milyen szemetek a nők - bezzegh.

Sadist 2022.11.14. 08:32:37

Ha már nem vagy szűz, lojális és az ágyban sem vagy odaadó, legalább képes és hajlandó vagy főzni, háztartást vezetni, gyereket gondozni? A helyes, normális férfiakra tíz évvel ezelőtt kellett volna pályázni, nem 30-on túl. Még pár év, és itt van a fal, akkor meg már nem hogy egy fenékpaskolós, hanem egy mellre szarós pasasért is összeteheted a két kezedet.

God Harald 2022.11.14. 09:02:46

@Lorrh: B B B, a válasz a B! Ha mégis az A lenne az, szigorú tanítóbácsinak majd javaslom az egyik nőismerősömet. Amellett, hogy szereti ha megalázzák, teljességgel alkalmatlan szeretet és tisztelet alapú párkapcsolatokra. Van viszont írói vénája:)

Lorrh 2022.11.14. 09:35:16

@Sadist: egy 20 éves lány még nagyon gyermek lelkű, nem hogy házasságra, gyerekre pályázzon. Te nagyon benne ragadtál az 1800-as években. Nem csodálom, hogy ennyi frusztrációd van. Ez nem a te világod már nagyapóca.

Real_Time 2022.11.14. 10:27:51

@Lorrh: Ti majd meg jól megcáfoljátok a nagy semmivel szokás szerint :D Amúgy nem kicsit kamuszagu a sztori, a csávó exnője tehát egy modell alkat aki még ezekben a játékokban is benne volt, mégis szétmentek. És ez a csávó elvileg nem valami nagy durranás, mivel a poszter már olyanokat nem keres(állítása szerint legalábbis).

MsIreneAdler 2022.11.14. 10:42:28

@Lorrh: ez az egyik fele. A másik, hogy kihez menjenek hozzá? Oké, tudom a negyvenes kiégett kecskék tárt karokkal várják őket... Na de akinek ez nem opció? Aki szeretne együtt megöregedni a párjával?
Meg aztán itt a blogon folyton ezt tanácsolják a nőknek: menjenek férjhez, szüljenek, a férfiaknak meg pont az ellenkezőjét, hogy eszébe ne jusson, dugja a nőt amíg lehet, majd tipli... Csak én érzek itt egy icikepicike ellentétet?

Lorrh 2022.11.14. 11:13:36

@MsIreneAdler: dehogy ellentét! A nőnek semmit nem szabad, a férfinak meg mindent - ismerjük a történelemből ezt a primitiv ősállati biológián alapuló szarságot. Járjanak csadorban a nők és azt is a négy fal között. Annyira jól bejött ez a történelemben már.

God Harald 2022.11.14. 11:46:44

@Lorrh: te is negyvenes kiégett kecske vagy? :)

MsIreneAdler 2022.11.14. 12:06:44

@Lorrh: szerintem nem ilyen egyszerű a helyzet, hogy csador oszt ennyi. Ugyanis egy ilyen feleségért maximálisan felelősséget kell vállalni, el kell tartani, satöbbi. Ez macera. Inkább valami olyasmire gondolok, hogy az emancipált nő minden előnyét szeretnék élvezni, de tradicionális köntösben. Tehát a nő dolgozzon, keressen pénzt, legyen vagyona, legyen fitt, szexuálisan nyitott, de egyben maradjon a konyhában, szüljön és úgy általában inkább csak csendben legyen.
Aztán lehet csak én gondolom túl :)

body_andras 2022.11.14. 12:45:09

"csak ha valaki nyomult, és bejött nekem, akkor hagytam alakulni a dolgokat"
Véletlenül elestél és pont másnak a farkán landoltál?

Azért ha ritka, ha valaki beismeri hogy elszállt magától, sokaknak ez 50 év alatt sem jön össze.

Real_Time 2022.11.14. 12:46:09

@MsIreneAdler: Vess egy pillantást majd azért arra is, hogy nem éppen húszéves kiscsajok szokták keresgetni a zigazi férfit ezen blogokon. Hátha közelebb visz a megoldáshoz, hogy miért kerül rendszerint a házasság kerülése a férfiaknak mint jó tanács mindig elő.

body_andras 2022.11.14. 12:53:23

És akkor a lényegre, avagy az utolsó bekezdésre:
Az "ideális pasi" előre szólt hogy mire vágyik. Nem az zavarta kiskegyedet, hogy a fenékpaskolás nem hoz lázba, hanem az hogy egyáltalán BÁRMIT tenni kéne a jövőben a helyespasee társaságáért és figyelméért.
Gondolom nem az volt a terve hogy rögtön hajóskötéllel fellógat, szádat kipeckeli és sodrófával megdolgoz. Lett volna néhány próbakör amikor kipróbáljátok a lightos lovaglópálcát meg ilyenek. Amikor megtapasztalod hogy mi lehet ebben az izgató, és akkor még mindig kiderülhet hogy ez sehogy se megy.
Lehet a pasi tálalása sem a legszerencsésebb volt, de manapság a maguktól elszálltak már azon is felháborodnak, ha egy férfinek reggel feláll a szerszáma.

Lorrh 2022.11.14. 12:58:18

@MsIreneAdler: igen, teljes az infantilizmus. Még ha egy bluepill macsó ruhába öltözik is. Amúgy meg itt bárki tud szájkaratézni nyomorában.

@God Harald: mekk mekkk én már 69 éves kecske vok.

Andy73 2022.11.14. 13:24:37

Ha igaz a sztori, akkor a tanulság, hogy gyorsan elrepülnek a húszas évek. Az elején még ráér mindenki, a végén viszont kezdenek beszűkülni a lehetőségek, főleg a nőknél. Párkapcsolatot bármikor ki lehet alakítani, még a nyugdíjas klubban is, de ha családot szeretnél, gyerekekkel, akkor már jópár éve nyitottabbnak kellett volna lenni ezen a téren. A tanulás vagy a munka nem lehet akadály az ismerkedésben, legfeljebb nehezítő tényező.

MsIreneAdler 2022.11.14. 14:31:12

@Real_Time: pontosan tudom, mit hisznek a házasságról, miért gondolják, hogy kerülni kell, ez nem egy megoldásra váró rejtély. Az már annál inkább, hogy vajon kihez menjen hozzá a sok húszéves lány, kinek szüljön, ha a férfiak nem akarnak/nem tanácsos nősülni és családot alapítani. Gondolom ez a kérdésem is megválaszolatlan marad, de már megszoktam.

@Lorrh: tud bizony, még mi is :)))

Sadist 2022.11.14. 14:42:20

@MsIreneAdler: "A másik, hogy kihez menjenek hozzá? Oké, tudom a negyvenes kiégett kecskék tárt karokkal várják őket... Na de akinek ez nem opció? Aki szeretne együtt megöregedni a párjával?"

Hát ahhoz, aki szintén szeretne együtt megöregedni a párjával. Mi ezen olyan bonyolult?

"Meg aztán itt a blogon folyton ezt tanácsolják a nőknek: menjenek férjhez, szüljenek, a férfiaknak meg pont az ellenkezőjét, hogy eszébe ne jusson, dugja a nőt amíg lehet, majd tipli... Csak én érzek itt egy icikepicike ellentétet?"

Nem csak te, mint a mellékelt példából látható, a hasonlóan gyenge értelmi képességekkel rendelkező haverjaid sem értik a csíziót, pedig egyáltalán nem kvantumfizika.
Ha figyelmesen visszaolvasol, akkor láthatod, hogy sehol nem írtunk olyat, hogy a fiatal, szűz, lojális, odaadó, házias, családcentrikus nőket csak dugni kell, amíg lehet, aztán tipli. Éppen ellenkezőleg, ezek az értékes nők megérdemlik, hogy feleségek lehessenek. Csakhogy ilyenből extrém kevés van és nem ők szoktak vinnyogni, mint a fürdős kurvák, hogy hol vannak a normális férfiak, hanem a hitvány, félrekúró, öreg, kitaposott kozák kucsmák, mint a mai posztoló. Na ezeket kell csak dugni, aztán lapátra tenni.

body_andras 2022.11.14. 14:43:25

@MsIreneAdler: Azoknak szülnek ezek a lányok, akik már beleestek a házasság nevű csapdába és onnan kiabálnak az arra tévedő gyanútlan kantársaknak, hogy "meneküljetek!" :)

Sadist 2022.11.14. 14:47:01

@MsIreneAdler: "Inkább valami olyasmire gondolok, hogy az emancipált nő minden előnyét szeretnék élvezni, de tradicionális köntösben."

Mert magadból indulsz ki. Senki nem akarta az emancipált nő előnyeit tradicionális köntösben. Pont, hogy a nők akarják a tradicionális házasság minden előnyét a hagyományos feleség szereppel járó elvárások és kötelességek nélkül.

Billy Hill 2022.11.14. 15:05:50

Mi ez az önfelszopás? :-)

"az új illető hetek leforgása alatt talált egy nálam is jobbat"
"ez is azt bizonyítja, hogy nem lehetek azért olyan rossz parti"

Billy Hill 2022.11.14. 15:10:19

@Sadist: Sokan azt szeretik, ha váltogathatják a kapcsolót a régi világ meg az emancipált között. Kell a girl power, de azért fizessék is a vacsorámat, meg nyissák ki az ajtót, meg a rendőr engedje el a helyszíni bírságot, ha rámosolygok... :-)

Sztravinszka 2022.11.14. 15:48:51

@Billy Hill:
Áh, ugyan, már a rendőrök se a régik, hiába vigyorgok, mint a tejbetök :) ez már régen nem az a világ, ami régen volt :)))

antisocialnetwork 2022.11.14. 16:22:42

Én meg belehgyztm a Földközi tengerbe. Ozt?

Reactor 2022.11.14. 16:30:24

Hát ööö...ma már azt is nagyon meg kell becsülni, ha valaki nem a loliconra gerjed (a megelőző esztendőben ez volt az egyik legnépszerűbb anime/manga műfaj...szóval akadnak bajok ám). A fenekelős-kikötözős kinky szerepjáték akár még jó is lehet, ha minden úgy történik, ahogy el lett tervezve, szóval ez talán ANNYIRA még nem aberrált. Persze mindenkinek más az ingerküszöbe.

@MsIreneAdler: Nem úgy volt, hogy a negyven az új harminc? Vagy az csak a nőkre vonatkozik, a negyvenes "pasee" az vén kecske?

@body_andras: Hát vannak ilyen kapóra jött véletlenek, na :D

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.11.14. 16:30:57

"mégis jött a karmapofon, mert az új illető hetek leforgása alatt talált egy nálam is jobbat..."

Szelaví. Talán mégsem sikerült olyan bombanővé gyúrnod magad, mint gondoltad.

"A legutóbbi teljesítményem sem a győzelmi palettára kívánkozik"

A párkeresés nem versenysport.

"Olyannak éreztem magam, aki túlbecsülte magát, a lehetőségeit, az igényei meg elszálltak."

Ha ennek belátásáig eljutottál, akkor talán még van remény arra, hogy helyesen pozícionáld magad a piacon. De nem árt sietned, mert nagyon gyorsan eltelik az a kilenc év a negyvenig, akkor meg a szavatossági időn belül vagy még ugyan, de a minőségmegőrzési idő már lejárt.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.11.14. 16:33:34

@Real_Time:

"Amúgy nem kicsit kamuszagu a sztori"

Ahogy az itt megjelenő levelek nagy többsége.

Sztravinszka 2022.11.14. 16:38:47

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Neki versenysport, neked meg pozícionálós, szavatossági idős húspiac. Dettó ugyanaz a kettő, csak szólok.

látjátok feleim szümtükkel 2022.11.14. 16:46:42

@Lorrh:

Azért öreg kecske nem vén kecske.;Đ

God Harald 2022.11.14. 16:47:17

@Reactor: nem vén kecske, csak kiégett!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.11.14. 16:48:51

@Sztravinszka:

"ez már régen nem az a világ, ami régen volt :)))"

Vagy csak te rég nem olyan vagy, mint régen voltál...

Bocsánat a szemét megjegyzésért, de úgy érzem, direkt ki akartad provokálni ezt a választ, vagyis az én megjegyzésem csak a rím volt a tiédre. :) Take no offense, please.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.11.14. 16:50:59

@Sztravinszka:

A levélíró is írta, hogy vsz. rosszul pozícionálta magát, még ha nem is ezt a szót használta.

látjátok feleim szümtükkel 2022.11.14. 16:53:20

@Andy73:

Egyet értek veled, de a lehetőségek beszűkülése nem teljesen helytálló. Mert mindenki olyan, amilyennek született, mármint a lehetőségek elszalajtásában, vagy pontosabban meg nem látásában. Aki fiatalon sem látta a jövőbeli lehetőségeket, az nem beszűkül, hanem vak maradt. Idős korban is vannak lehetőségek, nem is kevés, csak az már másról szól, mint 20 évesen, és a látók meg is találják. De ez minden ember egyéni világszemléletének a része-következménye.

Real_Time 2022.11.14. 17:15:25

@MsIreneAdler: Mert ugye a huszonéves kiscsajok minden áron férjhez menni akarnak, ugye? Még véletlenül sem Londonba vagy New Yorkba karriereskedni, nem? Az persze már más téma hogy ez se jön össze mindig, de a házasság téma harminc felett a parti korszak lecsengése után lesz először érdekes, addig semmi, nemhogy húszévesen.

látjátok feleim szümtükkel 2022.11.14. 17:24:41

@Real_Time:

Régen azt mondták, hogy mindennek meg van az ideje, mint tavasszal a pitének. Akkortájt a nőnek 30 éves korában már volt 3-4 gyereke, és közel a negyvenhez nem férjet akart fogni magának, hanem szült még négy-öt gyereket. A fene enné meg ezt a buta biológiát, valamiért a nőknek adta a szülés nehéz feladatát, a férfiaknak meg a kenyér és a kenyérre való megkeresését.
Akinek ez a természeti rend nem tetszik, az úgy jár, mint a posztoló.

Sztravinszka 2022.11.14. 17:47:58

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Nyilván azért a röhögőjelek, mert van öniróniám. Amúgy meg rendőre válogatja..

Andy73 2022.11.14. 17:50:02

@látjátok feleim szümtükkel: ez igaz, csak a lehetőségeket úgy értettem, hogy az idő múlásával csökkennek az esélyek, főleg egy nőnek, a párválasztásra. Erről sok poszt és komment született már. Lehetőség és esély is marad, de egyre csökken az elérhető partnerek köre. Egy harmincas nő is találhat még párt, de a harmincas férfiak jó része már foglalt, és a még szabadok közül is sokan inkább fiatalabb nőt keresnek.

Andy73 2022.11.14. 17:56:21

@látjátok feleim szümtükkel: azért 31 évesen még maradt esélye, csak csökken az évekkel. És ma már a nők is el tudják tartani magukat, a családok túlnyomó többsége pedig két keresős. Ezért ma már kevesebb gyerek is születik, legalábbis a nyugati világban, de azért ma is vannak még nagycsaládosok.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2022.11.14. 18:00:00

Biztos megvan a 30(+) elemű listája, amin még az is szerepel, hogy melyik irányban és max. hány fokkal lehet ferde a pacák periszkópja... aztán ha valaki mind a 30 pontot kipipálja, akkor "nem érzi a kémiát".
A megoldás a macska vagy a munkamánia - a kettő együtt nem megy, mert a macskák rosszul bírják a munkamániás szingli nőket.

MsIreneAdler 2022.11.14. 18:06:37

@Sadist: köszönöm, hogy szemlélteted a kommenteddel azt, amiről már beszéltem. A valóság hozzáigazítását a kis világodhoz. Mert nyilván, aki nem ért veled egyet az csak is gyenge értelmi képeségű lehet, ne is zavarjon, hogy ez a valóságban nem így van. Aki személyeskedik, meg sértegetőzik egy vita során az viszont nagyon penge, ugye ;)?
Akkor @Lorrh: -nak van igaza? Csador? Túlkombináltam és a modern nőből semmi nem kell?

"Pont, hogy a nők akarják a tradicionális házasság minden előnyét a hagyományos feleség szereppel járó elvárások és kötelességek nélkül."

Na látod ez egy tök értelmes gondolat. Ezzel maximálisan egyet is értek. Valóban így képzeli sok nő a házasságot. Valami feneketlen kutat látnak, amiből folyton csak merítenek, anélkül hogy adnának.

Lorrh 2022.11.14. 18:50:50

@Real_Time: mi a rosseb édesanyjának akarnának férjhez menni amikor az a mintájuk hogy a középkorú férjek, apák lelépnek a házasságból egy húszéves titkárnő kedvéért. Amikor az osztályukban a gyerekek 90%-a elvált családban él. Akik meg még együtt vannak azok ölik egymást és csak a vagyonért vagy gyerekért maradtak együtt.

Hogy lehet egy ennyire rozoga tákolmány, mint a házasság, vonzó?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.11.14. 19:07:28

@Lorrh:

Ha egy nő és egy férfi őszintén szereti egymást (a szerelem elmúltaval is), és képes alkalmazkodni egymáshoz, akkor a házasság egy csodálatos intézmény.

Örömmel mondhatom, hogy én egy ilyen házasságban élek közel 20 éve.

]{udarauszkasz 2022.11.14. 19:12:53

Azert a posztolo helyeben nekiallnek keresni magamnak egy hosszutavu kapcsolatot.
Magas merce,meg verseny, meg piac, aztan ha valami nem ugy sul el,mint kene,akkor mar szegeny me too, meg jajdemegsebeztek a kis lelki vilagomat.
Ez ilyen,ki karddal el, kard altal vesz el. Ha szogre akasztod a kardot,talan veled is maskepp banik az elet.

Real_Time 2022.11.14. 19:13:14

@Lorrh: Húszéves titkárnője az Átlagbélának a home officeban vagy a cnc gép mellett? Lehet nem csak a felsővezetőkhöz kellene feleségül menni, aztán nem lesz húszéves titkárnő sem a képben. Örülök ha segíthettem ismét.

MsIreneAdler 2022.11.14. 19:20:08

@Reactor: hidd el én lennék a legboldogabb, ha a 40 lenne az új 30 :D! Pontosítok: egy húszéves lányhoz képest(!) egy negyvenes pasi vén kecske.

@Real_Time: ha akarnának sem lenne kihez... De lehet én maradtam le valamiről és az ucán tömött sorokban állnak a nősülni vágyó fiatal srácok....

Real_Time 2022.11.14. 19:26:43

@Lorrh: A válások 85%-át a nők adják be. Gondolom mindegyiknek titkárférfi áll a hátterében :D Egy vicc bazmeg az egész amit ti itt lerendeztek, na de hát azért járok ide, jókat röhögni kb :D

God Harald 2022.11.14. 19:49:43

@Real_Time: pedig általában feszültnek tűnsz!:)

Lorrh 2022.11.14. 19:52:30

@Real_Time: az evolúciós drive arra sarkallja a nőket hogy maguknál magasabbra pozicionálják a párjukat. Pont mint a férfiak, ahogy rajonganak a nagymellű nőkért.
Olvass evolúciós biológiát és akkor nem csodálkoznál alap dolgokon, mint szódás a lovát.

Amúgy a férfiak még arra is tohonyák hogy beadják a válást. Azt is szegény nőknek kell. Pasiknak simán belefér hogy félrekúrjanak, otthon meg elfogyasszák a marhapörköltöt, amit nekik főz gyermekei anyja.
Nők meg becsületesek és inkább elválnak és tiszta lapokkal játszanak.

Örülök, hogy segíthettem.

Real_Time 2022.11.14. 19:55:30

@God Harald: Mindenki annak tűnik aki kimondja az igazat, megzavarva ezzel sokak gondosan felépített álomvilágát. De szerencsére nem vagyok fideszes képviselő akit csak úgy meneszteni lehet ha nem az igazat hazudja :D

Real_Time 2022.11.14. 19:59:37

@Lorrh: "Szegény nőknek", és mindezt egy matriarchátus társadalomban, ahol egyébként a nők nagyobb arányban kúrnak félre. Mindjárt megsiratlak egy percre. Ja mégsem. Majd ha ugyanannyi nő fog elhalálozni munkahelyi balesetben mint férfi majd akkor esetleg.

MsIreneAdler 2022.11.14. 20:48:54

@Real_Time: sőt az összes szomszédjuk válókeresetetét is ők adják be, nem :)?
A valódi arány 65-35 % a nők javára, de a legdurvább időszakban sem érte el a 75 %-ot (KSH, letölthető doksik, valas17 a pdf neve,5. oldal, 8.ábra) Ezek ugye 2017-es adatok, frissebbet nem találtam, jól látszik, hogy a különbség csökken.

Valóság vs Real_Time: 1-0 :)

Real_Time 2022.11.14. 20:53:53

@MsIreneAdler: Azt is írják biztosan hogy mindenhol a titkárnő volt a hibás :D Amúgy valóság vs. KSH 120:1.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.11.14. 20:59:55

@Lorrh: „Vagy csak simán a házitrolljainkat akarta triggerelni a posztoló”

Mármint téged?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.11.14. 21:02:54

@God Harald: Ő egy ”repedt seggű buzi” ahogy az egyik kommentelő írta róla egykor :)

Lorrh 2022.11.14. 21:19:56

@The Cortez: pontosan! Mennyire jól látod!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.11.14. 21:22:29

@Lorrh: „mi a rosseb édesanyjának akarnának férjhez menni amikor az a mintájuk hogy a középkorú férjek, apák lelépnek a házasságból egy húszéves titkárnő kedvéért.”

Nézz kevesebb szappanoperát! A többiben kivételesen igazad van.

MsIreneAdler 2022.11.14. 21:29:47

@Real_Time: jó, nyilván én is jobb szeretem azokat a statisztikákat, amiket saját magam hamisítok, de most csak ez van :)
Mondjuk ebben az esetben bízom benne, hogy össze tudták számolni az összes válókeresetet, majd azokból meg tudtak állapítani egy arányt. Ha már ugye az olyan dolgok, mint az átlagkereset és az átlagfogyasztás megállapítása nem megy valami flottul :)
De a 85% honnan van meg neked? És az, hogy a nők többször lépnek félre?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.11.14. 21:30:17

@Lorrh: „Amúgy a férfiak még arra is tohonyák hogy beadják a válást. Azt is szegény nőknek kell. Pasiknak simán belefér hogy félrekúrjanak, otthon meg elfogyasszák a marhapörköltöt, amit nekik főz gyermekei anyja.
Nők meg becsületesek és inkább elválnak és tiszta lapokkal játszanak.”

Nekik van vesztenivalójuk, nem úgy mint a nőknek, te hazug geci. Ahogy fentebb is írták, a nők nagyobb arányaiban kúrnak félre. És közben persze elnézik, hogy a férfi megállás nélkül gályázzon meg kinyalja a picsájukat.
A nőknek nincs sok vesztenivalójuk.

De tudom mindjárt leírod, hogy az egész csak ”irónia” volt.

Lorrh 2022.11.14. 21:33:40

@The Cortez: azért az lejöhetne hogy trolletetés van. Te (is) vagy a troll :-)))))))))))

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.11.14. 21:41:48

@Lorrh: Azt te vagy, aki már évek óta itt (és más blogokon) rontja a levegőt. Ma amúgy férfi, nő vagy transzember vagy?

God Harald 2022.11.14. 22:04:03

@The Cortez: a magyar társadalom extrém mértékben frusztrált, ezért az emberek nehezen tolerálják egymás furcsaságait!:)

Real_Time 2022.11.14. 22:04:36

@MsIreneAdler: Na jó, legyen 71%, de ez is mint tí évvel ezelőtti adat, bár én még jól emlékszem erre az időszakra:
valasinfo.hu/valas/valasok-szama-magyarorszagon-egy-kis-valas-statisztika

VOGAben 2022.11.14. 22:58:55

Válás után tiszta lappal... Aha! Valós esetek a környezetemből: A kb 50-ből, egy ilyet láttam. Az illető nő felsővezető volt, saját ingatlanokkal stb. Lazán elköltözött a gyerekeivel, munkahelyet és lakóhelyet is váltott egyszerre. Megtehette. A többség csak akkor lép, ha már megvan az új krapek. Lakással-házzal egyebekkel. Exférj kiköltözése esetén, marad a saját ingatlan de ahhoz már szponzoráció szükséges, egyedül nem képes fentartani. Ide szokott a csóró kampelló becsatlakozni. De ez már nem olyan fényes. Ingatlan felezése esetén k.rva nagyot zuhan a színvonal... plusz egyéb osztozkodások, frusztrált helyzetet okoz. Ez még nyomorúságosabb. Ezekből következik, hogy simán félredugnak az asszonykák, még bőven a házasságukban. Keresik a jobb opciót. Majd csak akkor lépnek, ha frankó a tutti. Mondjuk jó nagy balfácán, aki egy ilyenben meg tud bízni, hát ugyebár kockázat nélkül siker sincsen. Átmeneti se... Meg a régi vígasztaló duma; hogy, ha másnak is kell, akkor nem is lehet olyan rossz. Pfujjj!

Andy73 2022.11.14. 23:33:00

Érdekesek a kommentek, a válásról vitatkoznak, amikor a poszterinanak nem hogy férje, de komoly kapcsolata sincs . Annyiban ide tartozik a téma, hogy egy 3é
Harmincas nőnek több esélye van párt találni, ha az elvált férfiakat is számításba veszi.

Lorrh 2022.11.15. 08:16:52

@Andy73: a poszt senkit nem érdekel úgyis kamu az egész

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.11.15. 08:26:17

@Lorrh:

Így igaz, kamu. Ki használja még pl. a "fizu" szót? Főleg az állítólagos levélíró korosztályából. (Ez nem a mostani posztból való, hanem a magát lúzernek érző pasiéból, akit a negyvenes nő is ejtett.)

Lorrh 2022.11.15. 13:37:27

@Kovacs Nocraft Jozsefne: ja hát ez full boomer szó, bizony.
@God Harald: de te boomer is vagy! :-) nemisbaj

MsIreneAdler 2022.11.15. 14:16:47

@Real_Time: keményen alkudozol :)))
Egyébként, csak hogy tisztázzuk: nem vagyok házasság fetisiszta, mindenki úgy él, ahogy szeretne, ahogy jól érzi magát. De a házasságot okolni a válásért olyan kb, mint az életet a halálért :)

MsIreneAdler 2022.11.15. 14:19:44

@Andy73: ahogy @Lorrh: írja, érdekesebbek a talán még akár valódi személyek kommentjei, mint a totál kamu poszt.

God Harald 2022.11.15. 14:33:52

@Lorrh: és hagyományőrző is!:)

Lorrh 2022.11.15. 15:44:42

@God Harald: szintén Fonó? Lukácsferibácsi? csűrdöngölő gumicsizmában? Ma még nemezelek, de holnap már batikolok.

Reactor 2022.11.15. 16:44:55

@MsIreneAdler: Hát igen, úgy már igaz az állítás :) egyébként meg hol a nemzetközi pinaszakértő? Őt kellene megkérdezni ebben a témában, kíváncsi "vok", mit mondana.

God Harald 2022.11.15. 18:47:42

@Lorrh: kézzel mosogatok…mióta vasárnap megdöglött a gép!:(

MsIreneAdler 2022.11.15. 19:20:00

@Reactor: én is, de mostanában nem hallunk róla, remélem azért jól van.

@God Harald: szintén. Ez egy vírus, most már tuti:)

God Harald 2022.11.15. 20:31:17

@MsIreneAdler: lehet. Remélem, hogy holnap már nem kell.

Reactor 2022.11.15. 21:59:06

Eeeee! Jó lenne tudni, az itteni lányok/nők hogy vélekednek a fenekelős/kinky dolgokról, mi az, ami náluk még belefér.

@The Cortez: Igen, őrá gondoltam! :)

@MsIreneAdler: Biztosan jól van. Nagy fiú már, tud vigyázni magára. Még az is lehet, hogy nászúton van :D

Infomaniac 2022.11.19. 14:54:41

@Peni a Valdes: most én is megnéztem... ez nem tényleges meglevés...

Infomaniac 2022.11.19. 15:03:41

@Reactor: mint itteni, viszonylag nyitott "lány": engem nagyon nem mozgat meg ez a részterület. Olyan nagyon ritka esetben előfordulhat, hogy annyira tetőfokra hágnak az érzékek, hogy már az ilyen kicsit vadabb durvább dolgok tökre beleférnek. Ahhoz kell egy nagyon ügyes, érzéki, figyelmes pasi, mint előfeltétel. Na ezért ritka :D.
Én inkább más, érzékibb perverziók irányába kalandozok szívesebben..

Infomaniac 2022.11.19. 15:04:40

@Reactor: meg egyáltalán mit kell érteni a kinky alatt olvasatodban?

Reactor 2022.11.19. 19:08:13

@Infomaniac: Hát na...olyasmiket, amikért mondjuk az örömlányok már extrát kérnek. Akad pár ilyen dolog...fenekelés, kikötözés, BDSM, mindenféle segédcuccok, szerepjátékok...na, tudod te :PPP És igen, lehetnek ezek is érzékiek. Ezért is kérdeztem, hogy mi az, ami belefér még.

MsIreneAdler 2022.11.19. 20:22:52

@Reactor: én is úgy gondolom, hogy ez partner függő. Tehát nem az van, hogy rajongok magáért az "extrákért" hanem inkább, hogy van olyan személy, akivel ez belefér és élvezetes. Nálam ez nem úgy történik, hogy bárki fia odajöhet "ütlegelni", ehhez egy bizalmi kapcsolat kell.

MsIreneAdler 2022.11.19. 20:29:03

@Peni a Valdes: nos ez a kommentje eddig a legnyugtalanítóbb...

Infomaniac 2022.11.19. 23:32:15

@Reactor: basszus, tudom gáz hiányosság, de sosem jártam örömlánynál, fogalmam sincs mire kérnek extrát :-DDD
A felsorolt tevékenységek nekem nem.. a segédcucc nem tudom mit takar kinky értelemben.

God Harald 2022.11.20. 00:16:35

A szigorú tanárnő stílus jöhet! Kemény kikérdezés, pontos számonkérés.:)

Reactor 2022.11.20. 03:16:36

@Infomaniac: Nem gond, én se :D csak tudok ezt-azt.
Segédcuccok lehetnek a mindenféle szegecses bőr-szerkók, maszkok, ostor, seggdugasz, szájpecek, hüvelytágító, búgatópor...van éppen elég, nézz körben egy szexshopban majd!

@MsIreneAdler: Akkor ez lényegében a partneren múlik :) Oké.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.11.20. 08:53:53

@God Harald:

"A szigorú tanárnő stílus jöhet! Kemény kikérdezés, pontos számonkérés.:)"

Tessék megnősülni, akkor ezt minden nap grátisz megkapod. :D

God Harald 2022.11.20. 09:12:08

@Kovacs Nocraft Jozsefne: ezért mondtam. Gyakorló iskolába járok!:)

Infomaniac 2022.11.21. 09:10:34

@Reactor: szoktam néha körülnézni. Ezt a maszk-ostor-szájpecek témát ott is messziről kerülöm. Hüvelytágító sem került elém, fogalmam sincs, mi értelme. Kitágul az a rendes előkészítéstől, amennyire kell. Búgatóport sem néztem még, majd utánanézek, mire jó.
A maradék 1 dolog meg tök más kategória, mint a többi említett. Olyanom még nekem is van.

fkv.119 2022.11.22. 12:12:27

Mi a perverz pár faszos képben? Vagy nem azok voltak? TLDR. :D

Reactor 2022.11.23. 03:37:01

@Infomaniac: Köszönöm a választ. Nem tudtam, hogy ilyen helyekre is jársz (ejnye-bejnye), de akkor nyilván van egy jól körülírható fogalmad arról, mik a "kinky" dolgok. Oké, tehát kikötözés, BDSM az nem nyerő. A hüvelytágító gondolom azoknak kell, akik nem akarnak előjátékkal bajlódni. Ami pedig a búgatóport illeti, abból is van sokféle - valahol a Velveten volt is valami összehasonlítási tesztje az ajzószereknek, két csajszi próbálta ki őket és számoltak be az eredményekről. Most így hirtelen nem tudom, melyik volt az az oldal, de ha érdekel a téma, sz'tem megtalálod.
süti beállítások módosítása