A csajom gazdagabb, mint én

2023. március 14. 07:47 - csajokespasik

       

               Nem szép dolog az anyagiakat firtatni, de ha a barátnőnek van több lóvéja, az kikezdheti néhány pasi önérzetét. Posztolónk előítéletein kívül más probléma amúgy nincs. Az önszabotázs számos módon megmutatkozhat, íme az egyik.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Úgy indult, hogy tavaly októberben szakított velem a barátnőm és november végén, amikor már együtt voltam a jelenlegi párommal, azzal hívott fel az exem, hogy átgondolta, hatalmas hibát követett el, kezdjük újra. Én meg mondtam, hogy ehhez késő, másvalakim van, ezt nehezen viselte, de ő hagyott el, és ebben az időszakban is sok hasznos tanácsot kaptam a jelenlegi páromtól, amiket ha nem kapok, egész máshogy reagáltam volna le mindezt. Ezek lennének az előzmények. A mostani párom 24 éves. Neki gyerekkora óta mostanáig mindene megadatott, ma sem szenved hiányt semmiben. A szülei elég vagyonosak.        

       

               Meg is érkeztünk a problémámhoz, ugyanis én nagyon nem vagyok pénzes, a családom se volt soha az. Munkámból kifolyólag sem számíthatok nagy dolgokra az élettől, érettségim van mindössze, egyetem szóba se kerülhetett, mert nem ütöttem meg tanulmányaimmal azt a szintet. Most is fizikai munkát végzek és nem keresek vele sokat. A családomban sem volt egyetemet végzett, vagy sikeres értelmiségi bárki, vagy vagyonos. Nem a szüleimet hibáztatom, mert ők minden tőlük telhetőt megtettek, hogy ember legyek, és legalább nem piával oldották az életszínvonal miatti elégedetlenséget. Minden megvolt, ami szükséges volt, de több nem.
Őt ez nem zavarja, sokkal lazábban veszi ezeket a dolgokat, mint én.
Tudom, hogy mindez, amit leírtam, inkább rólam szól, de ezen nem tudok túllépni. A mi kapcsolatunk nem hirtelen fellángolásból indult a „minden csoda csak három napig tart” kifutási idővel. Jól megvagyunk, és már mondogatta, hogy körülötte hány baba születik, ami jelzés nekem. Neki más a szeretet nyelve, fel is vállal, a szüleinek is be lettem mutatva egyszer, és az első gondolatom az volt, hogy ha jobban megismernék a körülményeimet, nem örülnének, ha a lányuk egy ilyen mellett kötne ki tartósan. Szerintem ők más jelöltben gondolkodnak. Én is azt tenném a helyükben, csak is a legjobbat akarnám neki.          

 

 

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5718071406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2023.03.14. 14:55:00

Orulj neki, hogy nem neked kell mindent fizetni.

Lorrh 2023.03.14. 18:35:09

Egyébként a fizikai munka ma kb sokkal többet ér mint a diplomás: kőműves, víz gázszerelő, villanyszerelő, burkoló ezek halálosan gazdag emberek.
Nyugodtan menj ebbe az irányba, nem kell kubikusnak maradnod. És máris nincs semmi hátrányod anyagi téren.

antisocialnetworkagain 2023.03.15. 05:44:21

Akkor tessék a kokárdát felvenni!

Real_Time 2023.03.15. 06:14:58

@Lorrh: Na nem mintha a csaj a saját munkája által lenne vagyonos.

Lorrh 2023.03.15. 08:20:28

@Real_Time: igen az egy adottság. Akinek nincs ilyen családja annak a sajáterőből kell.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.03.15. 11:18:42

A posztoló sajnos nem írja, milyen iskolai végzettsége van a csajnak. A műveltségbeli, iskolázottsagi különbségek idővel nagyon megterhelhetnek egy kapcsolatot.

Ebből kiút az lehet, ha a posztoló szerez egy menő szakmát, és abban vállalkozóként sikeres lesz. Ez ad neki akkora presztízst és nem utolsó sorban élettapasztalatot, ami kompenzálja az iskolázottságbéli hátrányát.

látjátok feleim szümtükkel 2023.03.16. 21:49:49

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Az iskolázottság nem mindig jár együtt a műveltséggel. Ismertem olyan szakmunkást, aki műveltebb volt, mint némelyik egyetemi tanár, és olyan diplomást is, aki egy könyvet sem olvasott a szamáján kívül. A műveltség beli különbség önmagában nem szükségszerűen terhelhet meg egy kapcsolatot, ez függ az egyéb mentalitásától.
A szakma megszerzésében tejesen igazad van.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.03.16. 22:09:39

@látjátok feleim szümtükkel:

"Az iskolázottság nem mindig jár együtt a műveltséggel."

Abszolút igazad van, csak én nem akartam nagyon belemenni ebbe.

Ehhez kapcsolódik a szakbarbárság jelensége is. Engem külösen a humán szakbarbárok bosszantanak - akik minden műszaki dologhoz hülyék (vagy sikkesen annak tettetik magukat, mert ez sem ritka), akik képletesen szólva egy szeget nem tudnak beverni a falba. Vagy mai körülmények között az okostelefonjukat is mással állíttatják be.

Nekem az apám volt ilyen... :DDD Bár ő nem tettette magát, tényleg annyira ügyetlen volt, és műszaki érzéke sem volt. Szerencsémre Édesanyámtól volt mit örökölnöm e téren, nagyon talpraesett asszony.

fkv.119 2023.03.25. 23:20:43

Átveszem a csajt, és probléma megoldva. Engem nem zavar, ha vesz nekem 1-2 stadiont.

fkv.119 2023.03.25. 23:22:24

@látjátok feleim szümtükkel: Ekszkjúz moá, möszjő, mi a fasz van, hö? :)

ABCenaturi17 2023.04.17. 20:38:36

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Ehhez kapcsolódik a szakbarbárság jelensége is. Engem külösen a humán szakbarbárok bosszantanak - akik minden műszaki dologhoz hülyék (vagy sikkesen annak tettetik magukat, mert ez sem ritka)"

Én is ilyen vagyok :D

Utálom hogy ilyen vagyok, dehát mit tegyek :D untatnak a műszaki dolgok
süti beállítások módosítása