Ma már valami nagyon extrát kell villantani

2022. december 20. 07:37 - csajokespasik

       

               Posztolónk egyre elkeseredettebb, hiszen eddig túl sokat csalódott ahhoz, hogy a bizalmat és optimizmust egyik napról a másikra stabilan újjáépítse. Lehet, hogy valakinek csak alkalmi kapcsolatok járnak?        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Most ott tartok, hogy el se tudom képzelni, milyen normáknak kell megfelelnie annak a férfinak, aki online társkeresőn akar érvényesülni, vagy akár ideiglenes sikereket elérni manapság. Valami nagyon extrát, valami nagyon pluszt kell még nyújtania, különben kevesen adnak neki esélyt. 29 vagyok, átlagos kinézet, átlagos élet. Sosem voltam afrikai szafarin vagy luxusüdülőkben, nem drogoztam bűnözőkkel, nem is vágyom ilyenekre. Unalmasnak nem tartom magam, de egy olyan marhára izgalmasnak sem (bár mit tartunk ma izgalmasnak?).        

       

               Azt, ha a másiknak már nem voltam fontos, vagy elég izgalmas, onnan tudtam meg, hogy gyakorta csaltak. Titokban vagy épp nyíltan. A röhej az volt, hogy a lebukásuk után elvárták volna tőlem, hogy értsem meg őket. De ha rájössz, hogy míg te nyugodt és jóhiszemű voltál, és visszagondolsz, hogy abban az időben gőzerővel mentek a hátad mögött a titkos csetelések, társkeresőzések és randik, akkor hülyének érzed magad és tehetetlennek. Arra gondolsz, mennyi mindent tettél érte abban az időben fölöslegesen, amikor ő már épp mással osztotta meg magát. Vagy amikor azt gondolja a hölgy, hogy ennél már találok jobbat, és azért is, mert a többiek is így gondolkodnak, túl sok lett a lehetőségük az ismerkedésre, túl nagy lett a merítés. A másik meg le van sajnálva. Mert megtehetik.
„Ha megtehetem, miért ne?” - ez a gondolkodás fogja a világot a sírba vinni. Lehet, hogy a magamfajtának elég, ha csak alkalmi kapcsolatokban gondolkodik?          

 

 

68 komment
Címkék: pánik csalódás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1818006578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Amatőr_ 2022.12.20. 09:50:31

Ha az ágyig eljutsz az online felszedett csajokkal, nem lehetsz annyira átlagos pasi.

antisocialnetwork 2022.12.20. 18:21:29

Érdektelen. Tényleg írok én egy normális történetet.

body_andras 2022.12.20. 18:41:25

@_Amatőr_: nem tudjuk, mennyivel, és milyennek. Abból hogy megcsalták, inkább tűnik átlagJózsinak.

Sztravinszka 2022.12.20. 18:51:21

Poszter megbeszélte egyszer is az online nőivel, hogy zárják a keresést mindketten? Elköteleződtek? Vagy maradtak keresgélő üzemmódban?

Lorrh 2022.12.20. 19:13:31

@Sztravinszka: az ilyet nem szokás "megbeszélni". Az egy elég jó jelzés ha marad kereső üzemmódban.
Egyszer egy csajomnak valami baja volt az email belépésével és megadta a jelszavát hogy segitsek neki. Aztán ott látom hogy valami külföldi társkeresőről kapott levelet egy néger csávótól. Akkor már sztem egy éve "együtt voltunk".. mondjuk távkapcsolat volt és sokáig nem tartott aztán már :-)

Sztravinszka 2022.12.20. 19:23:26

@Lorrh:

Ne haragudj, jót röhögtem, nyilván a néger csávó nyújtani tudta az extrát :)))

Amúgy de, az ilyet meg szokás beszélni, persze csak akkor, ha kölcsönösen van igény az elköteleződésre. Nem kell a másikat bizonytalanságban hagyni, mindenki azt hiszi ilyenkor, hogy a másik még úgyis keres tovább, és tényleg, miért is ne, ahogy a poszter írja. Ezt a szar online rendszert csak így lehet valahogy földközelbe hozni. Ha ezt nem beszélik meg ketten, akkor mégis mit fognak? Az inflációt?

Andy73 2022.12.20. 23:02:08

Sztravinszka: igen, a kérdés, hogy ki lett-e mondva, hogy ők most már együtt járnak, egy pár, vagy még csak az ismerkedési szakaszban voltak, úgy randizgattak. Az eljegyzés a következő fokozat lenne, odáig nyilván nem jutott el, de lehet, hogy a komolyabb együtt járásig se. El tudom képzelni, ha valaki online ismerkedik, akkor több jelölttel is találkozik, és úgy választ közülük.
Nekem nem volt szükség anno online társkeresőre, ha valaki átlagos, szerintem ma sem kell neki, elég, ha a való világban ismerkedik, és akkor nincs ilyen probléma, de akkor a potenciális jelölt is nyilván kevesebb a környezetében.

God Harald 2022.12.20. 23:06:25

“Sosem voltam afrikai szafarin vagy luxusüdülőkben”

Pedig nem olyan rossz az! Meg az afrikai luxusüdülő sem.
Mindenesetre erről a baszottul idegesítő hölgyezésről szokjunk már le végre!

bordon 2022.12.21. 00:51:20

Alkalmi kapcsolatból lettek a tartós kapcsolataim. Nem minden alkalmiból lett tartós, de minden tartós alkalmiból lett. Kivéve az első komoly barátnőmet, akivel 5 hónapig ismerkedtünk, bár egyetemi évfolyamtársak voltunk, vittem cukrászdába, ültem a kanapéján merevedéssel a nadrágomban, bemutatott a szüleinek. Szóval ment a "komoly" kapcsolatokra jellemző szerencsétlenkedés. Próbáltam megfelelni a komoly kérő, jófiú, nem csak szexre hajtó udvarló imázsának. Aztán amikor beadta a derekát, akkor nem volt jó, nem voltunk kompatibilisek, ő frigid volt én meg fiatal, pontens srác.

Alkalmi kapcsolatban legalább egyből van kefe. Ha kell azt lenézni!

Amúgy meg mindenkit megcsalnak, ez az élet rendje.

Egyszer megcsaltam a fél éve megismert barátnőmet, amikor külföldön dolgoztam. Lett egy kapcsolatom külföldi nővel. Rosszul éreztem magam emiatt. Aztán hazatérve kiderült, hogy a magyar barátnőm félredugott, míg én külföldön voltam. Ő, a nagyonkatolikus családból jött szende lány. Képmutató ribanc! Nyilván ezután én már semmi komolyat nem akartam tőle, csak 2 hétig még minden pózban ledugtam, majd búcsút vettem tőle. Akkor áldottam az eszem, hogy nem vártam rá hűséges fiúként, hanem kihasználtam a kínálkozó alkalmat.

Tanulság: azt nem fogod tudni megváltoztatni, hogy mindenki félredug. Erre nincs befolyásod. De eldöntheted, hogy te csak megcsalt béta maradsz életed végéig, vagy részt veszel ebben az össznépi társasjátékban és néha élvezed az életet te magad is. Ha mindenki félredug, akkor az csak nem lehet annyira rossz dolog!
Nem kell mindig a fasz rossz végén állni szopáskor. Néha lehetsz te is a szopató.

Real_Time 2022.12.21. 06:55:01

@Sztravinszka: Az "online nők" a társkeresőkön többnyire nem társat keresnek hanem csak online seggnyalókat, egótuninng az egész, vagy a szerkesztők által kreált kamuprofilok.

Real_Time 2022.12.21. 07:00:03

@God Harald: Főleg hogy nem hölgyekről van szó az esetekben nagy részében hanem kurvákról, de hogy haladjak a korral inkább a mainstream média által használatos "szexmunkás" kifejezést kellene írnom. Már kíváncsian váram mikor nyílik meg az első állami szexszakmunásképző, kurva az lenne hozzá bőven :D

Lorrh 2022.12.21. 08:00:07

@Real_Time: az első levél után telefonszámot kell kérni és felhívni.
Aki nem ad számot azzal rögtön befejezni a kommunikációt.
Most tényleg én kellek hogy hogyan kell kiszűrni a kumukat?

Mesterséges Geci 2022.12.21. 08:17:17

@Lorrh: az se normális, aki ismeretleneknek osztogatja a telefonszámát.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.12.21. 08:47:46

@Andy73: meg kell változtatni a kapcsolati státuszt. Onnantól hivatalos

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.12.21. 08:51:12

@Lorrh: mennyi ciki telefonos beszélgetést folytattam le anno...

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.12.21. 09:00:00

@Sztravinszka: normális esetben ez automatikusan megtörténik.

God Harald 2022.12.21. 09:08:41

@Real_Time: hát én simán csak a kurva idegesítő modoroskodásra gondoltam.:)

Lorrh 2022.12.21. 09:19:32

@Mesterséges Geci: ne már hogy akkora kaland legyen az ilyen ismerkedésekhez egy feltöltős kártyát venni. És nem a normális telószámodat megadni.
Amikor a kocsimat eladtam akkor utána is kukáztam azt a telószámot amin meghirdettem. Nekem 3000 forintot megér hogy ne zaklassanak utána.

body_andras 2022.12.21. 09:58:55

@Sztravinszka: nagyobb és érettebb volt a cukornádja

body_andras 2022.12.21. 10:04:07

@Lorrh: le is tilthatod a hívószámot. Amikor én adtam el kocsit, valahogy le kellett koptatni a neppereket.

Lorrh 2022.12.21. 10:45:54

@body_andras: másik ilyen élményem: ismerős csaj meséli a randiélményeit: az első találkozáson elhivja a pasi egy pillanatra hogy pénzt kell dobni a parkoló automatába, akkor a csaj maga meséli hogy mennyire béna átlátszó trükk hogy a pasi bemutassa hogy cabrio BMW-vel jött, de mégis legalább "életrevaló" és nyilván ezt a csávót akarja meglasszózni sokadikként, aztán meg pofáraesés.

God Harald 2022.12.21. 10:47:16

@Peni a Valdes: boldogságos cukiságos léleksimogatós kapcsika egy csodálatos hölgyeménnyel?

body_andras 2022.12.21. 11:17:14

@Lorrh: ismerős csaj meséli... Jó kifogás xD
Màr vártam hogy meg lesz dugva a parkolóban, erre csak egy bmw volt a sztori. El vagyok keseredve.

Lorrh 2022.12.21. 11:25:02

@body_andras: az a sztori hogy átlátja intellektuálisan a csaj hogy átverés, de mégis az ösztönkésztetést választja. Belemegy a hazugságba.

Hát nem én mesélem mert én egy öregember vagyok, rehabos rokkant uránbányász :-)

God Harald 2022.12.21. 11:31:49

@Lorrh:
“Nem kincs után sóvárgok én,
Bányász kislányt óhajtok én.
Bányász kislányt óhajt szívem,
Ki szívében bányász legyen.”

De szép bányász kismacskák voltak az évfolyamunkon…:)

szeme közé, laposan! 2022.12.21. 12:12:28

Szokásos karácsony előtti nyavalygás, hogy jajj, engem nem szeret senki, átlagjózsi vagyok, nincs esélyem pedig szép a lelkem, blablabla. Bazmeg, menj haza és verd ki, neked ennyi jutott ezen a platformon! Vagy vedd észre talán, hogy pont ott nem tudsz mutatni semmit azoknak, akiknek a full extra is csak a fapad egy másik verziója, akiknek a csillogó körítés csak a bemelegítés, akiknek te a 0 szinonimája vagy, és hagyd ott a faszba az egészet, keresd meg azt a helyet, ahol érvényesülni tudsz! Miért mész szopatni magad olyan helyre, ahol semmi esélyed? Miért nem mész a CBA-kba leszólítani a bevásárló lánykákat, vagy a fitnesszbe-wellnesszbe ugyanezért? Nincsenek kolleganők, akik ingyen és bérmentve elsírják neked az otthoni bánatukat, amire te fel tudj kapaszkodni és megszabadítani őket az otthoni társas magányuktól? Nincs egy haverod, akinek a csajának a húgának a spancinője épp szakításban van és jól esne neki egy kis társaság? Miért gondolod, hogy a netes társkeresés a te megoldásod? Mert vannak, akiknek ez bejött? Hja, vannak milliárdosok fekete-Afrikában is, mégis inkább az éhezés a jellemző arrafelé. Menj ki az utcára, szólíts le csajokat, menj el koncertekre, hívd meg őket kólára és kezdj el beszélgetni velük. Ott minden és azonnal kiderül, a netet meg hagyd a faszba, nem a te tereped. Szedd össze magad, az ilyen béna faszokra sem a férfi, sem a női társadalomnak nincs szüksége. Boldog karácsonyt.

Mesterséges Geci 2022.12.21. 13:04:45

@szeme közé, laposan!: csajokat leszólítani? Eszednél vagy? Rögtön feljelentik zaklatásért! (sajnos ez ma már nem vicc :( )

Billy Hill 2022.12.21. 15:24:09

@Mesterséges Geci: Aki tudja, az leSZÓLÍTJA, akinek meg nem sikerül, az csak leSZÓLJA. ;-)

elismert felhasználó 2022.12.21. 15:38:19

@Billy Hill: Így van. Csak a balfaszoknak nem jut pina.

Mesterséges Geci 2022.12.21. 15:59:48

@Billy Hill: látom, nem vagy képben a mai világban. Ha csak rá mersz nézni az utcán egy feminácira, akkor az már zaklatás. Lásd milliószám induló perek, mert harminc éve valaki rácsapott egy prostiként viselkedő ribanc seggére! :( (az értelmi fogyatékosok kedvéért: igen, eltúlzom, de nagy vonalakban mára idáig fajult a helyzet :( )

Billy Hill 2022.12.21. 15:59:54

@elismert felhasználó: De a balfaxok nem p*nát keresnek, hanem HÖLGYET! (Pont ez a baj...)

Lorrh 2022.12.21. 16:01:39

@Mesterséges Geci: Magyarországon nagyon kevés femináci van. Azt javaslom került az eltebőcsészak környékét és akkor ilyenbe nem futsz bele.
Túltoljátok ezt a rettegést - fizet ezért valaki nektek???

Manócanya 2022.12.21. 17:11:53

@szeme közé, laposan!: Hát ez marha jó! :-) Tetszik. Tényleg! Szerintem a csajok megérzik a "zaklatás" és az udvarlás közötti különbséget, én legalábbis érzem, amikor csak egy plusz strigula kell, vagy tényleg én érdeklem.

Mesterséges Geci 2022.12.21. 17:24:07

@Lorrh: kicsim, én ebből már rég kiöregedtem, nem vagyok konkurencia számotokra. Csak látom a sok hisztit az állítólagos zaklatásokról.

Lorrh 2022.12.21. 17:31:03

@Mesterséges Geci: propagandisztikusan és agymosásügyileg vannak felnagyítva az esetek és hiszterizálva van a nép azért hogy a drágajó erőskezű vezető elvtársban bízhassunk továbbra is. Ő csak akkor tűnik kompetensnek ha mesterséges veszélyhelyzetet hazudnak köré.
Egy valódi veszélyt sosem tudna elhárítani.
Végig is csorog az országon az infláció, energiahiány és minden szar is.
De a nép meg a femináci hisztivel legyen elfoglalva.
Mert az ellen majd jól megvéd a tekintetes nagyságosúr.

Lorrh 2022.12.21. 17:33:12

@Manócanya: Simán visszaélnek ezzel.
Az a zaklatás ha egy nekik nem tetsző pasi akárcsak udvariasan is rájuk mer nézni.
De ha a mindenbarátnője által irigyelt macsó pasi ráver a fenekére az bezzeg nagyon tetszik neki és nemám zaklatás!

ez itt a mintázat.

Sztravinszka 2022.12.21. 17:36:06

@szeme közé, laposan!:
Aki neten béna, az élőben is béna. A valóság nem ad új személyiséget és külsőt.

Manócanya 2022.12.21. 17:36:44

@Lorrh: Ja, mintázat, jó. Még jó, hogy nem mindenki követi :-)

Sztravinszka 2022.12.21. 17:41:37

@Peni a Valdes:
Normális esetben? Van olyan is? Jó hogy jöttél, mindig tanulok tőled :))

Andy73 2022.12.21. 18:04:14

Rosszul közelíted meg a dolgot. Villantson a nő, ha azt szeretné, hogy felfigyelj rá. Persze tudom, hogy meg kell őket hódítani, stb. De ha nem megy valakinél, nem kell kétségbeesni. Sok egyedülálló nő van, nemcsak egyedülálló férfiak.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.12.21. 18:36:04

@Sztravinszka: visszatekintve hajadon eveimre, én máshonnan kozelitenem meg a kérdést.

God Harald 2022.12.21. 20:51:08

@Lorrh: manapság ki a bánat dobál aprót egy parkolóautomatába???

God Harald 2022.12.21. 21:02:36

@szeme közé, laposan!:
„Na, most szépen visszamész és megköszönöd a kellemes estét. Kimész, beszállsz a kocsiba, hazamész, kivered, és annyi, semmi több.”

God Harald 2022.12.21. 21:07:25

@Lorrh: így igaz, a kicsi még soha nem látott veszélyhelyzetet. De tud végtelen sok faszságot összehordani.

God Harald 2022.12.21. 21:22:34

@Mesterséges Geci: nagyon helyes! Ilyet itthon is kiszabhatnának a proli suttyókra.:)

Lorrh 2022.12.21. 23:30:39

@God Harald: Chuck Norris! Vagy neki a parkolóautomata dob aprót?

God Harald 2022.12.21. 23:34:58

@Lorrh: már neki is van Simple appja!:)

Real_Time 2022.12.22. 04:13:09

@God Harald: Nagyobb büntetés ide nem kell mint ti vagytok papesz, akik ezt a rendszert az utóbbi negyven évben összehoztátok nekünk.

God Harald 2022.12.22. 07:30:51

@Real_Time: ha előrelátó csecsemő lettél volna, felkötöd magad a köldökzsinórodra!:)

Mesterséges Geci 2022.12.22. 07:34:00

@God Harald: azt ugye tudod, hogy ha nincsenek suttyó prolik, akkor te sem lennél? (Finom célzása biológiai szüleidre, prolik fattya)

Lorrh 2022.12.22. 08:57:44

a végére milyen szép szeretetteli karácsonyi hangulatot idézett meg a szentlélek eljövetele által és ővele és őbenne miáltalunk mindörökkön örökké.

Real_Time 2022.12.23. 08:38:00

@God Harald: Így se lesz aki fizesse a nyugdíjad már.

csorsza 2022.12.23. 11:04:12

@Mesterséges Geci: Hány ilyen per indult Magyarországon az elmúlt öt évben? Gondolkozz már, mielőtt visszaböfögöd a zindex hülyeségeit.

God Harald 2022.12.23. 11:43:26

@Real_Time: ez sajnos lehetséges. De ez majd akkor fog fájni, ha eljön az ideje. Az meg még közel 20 év. Azalatt majd csirke far-hát érzékenyítő programokat szervezek magamnak.:)

Mesterséges Geci 2022.12.23. 13:13:39

@csorsza: konkrét ügyeket nem tudnék sorolni, mert nem foglalkozom a magadfajta söpredékkel, de volt. Itthon is.

csorsza 2022.12.23. 20:31:03

@Mesterséges Geci: Aha. Szóval, nem tudsz... Csak okoskodsz itt, kiscsíra :)

Mesterséges Geci 2022.12.23. 21:52:13

@csorsza: kicsi retardált, nem jegyzem meg, hogy a magadfajta söpredék épp mivel szerepel a bulvármocsokban.

Infomaniac 2022.12.25. 10:51:36

@Real_Time: Tény, hogy vannak kamuprofilok jócskán. De nagyon kényelmes abból a mondjuk 20-40%-ból általánosítani, az igaziakról meg tudomást sem venni, gratulálok..

Infomaniac 2022.12.25. 10:54:11

@Lorrh: hát nekem nagy kaland az eldobható telefonszám, ezer dolgom van mindig, nemhogy még ilyennel is vesződni..

Infomaniac 2022.12.25. 11:01:47

@Lorrh: egyetértek. Az valami más világ, amibe ő képzeli magát, nem a magyar általános valóság.
Nemrégen egy ismerősöm kissé kapatosan a fenekemre csapott egy szórakozóhelyen, váratlanul. Bár megmondtam neki a véleményem, ő nem kapott feljelentést, én nem kaptam traumát, még beszélőviszonyban is maradtunk, semmi nagy gáz nincs belőle.

Infomaniac 2022.12.25. 11:06:22

@Mesterséges Geci: hú, akkor olvass utána a média torzító valóságábrázolásának. Nem arról a 99,9%-ról fog beszámolni, ami normális, mert az nem hírértékű...

Mesterséges Geci 2022.12.26. 21:32:19

@Infomaniac: arról nem tehetek, hogy manapság a kultúra, a műveltség már luxuscikk, hogy pl. a költői túlzás fogalmát gyakorlatilag senki sem ismeri. Itt meg nem is az a gond, hogy mi van a 99.9%-kal, hanem az, hogy bizony manapság már tíz-húsz éve még elképzelhetetlen indokokkal lehet akár tönkretenni valakit ezekkel az ú.n. szexuális zaklatási ügyekkel. Főként régi filmeseket, zenészeket volt szokás mostanában.

fkv.119 2022.12.28. 18:57:28

"„Ha megtehetem, miért ne?” - ez a gondolkodás fogja a világot a sírba vinni."

Kész szerencse hogy a csajok nem ugyanezt csinálják, így van erkölcsi alap számon kérni a másikon...
süti beállítások módosítása