A haveromat megbabonázták

2022. december 08. 07:38 - csajokespasik

       

               „A csajának csak érdekkapcsolatai vannak, baráti - ami csakúgy van, mert különösebb ok nélkül élvezi a másik lényét -, nincs, ezt a nő is kimondta neki, hogy minek csakúgy barátkozni?” - Akkor van szükség baráti közbelépésre, amikor valaki nem látja tisztán, hogy mit is művel vele egy olyan nő, aki sehogy sem passzol hozzá. Meddig lehet feszíteni a konfliktuskerülés határait?        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Nem szoktam más kapcsolatába beleütni az orrom, de most egy jó barátom helyzetéről lenne szó: egy magas, sportos, igazán jóképű ember. A csaja (szerintem) nem üti meg a mércét, egyáltalán nem illik hozzá, jobbat is találna, nem olyan szép és dögös, mint hiszi magáról, nem is értem, miért nem dobja. De még egy nem olyan szép lányon is sokat ellensúlyozna a kedvesség, ami viszont benne egyáltalán nincs meg. Kértem is, hogy ne hozza mindig magával. A csaj nem tud köszönni, nem ismer alapvető illemszabályokat, rosszul használ a beszédében szavakat. Ennek ellenére a barátja olyan mellette, mintha valami dísz lenne, akinek megtiszteltetés egy ilyen csajjal mutatkozni. Mintha ő lenne ennek a kapcsolatnak az alkupozíció nélküli szerencsétlen, megtűrt szereplője.        

       

               Egyszer tanúja voltam egy vitájuknak, ráadásul az utcán és gyakorlatilag a semmin, így tanulmányozhattam a csaj vitamódszerét: felvet egy irritáló, provokatív témát, és ha véleményben ellenkezik a párja, gúnyosan ráförmed, hogy szerinte biztos azt várja, hogy most megalázkodjon, mint nő, és csússzon-másszon előtte, az biztos tetszene neki... Mintha egyenesen meghunyászkodást akarna kiváltani egy önmarcangolásba csomagolt túldramatizált jelenettel. A srác meg ilyenkor meg se szólal, inkább hallgat. Tehát ő is érzékeli valahol ezeket, csak tenni nem tesz semmit. A csaj összeteheti a két kezét, hogy egyáltalán leállt vele.
A társaságunkban senki nem kedveli, a haverra való tekintettel fogadtuk csak be. Beszéltünk már erről, amikor a nője nem volt jelen, innen tudom, hogy közös képeket csak a pasija rakott ki magukról, a csaj egyet sem.
Azt ő is átlátta már, hogy a csajának csak érdekkapcsolatai vannak, baráti - ami csakúgy van, mert különösebb ok nélkül élvezi a másik lényét -, nincs, ezt a nő is kimondta neki, hogy minek csakúgy barátkozni? Számára ez érthetetlen. Más számára, akinek van lelke, ez cseppet sem. Az a véleményem, hogy sérült a lány, aki nem ismeri a saját érzelmi életét és a másik leuralásában látja ennek kompenzálását. A srác mégis ragaszkodik hozzá, miközben párocskája ki tudja mit gondol és tesz a háta mögött. Én ezt kapcsolatnak se nevezném.          

 

 

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr217997330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2022.12.08. 08:34:00

A szomszédom unakotestvére szerint, aki úgy kezdi a sztorit hogy "nem szoktam beleütni az orrom", annál se stimmel valami.

Lorrh 2022.12.08. 09:50:17

@body_andras: nálunk a házmester nevelt lányának a volt sógorának a másod unokatestvére szokta ezt mondani. A többi stimmel.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.12.08. 11:07:30

"rosszul használ a beszédében szavakat."

Ó, ez már újságíróéknál sem kizáró ok. Az előbb láttam az indexen az alábbi főoldali címet:

"A szigorú ovis Mikulás még egy anyukát is megsiratott"

Aztán a cikk tényleges címében már az áll, hogy megríkatta az anyukát - gondolom, valaki szólt a cikkírónak, az javította a szöveget, de a főoldali címet ő nem, csak a szerkesztő tudná javítani.

Most komolyan, aki ennyire nem ismeri az anyanyelvét, hogy nem tudja, mi a különbség a megsiratni és a megríkatni között, az vajon életében hány könyvet olvasott?

Egy régi kabaréban hallottam, mennyire nem mindegy, hogy a hastáncosnőnek jár a hasa vagy megy a hasa. Vagy az igazgatót felfüggesztik vagy felakasztják.

index.hu/kultur/2022/12/08/mese-tortenet-ovis-karacsony-csalad-mikulas-telapo/

body_andras 2022.12.08. 11:44:41

@God Harald: Áh, szalvétával fogja meg és még kritikát is mond róla. "Rossz irányba görbül, Lajos! Nem megmondtam?"

God Harald 2022.12.08. 13:23:51

@body_andras: azt mondod, hogy ez a “rúgnám” kategória, nem pedig a “dugnám”?!:)

body_andras 2022.12.08. 14:49:45

@God Harald: Van olyan kategória is, hogy "Megszólalásig jó csaj".

God Harald 2022.12.08. 21:09:27

@body_andras: van olyan.:)
Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas.

Andy73 2022.12.08. 22:10:56

Ízlések és pofonok. A szerelem vak. Stb. Kérdezd meg tőle, hogy mit eszik rajta. Mármint a barátod a nőn. Lehet, hogy szereti az alárendelt szerepet, de az is lehet, hogy idővel elszáll a szerelem, elmúlik a vonzalom, és neked sem kell tovább aggódnod.

Real_Time 2022.12.09. 06:02:40

@Andy73: Az nem lehet hanem biztos hogy idővel a lila köd felszáll. Persze az összes nő valamilyen érdekből cselekszik, ha nincsen neki egy kapcsolatból valami haszna akkor az a kapcsolat létre sem jön. Szóval ennyiből valóban mindegy. Ezért van az a jó öreg mondás hogy minden nő kurva, nem csak a pénz lehet konkrétan az érdek amire sokan gondolnak.

Real_Time 2022.12.09. 06:29:55

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Hát az indexesek anyanyelve tényleg nem a magyar szóval nézd el nekik. Kapásból kettő cikket is láttam ma reggel: "Béremelés sem kell a munkavallalók motivációjához", majd a kapcsolódó cikk címe már így hangzott: "Egyre több magyar hagyná el lakóhelyét a jobb fizetésért". Mainstream média, erről ennyit.

Andy73 2022.12.09. 07:32:41

@Real_Time: a férfiaknak is vannak érdekeik, legfeljebb mások. Mindenki vár valamit egy kapcsolattól, sőt általában több dolgot is. Olyan kapcsolatba nem sokan mennek bele, amiről tudják, hogy nekik nem jó. Egyébként sokféle nő és férfi is van, nem kellene általánosítani.

Real_Time 2022.12.09. 08:11:03

@Andy73: Férfiaknak döntéseik vannak, nem elvárásaik. Az egész poszt erről szól gyakorlatilag. A haver fel akarja hívni cimborája figyelmét, hogy ugyanezen miss picsa atitűddel bíró nőt találhatna magának másikat is, sokkal jobb karosszériával, ugyanennyi befektetés mellett, mivel a lehetőségei adottak hozzá. A döntés már a cimbora kezében van. A nőké a válogatás lehetősége, de a döntés/elköteleződés lehetősége az mindig a férfié volt és így is marad.

body_andras 2022.12.09. 08:36:43

@Andy73: az esetek többségében a csávó fosik attól hogy egyedül marad és inkább marad egy szarkupac mellett mint hogy ne legyen senkije se.

Andy73 2022.12.09. 08:56:26

@Real_Time: dönteni is elvárások alapján szoktunk, hogy azok mennyire teljesülnek. Az elköteleződés is kettőn áll, bár lehet, hogy a nők hamarabb teszik meg, mert őket jobban szorítja az idő. A posztban leírt nő egyébként tényleg nem vonzó, de a hapsi, úgy látszik, nem tud ellenállni neki, ez azonban változhat. A baráti tanács különben nem mindig jó, mert kívülről csak egy része látszik mindennek.
süti beállítások módosítása