Mióta megjelent az exem, nagy a kísértés...

2023. január 12. 07:47 - csajokespasik

       

               „Felhívott magához. Nemet mondtam. Ismerem őt és tudom, hogy a küszöbe átlépését követően fél órán belül az ágyába dumálna” – Elítélendő, ha egy elhanyagolt, családos nő egy kis kalandra és gyengédségre vágyik? Ha a múltból felbukkan egy ex, érdemes élni a lehetőséggel, ha csak alkalmilag is, vagy már csírájában el kell fojtani ezt az egészet?        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Idén májusban töltöm a 44. életévemet. Több mint 10 éve vagyok együtt a párommal, van egy gyerekünk is. Az utóbbi időben egyre kevesebb minőségi időt töltünk kettesben - ha teheti, és van indoka rá, ő inkább a barátaival, kollégáival tart. Ha velem van, nincs kedve együtt semmihez, talál kibúvót. A karácsony annyiból állt, hogy ettünk, ajándékoztunk, majd elvonult, tévézett egyedül és lefeküdt 10-kor. A Szilveszter annyi volt, hogy elment délután négy óra körül és másnap délben jelent meg. Nem mesélt semmit.
Szeretném tisztázni, hogy ez nem egy olyan levél, ami arról szól, hogy meg akarom csalni a párom, és lécci-lécci biztassatok, hogy ne utáljam magam annyira, vagy adjatok tippeket, hogyan tehetném ügyesen. A lényeg, hogy annyi történt, hogy előkerült egy régi exem. Anno én szakítottam vele. Neki jobban fájt.        

       

                Nem haraggal váltunk meg egymástól, de azt se mondanám, hogy barátság maradt. Csak eltűntünk egymás látóteréből. Nem rég messengeren írt rám. Kedveskedett, de inkább csak poénra vettük az egészet. Neki nincs komoly kapcsolata, nekem van, és nem akarom felrúgni. De tény, hogy előkerültek a régi szép emlékek. Nem akarok tőle semmit, de hogy fordítva hogy van, azt sejtem. Tudom, hogy biztatásnak veheti azt, ha mindig válaszolok neki, de sokszor kapom magam rajta, hogy várom az üzeneteit. Ha nem ír, akkor írok én neki. Bármiről. Ez van.
Minél tovább csinálom, annál nehezebb megállni. Már egyszer át akart hívni magához, egyedül él, mesélte, h. a legutóbbi nője csúnyán átverte, többször meglopta. Írtam neki, hogy bizony-bizony vannak olyan nők is, akik valahogy genetikailag kódolva vannak, hogy ők sosem válnak el, szép és boldog családban élik le az egész életüket, és vannak olyanok, akiknél a pasifalás sosem ért véget, és negyvenesen is csak lógnak a semmiben, pasiról-pasira szállnak, amíg megtehetik. Téma mindig van.
Szóval, felhívott magához. Nemet mondtam. Ismerem őt és tudom, hogy a küszöbe átlépését követően fél órán belül az ágyába dumálna. És nem biztos, hogy ellen akarnék állni. Ezért is nem mentem még el hozzá. Nem hiszem, hogy újra bele akarnék szeretni, de voltak szép emlékeink. Sejtésem szerint most nyilván, ha azt mondanám, hogy elhagynám a párom miattad, akkor hanyatt-homlok menekülne, nyomtalanul eltűnne. A kérdés: Mit tegyek? Leálljak most? Vagy játsszuk végig, lesz, ami lesz? Nekem is vannak még vágyaim és igényeim, nem nagyok, de vannak. Megalázom ezzel magam (vagy a páromat?)         

 

 

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3418024404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2023.01.12. 10:05:43

Kezd olyan lenni mint a "Szex, szerelem, gyengédség" rovat a Bravo magazinban, csak felnőtt kivitelben.

DennisVT1 2023.01.12. 10:40:52

"Szeretném tisztázni, hogy ez nem egy olyan levél, ami arról szól, hogy meg akarom csalni a párom, és lécci-lécci biztassatok, hogy ne utáljam magam annyira"

De igen.

"Ha nem ír, akkor írok én neki. Bármiről. Ez van.
Minél tovább csinálom, annál nehezebb megállni."

Le lehet tiltani. Csak akarni kell. De nem akarod, mert mást akarsz csinálni, már csak a körülményeket meg az ürügyeket állítgatod megfelelőre.

"Szóval, felhívott magához. Nemet mondtam. Ismerem őt és tudom, hogy a küszöbe átlépését követően fél órán belül az ágyába dumálna. "

Mert "függetlenerősönálló" nő vagyok, aki képtelen arra, hogy valakinek a lakásán nemet mondjon.

"A kérdés: Mit tegyek? Leálljak most? Vagy játsszuk végig, lesz, ami lesz? Nekem is vannak még vágyaim és igényeim, nem nagyok, de vannak. Megalázom ezzel magam (vagy a páromat?)"

vö.:

" ez nem egy olyan levél, ami arról szól, hogy meg akarom csalni a párom, és lécci-lécci biztassatok, hogy ne utáljam magam annyira, vagy adjatok tippeket, hogyan tehetném ügyesen."

Mondtam én, hogy de. Pont olyan levél.

connector 2023.01.12. 10:52:02

Ha a párom - akivel 10 éve együtt vagyok és gyerekünk is van - szilveszterkor elmenne délután négy óra körül és másnap délben jelenne meg, majd nem mesélne semmit, biztos nem azon filóznék, hogy írogassak-e az exemnek. És baszki, ezek az emberek szülők. Szerencsétlen gyerek.

Lorrh 2023.01.12. 11:05:38

"hogy meg akarom csalni a párom, és lécci-lécci biztassatok, hogy ne utáljam magam annyira"

Ott hamis ez a mondat, hogy a posztoló soha a büdös életben még nem jelent meg a komment szekcióban, tehát az egész egy ordas kamu olyat írni hogy bárki is visszacsatolást várna a levelére. Ezek műanyag kiagyalt történetek.

vanderkaay 2023.01.12. 12:36:43

- dugd amíg tudod aztán lapát
- sürgősen pszichológusra van szüksége/szükségetek
- a szintelmélet szerint az ex Jenő 8/10-es pasi a jelenlegi Béla viszont csak 6/10-es
- dopamin/oxitocin
- ...

body_andras 2023.01.12. 14:33:56

@connector: Arról nem is beszélve, mekkorát sumákol a csaj, arról hogy miért is hidegült el tőle ennyire az ura. Áh, biztos nem volt hisztis, frigid hárpia, nem tette pokollá az életét. Már áll az ugródeszkán hogy onnét huppanjon az ex farkára, csak a tapsvihart várja, legyen egy kis megerősítés hogy ő aztán mindent jól csinál; aztán kezdődik apu ellen a lejárató hadjárat. Valószínűleg nem véletlenül bukkant fel az ex a bokor mögül, a poszterina cserkészte be.

Sadist 2023.01.12. 16:09:53

"Idén májusban töltöm a 44. életévemet. Több mint 10 éve vagyok együtt a párommal, van egy gyerekünk is."

Már alapból az rengeteget elárul, hogy a PÁRODDAL vagy együtt 10 éve, nem a férjeddel, valamint az, hogy 34 évesen jöttél össze a gyereked apjával. Na vajon mit csináltál az azt megelőző 16 évben?

"Szeretném tisztázni, hogy ez nem egy olyan levél, ami arról szól, hogy meg akarom csalni a párom, és lécci-lécci biztassatok, hogy ne utáljam magam annyira, vagy adjatok tippeket, hogyan tehetném ügyesen."

AHAHAHA, tehát ez egy olyan levél.

"A lényeg, hogy annyi történt, hogy előkerült egy régi exem. Anno én szakítottam vele. Neki jobban fájt."

Nyilván azt gondoltad, hogy találsz még nála is jobbat. Aztán nem találtál.

"Nem rég messengeren írt rám. Kedveskedett, de inkább csak poénra vettük az egészet. Neki nincs komoly kapcsolata, nekem van, és nem akarom felrúgni."

Persze, hogy nem akarod felrúgni, mert akkor oda a kényelmes kecó, felerezsi, stb.
És a laikus olvasóknak itt felhívnám a figyelmüket arra az apróságra, hogy nem azt írtad, hogy nem akarod megcsalni a párodat, hanem hogy nem akarod felrúgni a kapcsolatodat...

"Nem akarok tőle semmit, de hogy fordítva hogy van, azt sejtem."

Nagyon is akarsz tőle valamit, csak rettentő bénán hazudsz. Következő sorban már ezt írod:
"sokszor kapom magam rajta, hogy várom az üzeneteit. Ha nem ír, akkor írok én neki. Bármiről. Ez van."

"Szóval, felhívott magához. Nemet mondtam. Ismerem őt és tudom, hogy a küszöbe átlépését követően fél órán belül az ágyába dumálna. És nem biztos, hogy ellen akarnék állni. Ezért is nem mentem még el hozzá. Nem hiszem, hogy újra bele akarnék szeretni, de voltak szép emlékeink."

Elég pontosan meg lehet tippelni, hogy a pasas a vonzósági skálán hol helyezkedik el.

"Sejtésem szerint most nyilván, ha azt mondanám, hogy elhagynám a párom miattad, akkor hanyatt-homlok menekülne, nyomtalanul eltűnne."

No shit, Sherlock! Szerinted melyik férfinek kell egy kiélt, 44 éves, gyerekes nő állandóra?

"A kérdés: Mit tegyek? Leálljak most? Vagy játsszuk végig, lesz, ami lesz? Nekem is vannak még vágyaim és igényeim, nem nagyok, de vannak. Megalázom ezzel magam (vagy a páromat?)"

Megaláztad te már magad akkor, amikor fiatalon pörögtél a körhintán.
Kétsége ne legyen senkinek, tipikus alfa-özvegy sztori a tiéd. Huszonévesen dugattad magad a vonzó sunátorokkal, aztán 34 évesen az utolsó pár egészséges petesejted elfonnyadása előtt meglasszóztál egy átlagos bétát és gyereket szültél neki (mondjuk apuci helyében én mindenképp csináltatnék egy apasági tesztet), de ez az Átlag Józsi sose volt számodra bugyinedvesítő hatással, ellentétben az exeddel. Ezért kattogsz még mindig azon, hogy hogyan lehetne vele úgy megdugatni magad, hogy ne legyenek negatív következményei és te ne legyél felelős az égvilágon semmiért.

Azt kéne tenned, hogy elmondod az igazságot a párodnak, elhagyod, ha valóban övé a gyerek, akkor nála hagyod, és a fizetésed 60-70%-át szépen fizeted neki gyerektartásként.

Infomaniac 2023.01.14. 11:25:09

Nekem úgy tűnik, hogy a posztolónak nincs párkapcsolata, csak lakótársa. Először ezt kéne tisztáznia magában, ha lehet, akkor a gyereke apjával, aztán jöhet a többi... ez a szilveszteri sztori durva és még csak megbeszélve sem volt. Gyávaságból, vagy vajon miért?

Infomaniac 2023.01.14. 11:29:31

@body_andras: ebben is lehet igazság. Nem feltétlen az, hogy maga cserkészte be, mert véletlenek igenis előfordulnak az életben, de az, hogy az elhidegülést nem taglalja, merf akkor szembe kéne néznie, hogy ő mit rontott el..
süti beállítások módosítása