A nagy fellángolással kezdődő viszonyok rövid életűek?

2023. március 10. 07:37 - csajokespasik

       

               „Amikor túllő a célon valamivel, és látja, hogy megbántott, megérzi, hogy veszélyben a kapcsolat, és akkor elkezd teperni” – ...és ha úgy nézzük, ez is lehet annak a jele, hogy a régi tűz még feléleszthető, bár túl sok van már a pasi rovásán ahhoz, hogy a barátnő egymaga és önerőből melengető tábortűzzé fújja a parazsat.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Kedves Blog! Viszonylag régóta olvasom a leveleket, sok történeten elszomorodok, valamelyikből tanulok is, néhány pedig írásra ösztönző. Eddig még nem küldtem nektek semmit, de íme: Mi lassan harmadik éve vagyunk együtt. Amilyen szép volt az eleje, most olyan szürke a (...) hát, a vége szót még talán nem használnám, maradjon nyitott ez a mondat.
Tavaly év végén elmentünk egy buliba, és valahol onnan számítom azt nála, hogy elkezdett (ok nélkül) hirtelen féltékenykedni, de még a múltamra is. Miközben nem látott engem senki konkrét emberrel lenni, nem adtam okot rá!        

       

               Olyanokat kérdez a múltamból, amikre A.) én sem tudom a választ, B.) ha lenne is, nem tudom, milyen válasz lenne az elfogadható neki.
Az ágyban is minden megváltozott, neki lettek gondjai, és én mentséget keresve arra gondoltam, biztos fáradt, de szerinte nekem vannak „hormonális problémáim”. Utána nehezen tudtam elaludni, szorongtam, mert tisztázatlanul hagytuk a dolgot. És talán innen van az egész cirkusz nála.
Ezzel azt is elérte, hogy gyakran kapom magam csúnya gondolatokon, pl. hogy mi van, ha engem nem lehet szeretni? Néha felmerül bennem, hogy nem lesz jobb, és már korábban fel kellett volna adnom ezt. De valahol újra és újra hiszek magunkban. Onnan is látom, hogy amikor túllő a célon valamivel, és látja, hogy megbántott, megérzi, hogy veszélyben a kapcsolat, és akkor elkezd teperni, kicsit kedvesebb lenni velem.
Ilyen kérdés az is azokban a pillanatokban, amikor szembesítem, hogy miért nem hagy el, ha nem bír már és csak gond vagyok neki? Tőlem várja, hogy én mondjam ki a végét?
Nehéz, mert vele megtapasztaltam az őszinte, szívből jövő szerelmet, és most sajnos ezt is. Nem tetszik ez az oldala...
A mi viszonyunk nagy fellángolással indult, és köztudott, hogy az ilyenek ritkán tartósak. Azért mondom ezt, mert Ő is kimondta már, hogy ezt elkapkodtuk.          

 

 

7 komment
Címkék: elhanyagolva

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1718068430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2023.03.10. 08:38:12

Uniszex sablonos hablatyolás, költői kérdések. Gyenge záróakkord így hétvégére.

Lorrh 2023.03.10. 08:54:49

"Kedves Blog!' idáig olvastam wazz ezt egy hatvan éves mezőnyárádi nyugdíjas tanítónéni írja, aki tíz éve temette az urát és azóta...

vanderkaay 2023.03.10. 11:39:10

Gyakorlatilag minden kapcsolat nagy fellángolással indul, magyarul a másik félhez való fizikai vonzódással, aztán amikor a kezdeti lendület elmúlik akkor egy jó részükről kiderül hogy azon kívül más nem volt benne. Ha esetleg nem az lenne a kizárólagos beugró hogy a másik hogy néz ki akkor ez a szám valószínűleg jelentősen csökkenne. (Bár tudjuk hogy a halivúdi filmek egy részében a végén az átlagos szomszéd srác viszi a nőt a jóképű de bunkó focista elől, de a valóságban ez elég ritkán fordul elő. Plusz a filmekben az átlagos srácot is Brad Pitt játssza csak az elején ráadnak egy vastag keretes szemüveget meg összeborzolják a haját)

antisocialnetworkagain 2023.03.10. 17:24:46

Megint, nem derült ki, hogy ki- kicsoda. És de furcsa, hogy mindig ugyanazokon a napokon írnak levelet a kedves történet írók.

Motorogre 2023.03.10. 17:50:09

A konkluzió: az "őszinte, szívből jövő szerelem" véges, nem tart sokáig. De ezt tudtuk eddig is. Uff.

VOGAben 2023.03.10. 21:59:29

Közhelypanelek... Beindult a variátor, hogy akadhat számára még egy jobb is talán. Egy átlag "szociopatás" kanca, 2-3 évig simán elvan ám a szerepében. A naív úr meg csak azt észleli, hogy bebaszott a gebesz s azt se mondta szevasz. Innen nincs nyerés, menni kell az úton tovább! A dolgok akkor is megtörténnek, ha rágörcsölünk és akkor is ha lazán leszarjuk csupán. Egy a tutti biztos, a halál.
süti beállítások módosítása