Csak szórakozásból darálta le a kapcsolatunkat?

2023. január 05. 07:55 - csajokespasik

       

               „Működő kapcsolatot nem is lehetne tönkre tenni, ahhoz hogy ez sikerüljön, már repedéseknek kell létezniük, amikről ő gondoskodott is” – Milyen lelki defektust feltételez egy pasinál, ha kevés érintés igénye van, vita közben párja hibáit nagyítja fel, de mások előtt úgy csinál, mintha minden flottul menne? Mindez összefügghet a rossz fogazattal?        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Nem mostani történet, de egy olyan exemről van szó, akinek emléke sokáig meg fog maradni bennem. Érdekelne, hogy ő mennyire lehet gyakori embertípus?
Fél év után elmondta, hogy kicsi a szexualitáson túli egyéb érintés igénye, én meg bújós vagyok, sokáig a testi kontaktus is nehezére esett, az ágyban meg nagyon hamar elment, főleg saját magára koncentrált. Akkor úgy voltam vele, hogy nem baj, a szex terén még rendben, ha van egy kis ellentét, majd alakul ez is. A problémák közül az érzelmieket lehetetlen volt vele megbeszélni, kitérő válaszokat adott. Főleg az volt az alap vitamódszere, hogy előtérbe helyezte az én sértődöttségemet, lekezelő lett velem, és ezzel le is zárta. Engem próbált ostobának beállítani, mások előtt meg úgy csinált, mintha minden jól menne, és ezek nem léteznének.        

       

               Nagyon fontos volt neki a barátai véleménye. Neki nyilván nem én voltam az első esete, akivel ezeket letesztelhette, de nem kérdeztem soha a korábbi nőiről, hogy azok hogy bírták a strapát. Az is jellemző volt, hogy hazudott olyan dolgokról, amikre én teljesen másképp emlékeztem. Gyakorlatilag sok mindent el tudott ezzel intézni, le tudott zárni. Én sosem martam amiatt, hogy rosszak a fogai, de szakításkor, amikor ő mindennek elhordott, azért beszúrtam egy ezzel kapcsolatos megjegyzést.
Léteznek olyan „férfiak”, akik pusztán szórakozásból darálják le a saját kapcsolataikat? Mert működő kapcsolatot nem is lehetne tönkre tenni, ahhoz hogy ez sikerüljön, már repedéseknek kell létezniük, amikről ő gondoskodott is. Annyiban hagyott mindez nyomot bennem, hogy amikor ismerkedtem utána, nem tudtam leküzdeni a randik előtti szorongásomat (ami korábban nem volt rám jellemző, lazább voltam) sőt, még amikor valakit fogadni tudtam, még akkor is rajtam volt ez, nekiálltam hatszor kitakarítani, mire mindennel végeztem, szinte el is múlt az izgalom... Volt, hogy még felújításba is beruháztam amiatt, hogy senki se kifogásolja a lakásom. Ismerőseim is észrevették utána rajtam a változást, és arra gondoltam, lehetséges volna, hogy megfertőzött a lényével? Ma már sokat változtam ez ügyben, de mint emléket nem tudom kitörölni. Pedig nem olyan sokáig voltunk együtt.         

 

 

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr418018714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2023.01.05. 08:25:25

"nagyon hamar elment"
Balfasz!

"nem baj, a szex terén még rendben, ha van egy kis ellentét"
De, kurva nagy baj.

"Léteznek olyan „férfiak”, akik pusztán szórakozásból darálják le a saját kapcsolataikat?"
Igen, sőt, nők is. Ők a narcisztikus szociopaták dicső közössége.

Lorrh 2023.01.05. 09:09:00

@body_andras: csatlakozom tanult kollégám véleményéhez!

body_andras 2023.01.05. 09:20:39

@Lorrh: "tanult", ez szép volt :D

body_andras 2023.01.05. 09:23:03

Komolyra fordítva a szót, poszterinának súlyos gondjai vannak; ennek okait önmagában kell keresnie. Az csak egy tünet, hogy egy ilyen féreggel összejött és még tűrte is nettó fél évig.

Real_Time 2023.01.05. 12:16:58

Alfaözvegy, csak a szokásos.

Sadist 2023.01.05. 20:13:47

Na és mégis ki választotta? A szüleid? Vagy a haverjai nyomtak pisztolyt a fejedhez, hogy őt válaszd?
Egy jótanács: ha a kapcsolatod nem működik, akkor először magadban keresd a hibát! Ha nem találod, akkor keresd tovább!

VOGAben 2023.01.05. 21:48:14

Ez gyilkos volt... Kb így nézhetett ki: -Nincsen senkim, valaki kell! Kell valaki!! Akárki!!!

Segítség!!!!!!!!

Adi21 2023.01.06. 05:09:29

Az hogy nem bujos, nincs sok ertintesre igenye az sok introvertalt, 'IT'-s tipusu ferfinal elofordul. Hogy mondjam, nem szocializalodtak jol, hogy ertsek a testbeszedet es hogy mozogjanak noi kozegben. Bezzeg a PUA, az megerintene.

Andy73 2023.01.06. 08:23:49

Ezek közül az őszinteség hiánya a legnagyobb probléma, de persze a többi is az volt. Az természetes, hogy egy rossz kapcsolat után idő kell, hogy kiheverd. Ez azt is mutatja, hogy te komoly kapcsolatra vágysz, nem ugrasz bele könnyen egy újba, egyikből a másikba, mint sokan mások. Egyébként nem sokat arulsz el magadról, hogy hány éves vagy, és hogy ez hányadik kapcsolatod volt, pedig ezek alap infók lennének egy ilyen sztoriban

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.01.06. 09:25:31

"amikor valakit fogadni tudtam, még akkor is rajtam volt ez, nekiálltam hatszor kitakarítani, mire mindennel végeztem"

Egy kis rendetlenség bőven belefér. Nem baj, ha látszik, hogy valaki lakik abban a lakásban. Persze rendetlenség != kosz.

Ha nem igényli az összebújást, lehet, csak túl félénk, esetleg introvertált. De ha pár hónap alatt nem oldódik fel, és csak a szexet igényli, akkor nem vagy több számára egy kényelmes lyuknál. Ez esetben útilapu a talpára.

Sadist 2023.01.06. 19:29:41

@Andy73: "Ez azt is mutatja, hogy te komoly kapcsolatra vágysz"

Persze, mint kb. minden nő, aztán meg összejönnek olyannal, akiről már az első pillanattól kezdve tudni lehet, hogy nem lesz belőle semmi hosszútávú. Ha megkérdezed őket, mindegyik azt fogja mondani, hogy komoly kapcsolatot akarnak, de legfeljebb egy a százból fog tenni is érte.
süti beállítások módosítása