A pasim apja nem bír engem

2022. november 18. 07:37 - csajokespasik

       

                Ebben a kapcsolatban komolyabb problémák nincsenek, ami mégis adódott, az nem más, mint Posztolónk pasijának édesapja, aki a kezdetektől fogva indokolatlan ellenszenvet tanúsít fia barátnője felé, és kedveskedéssel sem lehet nála sokra menni.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

„Küldj egy sztorit!” - oké, küldök... : )
Sziasztok! Sosem a sikeres, alfa hím típust kerestem, úgy voltam vele, hogy majd ha minden egyéniség a maga formájában idővel megmutatkozik előttem, majd akkor döntök, hogyan tovább, minden előzetes elvárás nélkül - vágjunk bele. Így voltak már jó kapcsolataim olyanokkal, akik elsőre nem tetszettek, és voltak rossz kapcsolataim olyanokkal, akikről azt hittem, mindenben tökéletesek lesznek számomra. Ha teljesen más világ vagyunk, az se biztos, hogy baj. Egy olyan pasi, akire tapadnak a nők, nem optimális választás, mivel nem te leszel neki az egyetlen és a hűség ma már egy törékeny áru. Ha valaki megteheti, hogy akár több párhuzamos kapcsolatot is fenntartson, megteszi. Még ha esze is van, ravaszkodni is tud, profi szinten, ügyel, hogy ne vigyen haza idegen parfümszagot, ne legyenek random hívásai, ilyesmi.        

       

               De most másról írnék, a jelenlegi problémámról. Az élet ezúttal olyan feladatot adott, ami még nem volt nálam. Ugye, fel szokott bukkanni az a kérdés a kapcsolatokat illetően, hogy miként lehet együtt élni valakivel, ha az egyik fél rosszban van a másik fél barátjával, vagy más esetben annak egyik közeli családtagjával? Az én esetemben a párom apjáról van szó, akit sokszor látok, mert az alattunk lévő lakásban lakik, és nekem úgy tűnik, olyan velem, mintha neki külön erőfeszítést jelentene, hogy egyáltalán köszönjön nekem, vagy rám nézzen, tudomásul vegyen, elfogadjon. Hogy néha kicsit odafigyeljen, érdeklődjön. Érzem minden mozdulatán, hogy utál, pedig nem adtam rá okot, semmi összetűzésünk nem volt korábban. Én kedves vagyok vele mindig, még így is, de jó lenne, ha oda-vissza működne. Tőlem együnk együtt minden nap, ha ez közelebb hoz, és feloldja azt a gátat, ami jelenleg van, és a semmiből alakult.
Volt egy nagyon egyértelmű, súlyos beszólása, ami annyira sokkolt, hogy se a szövegkörnyezetre nem emlékszem, se a pontos válaszomra, de olyasmi volt, hogy még jó, hogy ami a fia és köztem van, nem hosszútávra szól, ideiglenes valami. Amikor meg egyszer szülinapján felköszöntöttük, és utána nem rohantam el, mert leültetett minket, kedélyesen arról érdeklődött, hogy nem akarok-e külföldre menni dolgozni, mert szerinte ez mostanában nagy divat...
A párommal amúgy minden oké, imádom, nem telepszem rá, ha esténként nem jön valami miatt, szokott telefonálni, de ritkán marad ki. Tehát az se lehet, hogy elégedetlen velem és a hátam mögött kibeszél apuval, és emiatt van az egész. Elmondtam már neki, hogy mi a bajom az apjával, de azt mondta, ne foglalkozzak vele.          

 

 

31 komment
Címkék: vita bunkó bácsi

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8217981680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VOGAben 2022.11.18. 08:33:11

Bejössz az öregnek ez nem is kérdés. Azért cirmog, mert nagy kárt már nem tudna okozni. Gonoszak az évek...

body_andras 2022.11.18. 10:13:59

Így kezdődik egy jó após-viszony sztori. Papinak van egy kéjlakja külföldön, ott fog ájulásig "munkára fogni".

Billy Hill 2022.11.18. 11:54:04

"Érzem minden mozdulatán, hogy utál, pedig nem adtam rá okot, semmi összetűzésünk nem volt korábban."

Valszeg csak túlságosan emlékezteted a faszid anyukájára.

szeme közé, laposan! 2022.11.18. 18:33:56

“Egy olyan pasi, akire tapadnak a nők, nem optimális választás, mivel nem te leszel neki az egyetlen” Ezt inkább mi, faszik szeretjük eldönteni. Sőt, inkább a másikon is múlik, és attól, hogy egy faszinak jó a fekvése más nőknél, még nem jelenti azt, hogy mindig minden más nővel le is fekszik. De hát, mindenki magából indul ki, ugye…

Negrogo 2022.11.19. 09:05:56

@szeme közé, laposan!: 'olyan pasi, akire tapadnak a nők, nem optimális választás'

En itt hagytam abba az olvasast. Ez milyen szanalmas inceles duma mar? Mintha en azt irnam minden no ribanc qrva aki jo csaj. Hozzateszem volt ilyen exem ketto is. Konkretan ilyen dumat nyomott le, h "ilyen" pasival ossze se jonne. Nem ertettem... illetve volt aki betegesen beagyalt rolam dolgokat, h nekem biztos van mas is. E miatt folyamatasan konfliktus volt mikozben nem csaltam es veszekedes a semmin. Elkepeszto energiak mentek el erre. De amugy meg tenyleg csak "gratulalni" tudok, h mar ott tartank az is baj ha egy pali jol nez ki. Hat beszarok komolyan!

antisocialnetwork 2022.11.19. 11:06:47

Szombat, délelőtt. Apuval együtt én sem bírlak. Így már ketten vagyunk.

Sadist 2022.11.19. 19:16:36

"Egy olyan pasi, akire tapadnak a nők, nem optimális választás, mivel nem te leszel neki az egyetlen és a hűség ma már egy törékeny áru. Ha valaki megteheti, hogy akár több párhuzamos kapcsolatot is fenntartson, megteszi. Még ha esze is van, ravaszkodni is tud, profi szinten, ügyel, hogy ne vigyen haza idegen parfümszagot, ne legyenek random hívásai, ilyesmi."

Tévedés. Az igazán nagy játékosok teljesen nyíltan kúrogatják a csajokat a hivatalos barátnőjük mellett, mert a hivatalos tudja, hogy bármikor lecserélhető, a többi meg szeretne a kitüntetett státuszba kerülni.

God Harald 2022.11.19. 20:13:13

A pároddal amúgy semmi sem ok! Ha a párod lenne, már rég rászólt volna a faterra, hogy szedje rendesen a Prostamolt és a Tebofortant. Leginkább meg foglalkozzon a maga dolgával!

Real_Time 2022.11.20. 07:35:34

@Negrogo: Ez amúgy főleg online társkeresőkön jön elő, az összes nő kb. a fürdős kurva kategória. Ha jól néz ki a csávó az a baj, ha azt sugallja hogy gazdag akkor az a baj, ha a faszáról rak ki képet akkor az a baj, aztán meg legyen ám kreatív az első üzenet is amit a csávó ír. Mert ugye az ott lévő nők az ő kis elváráslistájukkal aztán kibaszottul kreatívak, copy+paste az egész. A sok kamuprofilon kívül még ez a másik ok amiért az egésznek semmi értelme. Amúgy nem akarom reklámozni mert az is csak egy pénzlehúzó fos, de van egy olyan alkalmazás ahol a match után csak a nők kezdeményeznek. Mondanom sem kell mennyire működőképes :D Na ott a kibaszottul kreativ női nem első üzenete 99%-ban ennyi: "Hi" :D

God Harald 2022.11.20. 10:08:30

@Real_Time: köszi, hogy megosztottad a tapasztalatodat. Hát elég lelombozó. Nem szívesen űzném ezt a sportot. Na meg az már milyen, hogy az első üzenetükben rögtön a határidőre figyelmeztetnek?!
Jó lenne valami nőlénytől egy hasonló kórkép az online faszikról! Jó móka lenne egy ilyen szürke vasárnapon.:)

Sztravinszka 2022.11.20. 10:48:27

Ez faszikra is igaz, hofy mernek bombázót bevállalni. Mert a ronda nőt nem kell a kályhához láncolni, mert a kufya se vinné el. A másikkal meg csak a gond van.

Az átlag amúgy is biztonsági játékos.

Real_Time 2022.11.20. 13:17:34

@Sztravinszka: Hát ehhez nem kell még bombázónak se lennie, erre találták ki a sminket meg a filtert az instagramra

Sadist 2022.11.20. 16:54:17

@Sztravinszka: Semmi fogalmad nincs a férfiakról.

Sztravinszka 2022.11.20. 17:05:18

@Sadist:
Ezeket a szövegeket férfiaktól gyűjtöttem.

Real_Time 2022.11.20. 17:31:21

@Sztravinszka: Ezt a blogot te írod arra már rájöttem, de ez a férfiaktól vett gyűjtemény, hát ez most gyenge lett :D A Padamos blogot is te írod, vagy arra van egy másik megbízott kolléganő?

Sztravinszka 2022.11.20. 17:40:10

@Real_Time:
Ha azt az energiát, amit belém fektetsz, nőzésbe raknád, már 8x elválhattál volna :DDD

God Harald 2022.11.20. 18:10:12

@Sztravinszka: ne okold magad azért, mert Sebaj Fóbiásnak nem maradt nőbe raknivalója!:) Tényleg nem tud elválni?

Sztravinszka 2022.11.20. 18:22:19

@God Harald:
Nem tud, mert előbb el kéne venni :)

Negrogo 2022.11.20. 19:07:34

@Real_Time: Ehez nem tudok hozzaszolni mert sose ismerkedtem neten. De elhiszem az irralis elvarasokat es a red fleg-eket. Amit sok esetben gold digger-es elvarosok. Visszamentunk 100-200 evet es az erdek hazzasagok koraba aztan csodalkozunk miert van annyi 30-as elvalt anyuka 1-2 gyerekkel...

MsIreneAdler 2022.11.20. 19:56:48

A poszthoz nincs mit szólni, a kedves apuka gáz, ahogy viselkedik, a srácnak meg kb annyira fontos a poszter, amennyire kiáll mellette.

De.

Miért olyan hihetetlen, ha egy nőt nem ezek a macho, alfának kikiálltott pasik vonzanak? Én pl mindig kerültem az ilyet, abszolút nem imponált, hogy én lehettem volna a 628. ürítőedény...sőt taszított még a gondolat is.

Real_Time 2022.11.20. 20:55:06

@Sztravinszka: Nincsen nekem annyi pénzem ne basszál már :D

God Harald 2022.11.20. 20:58:18

@Real_Time: vegyél el egy gazdag nőt!:)

Real_Time 2022.11.20. 20:58:49

@God Harald: Papesz, az hogy az online dolgokhoz nem sokat értesz azt még úgyahogy elfogadom egy online társkereső blogján, de hogy az életről sincsen sok fogalmad ennyi idősen az már azért elgondolkodtató.

God Harald 2022.11.20. 21:15:52

@Real_Time: hát igen, ez már csak azért is aggasztó, mert az oktatásban és a műszaki környezetben komoly károkat okozhatok a nemzetgazdaságnak. Remélem jövőre tényleg nyugállományba helyeznek!

Sztravinszka 2022.11.20. 21:22:27

@Real_Time:
Csumpi, az igazán gáz az, hogy annyira nem vágod a nőket se online se offline, hogy egyet se bírsz összetarhálni :D

Na ezt morzsolgassad magadban, te élet császára :D

Real_Time 2022.11.20. 22:12:15

@Sztravinszka: Ennyi, a szokásos feminista ellenérv mindenre? Hát ez továbbra is kevés lesz.

God Harald 2022.11.20. 23:18:59

@Real_Time: ez sokkal több mint amit az elbaszott nyomorult sérült személyiséged megkíván!:)

Real_Time 2022.11.21. 05:04:19

@God Harald: Nyomjad csak a standard szöveget white Knight, különben nem jár piros pont :D

fkv.119 2022.11.22. 11:37:34

A mai világban már nem egyértelmű hogy ki írta a cikket. Ma már csávónak is lehet pasija, szóval...
süti beállítások módosítása